waka waka

Alltså jag är inte fotbollsintresserad, över huvudtaget. Aldrig varit, kommer troligen aldrig bli det. Jag tycker att detta med VM är ett enda dramaspel. Jagär mera av en lätkäpimu. Enligt min mening går hela VM ut på vem som filmar bäst. Men jag har ju som sagt aldrig varit fotbollsintresserad så jag vet nog säkert inte vad jag pratar om, men det är min syn på saken.

Men alltså, jag gnäller om detta jämt med mina nära, jag får rysningar varje gång jag hör waka waka.
Denna låt ger så mkt inspiration att jag nästan kunde resa till Afrika och se en fotbollsmatch. Nästan. Men ni fattar pointen! För tillfället vill jag bara hoppa i bilen och bara köra länge och dunka denna allt vad min bas tål. Hur kan det vara så? Jamena av en låt? Men jag har iof alltid älskat allt som har med Afrika att göra (nästan). Har visserligen varit där själv, men det vore såå kul att fara på safari eller något. Egypten är en del av Afrika, men det känns endå inte riktigt som Afrika. Men en sak är säker, jag skall på safari före jag dör. I Egypten var vi på ökensafari i Sahara med kameler och det var skitkul! Ah, vill tillbaka<3

Ledigt

Nu har jag ledigt 2 dagar. jaah! Fast jag kommer då såklart att vara på jobb hela helgen men skitsamma. Enligt prognosen skall det endå inte vara bra väder under helgen så. Om det är regn imoron och sol på helgen så då skjuter jag vädermänniskorna, på allvar, jag drar Nelonen inför rätta!

Nåja, men iaf, så ska ja nu ta och ringa till mamma och sen börja packa för en dag på stugan imoron! Kommer hem på Torsdag dagen, skall till läkare 13.30 och sen troligen till stan föratt träffa C!

Men nu ska ja ringa till mamma och höra om morgondagen! Bajbaj!

Eka eka eka!

Ha, "storbloggarena" har ennu inte uppdatera sina bloggar från igår men det har jag! Men hinner iaf inte skriva mkt, äter frukost som bäst och sen ska ja börja göra mig i ordning för jobbet. Men update säkert ikväll igen!

o.0

heh, tycker fortfarande att dendär "smileyn" är rolig. Idag har det varit fint väder, men jag har ju såklart varit på jobb, så jag har inte fått njuta så mkt av det. Sällan. Men kanske lika bra det, ser ut som en kokt räka i ansiktet efter gårdagens sol, mina lår är brända och min rygg kliar/svider, så hade endå inte kunnat vara i solen så mkt.

Har annars glömt att berätta en supergrej! Min underbaraste syster har som förmån på sitt jobb att hon får gratis Hill's hundmat åt 4 hundar. Hon har ju V & Å själv, mamma har D så då blir det ju en kvar.. och det blir våran Tyke! Detta gäller så länge hon jobbar där! Så vi lär inte behöva fundera så mkt på hundmaten iallafall, super!

Men nu ska ja laga mig rostbröd med leverpastej och ett glas kall oboy :)

Hata Söndagar

Jag fullkomligt hatar Söndagar! Då är ledigheterna slut (inte föratt jag har några lediga veckoslut) och man måste lämna det underbara stuglivet bakom sig, och vänta gudvet hur många veckor innan man kan fara dit igen? Jävla kakkablä.

Men annars har det varit en ganska lyckad midsommarhelg! Vädret blev ju skitfint idag, har varit ute hela dagen. God mat och det bästa av sällskap förgyllde helgen, fast det regnade Fr-Lö. Kanske att jag far tillbaka dit på Onsdag-Torsdag, är ledig då o M skulle få sin semester då så kan man vara där. Men ja ska kolla hurdant väder det är först, har ganska mycket andra saker som jag borde göra, men det ser man sen. Nu ska ja fara o röka och sen kolla på Spiderman. Men vi höres!


Inlägg nr. 200!

Nu är min 7 dagars pukti över, och jag har 3 dagar av odödlighet! fan va de känns bra!
Har diskat och packat sen jag kom hem från jobbet (puh en sån dag vettni) o nu ska ja röka och sen lägga på en film och fixa mina naglar!

Kanske jag uppdaterar någå ennu imoron, vi far till stugan nåttag på dagen och kommer inte hem förrän Söndag ^^

Ha en skön midsommar!


Hemma igen

Nåja, så var denna dag undan! Bara 2 kvar nu :D

Nu tänker jag berätta den lilla grejjen som jag har skrivit om här tidigare, men jag har valt att inte skriva ut det här, förrän alla mina nära vet om det.

Alltså i början på September kommer följande att ske ;
Jag och R kommer att åka till Sjundeå och söka hem en liten Beagle. Han borde komma till världen den 11.7 och efter 7-8 veckor är han klar att flytta in hos oss. Fick nys om att det är valppar på kommandet av min arbetskamrat som själv har 3 beaglar och skall söka sin 4:de nästa vecka, från samma plats vi skall söka våran, fast från en annan kull då såklart.
Både jag och R är jätteivriga och väntar så påatt få hem vår lilla knutt.
När han kommer hem kommer han att vara maskad, chippad, registrerad, fått sitt första vaccin och klon som ligger lite högre upp på benet kommer att vara borta. Hos beaglarna har nämligen denna klo en tendens att spricka när de blir större, vilket är väldigt smärtsamt. Klon tas bort vid en ålder av 2-4 dygn för då har inte klons nerver utvecklats och valppen känner då alltså inte av det.  
Han kommer inte att vara i kontakt med andra hundar förrän han fått alla sina vaccin, vi tar inga risker!
Nästa vecka skall jag börja gå omkring och köpa lite grejjer till valppen färdigt. Böcker har jag läst såatt det sår ut ur öronen på mig, vill veta allt! Systern lovade hjälpa mig med mat och sånt, hon är ju expert på sånt :)
R kommer att ha sin semester när valppen kommer, så han är hemma med den de första veckorna.
Vi kommer att åka till Sjundeå direkt valpparna har öppnat ögonen och välja en åt oss. Fick höra igår att denna kull redan fått 3 reserveringar. Vi skall alltså bli husse & matte.

En sådan lite knapp kommer vi att få hem. Titta nu så söt den är!

Såklart kommer jag att hålla bloggen uppdaterad angående detta, med bilder och liknande. Åh, kan det inte vara September nu redan!

hih<3

Måndag.. eller är det Tisdag?

Har ingen susning om dagarna mer, det enda jag följer är om R är hemma eller inte :P
Hade nog inget viktigt att berätta egentligen, skall börja söka mig mot jobbet. Har kväll nu reten av veckan men sen Fredag-Söndag ledig. Fan va skönt! Men det har vi nog med S förtjänat, jag med mina 7 dagar och hon med sina 9. Men vi ska vara vi två nu i fyra dagar, förutom Torsdag för då är I med också. Börjar se ljuset i tunneln snart.. endast 4 skift kvar!

Men nu ska ja fara o röka o sen börja knalla iväg mot jobbet. R har morgonskift, så det är ju lite tråkigt att jag inte hinner se honom alls. Han kommer nämligen hem typ 1 timme efter att jag farit på jobb så.. o sen när jag kommer hem lite över 9, så vem fan orkar göra något klokt sen mer! Aja, nu ska ja fara. Morjens!

Blä

Ja e så trött att jag nästan somnar med ögonen öppna -.- endast 4 dagar kvar, wohoo. Åt 4 tiden idag på jobbet var jag så trött och hade så förbannat mycket på nervena att jag nästan började gråta. Orkar fan inte. Endast 6 veckor tills jag får semester.. gudars. Nå, kanske man i fortsättningen inte behöver ha jobb 7 dagar i sträck utan ledigt. S stackarn har 9 dagar i sträck.

Nåja, nu ska ja vänta att C ringer. Ska fara o röka tror jag bestämt. Morjens

Alltså härregud..

.. sånt påhållas föratt prinsessan ska gifta sig (eller har gift sig ska vi säga)

Jag tycker bara att de e så förbannat barnsligt hela grejjen? Varför ska alla vara så hysteriska, jamena, vanliga människor e dom med, bara lite rikare och mer berömda. Folk gifter sig varje dag, varför ska detta vara så himla speciellt för? Fattar inte.. Och så ska vi ju inte gå in på vad allt detta har kostat, tycker bara att det är äckligt. Miljontals människor som kollar på bröllopet och snyftar, utan att dom ens känner dessa peroner? Vafan, ja vet inte ens vad killer som hon gifter sig med heter! Någonting på D va de tror ja..  Skulle jag vara en kronprinsessa sku ja rymma iväg och gifta mig på någon ö i södern eller någå, såatt dom som inte vill ta del av hela skitet inte behöver göra det. För varifrån kommer pengarna till detta evenemang? Det vet vi nog alla..

Nei vettni, tur så har man en president som är en söt gammal tant som inte håller på med sånahäna saker! Annars sku vi nog vara ett fattig(are) land, nu har vi ju så mycket pengar att vi kan ge dom till Grekerna..

Jaja, men nu ska ja kolla runt på lite bloggar och sen tror ja att ja ska börja söka mig i säng. Skall på jobb imoron igen, men hey, bara 5 dagar kvar så är min 7 dagarn jobbputki slut :S kommer fan att vara helt död. Är det nästan redan.. suck


Min dag

Vaknade sent, typ kring 12 av att R ringde och frågade om jag sov ennu. Så jag tvingade upp mig själv från sängen och gick i duschen. Sen efter att R kommit hem begav jag mig till biblioteket (!) och lånade lite böcker.. sen till Karis och köpa ytterligare en bok och sen till mommo och berätta de glada nyheterna. Hon blev jätteglad, började nästan gråta :) Så nu har jag suttit och bläddrat igenom dessa böcker och sugit i mig så mkt information att det står ut genom öronen på mig:P

Men fan vad jag längtar<3 hih!

Men nu ska ja läsa lite mer och göra anteckningar såatt jag kan läsa dem ennu en gång sen när det är mer aktuellt.

Morjens!

Lilja

Såg just filmen Lilja 4-ever, och började må riktigt illa. Tänk att sånt förekommer, rakt under näsan på oss, och vi klagar på vädret t.ex!?

Detta är en mkt gripande film, men man blir hängande med ett dåligt samvete. Hur ska man kuna veta om sådant händer i ens by eller i lokalen bredvid? Googla namnet Danguole Rasalaite så vet ni vad jag pratar om.

Kanske att man sku skita i att lägga ut 80 miljoner € på ett kungabröllop och fundera på lite viktigare saker här i världen, som människohandel t.ex!

Fyfan

<3

I slutet på Augusti / början på September smäller det <3

Affärer..

.. busy busy!

Kommer knappt ihåg vem jag pratar med och var. hehe! Men bra ska de bli <3

100 questions

Hittade dessa frågor på en random sida, kommer inte ens ihåg vad den hette mer :/

1. Hur gammal är du om fem år?

Då är jag 26. Fyfan!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min sötnos

3. Hur lång är du?
162 cm typ.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Eva & Adam Fyra födelsedagar och ett Fiasco xD

5. Vem ringde du senast?
Min mamma.

6. Vem ringde dig senast?
R

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Orkar inte söka opp telefonen

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Båda går.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget dera

10. När såg du senast din mamma?
Igår

11. Vilken ögonfärg har du?
blå-grå.

12. När vaknade du i dag?
Kring 11

13. Vilken är din favoritjulsång?
Jinglebombs by Achmed the Dead terrorist

14. Vilken är din favoritplats?
Soffan

15. Vilken plats föredrar du minst?
-

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Hoppeligen bor jag i ett egnahemshus med R och Albin!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Dörren

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
För någon kväll sedan när jag och R bara satt och skrattade åt varandra utan orsak. Skitkul ju!

19. Hur stor är din säng?
Två-pers

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Båda

22. Hur många kuddar har du i sängen?
För tillfället bara 2, dynvaren räkte inte till alla

23. Hur många landskap har du bott i?
1..?

24. Vilka städer har du bott i?
Always a pojocity girl

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor

26. Är du social?
Det kan man väl säga

27. Vilken är din favoritglass?
Jorgubbsstrut för tillfället

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Finns måånga

29. Tycker du om kinamat?
Nja..

30. Tycker du om kaffe?
Uök!

31. Vad dricker du till frukost?
Kakao

32. Sover du på någon särskild sida?
Alltid vänster

33. Kan du spela poker?
Aldrig provat

34. Tycker du om att mysa/kela?
Såklart

35. Är du en beroendemänniska?
Kanske

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Jepp, Sibbo :)

37. Vill du ha barn?
Jo, en pojke iaf

38. Kan du några andra språk än svenska?
Finska, Engelska, lite Tyska och lite Spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Tror inte det..?

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Är inte så mkt föratt simma

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och inredning

42. Äger du dyrbara smycken?
Några

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Top model

44. Kan du rulla med tungan?
Det beror på vad som klassas som att rulla, men om jag gör det får jag sendrag

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Det finns många

46. Sover du med gosedjur?
Inte längre, har sovit med min levande gosebjörn de senaste 5 åren så.

47. Vad har du för ringsignal?
Jason Derulo - Ridin Solo

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Kanske någå lite..

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En tölk Koff

50. Flirtar du mycket?
Behöver inte göra det :)

51. Kan du byta olja på bilen?
Jau

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Jau.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
När ingen annan ser av Duncan Farihurst

54. Läser du dagstidningen?
Ibland

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nepp

56. Dansar du i bilen?
ALLTID

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
NRJ

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Arbetsturerna tror jag..

59. När var du i kyrkan senast?
Eh.. håller inte reda på sådant..

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Minns inte!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt, aldrig mer!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
R

63. Vad lyssnar du på just nu?
Waka Waka - Shakira

64. Har du varit med i tidningen?
Det har väl hänt

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Öh..

66. Vem såg dig naken senast?
Hoppeligen inte grannen iaf

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Silver

68. Hur imponerar man på dig?
Om man vågar vara sig själv

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
R eller Mamma

70. Har du någon piercing?
Läppen, Napan, Örat..

71. Din största vinst?
30€ på Keno

72. Civilstånd?
Upptagen.

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Kissies.se Blogg.se Kenzas.se m.m

74. Är du fåfäng?
Näeh

76. Hur gammal är din pappa?
50 +

77. Vilket är ditt drömjobb?
Öppen för allt! Eller okej, nästan allt!

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Det finns det alltid..

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katt, hund, kanin

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag har mild dyslexi, jag kan inte leva utan yoghurt, jag blir lätt paranoid

81. Svär du ofta?
Tyvärr.

82. Sverige när det är som bäst?

Sry, bor på andra sidan havet..

83. Kan du åka slalom?

Kanske det

84. Vad har du ätit i dag?
Yoghurt smörgås och oboy till frukost, broiler och ris till middag och nu sitter jag och knaprar i mig Marabou

85. Vad har du för utbildning?
Student, snart Merkonom

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Allt ;)

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Inget ;) 

88. Vilken är din bästa egenskap?
Många

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Minst lika många!

91. Saknar du något?
Ja

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Såklart

93. Vad gör dig ledsen?
Dåliga beslut jag gjort

94. Vad gör dig glad?
Min familj, R

95. Har du varit gift eller förlovad?
Niet

96. Vad ska du göra i helgen?
Jobba

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Sade som orsak till polisen att jag hade bråttom och laga mina naglar när ja fick fortkörningsböter. Uups.

98. Vad har du för laster?
Laster..?

99. Vem är din förebild?
Min syster <3

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Röka och sen och sova!Tänk att man inte har bättre saker att göra? Råkade i misstag radera några frågor, så siffrorna stämmer inte. Men nu ska jag utföra fråga nr 100. Gonatt!


Morr

Har gjort många roliga saker idag, men nu för tillfället känner jag mig som ett enda PMS monster och har för fruktansvärt på nervena med allt och alla som befinner sig innanför dessa väggar i vår lähenget. Varför kan jag inte bara få göra som jag vill när jag vill utan att någon ska börja skrika? Ja ska fan lägga opp så många tavlor ikväll såatt väggarna ramlar ner!

Och på förbannade SuomiSoffa har dom helt enkelt bara piss i huvu. Var dit idag och sade att jag var sur föratt vi inte hade hört något om våran soffa ennu, och fan vad bra att jag gjorde det, för dom jävla puckona hade mucka till det på något jävla vis att vi inte kommer att få vår soffa överhuvudtaget. Den finns alltså inte alls att få mer. Då brann mina proppar. Ja sa helt enkelt till kvinnan i kassan att vi tar den blåa bäddsoffan med divan för samma pris, annars ska ja ha pengarna tillbaka, och hon gick med på det. Men leveranstiden på denna soffa är då 6 veckor. Piss

Nu ska ja ringa till mamma och avreagera mig lite.

Måndag

Hade nog uppdaterat igår, men mitt internet bestämde sig föratt inte fungera så när ja skulle publicera inlägget läggade nettin :(

Nåja, men idag ska ja till stan och inhandla lite saker, samt diskutera med vissa företag. Hmrf..

Vet ni vad, jag vill riktigt jävla mycket tillbaka till Afrika! De sku nog sitta med en resa dit igen i sommar, eller kanske i höst? Och så hjälper det ju inte att Shakiras Waka Waka spelar i huvudet på mig helatiden, enda sen jag hörde den på jobbets radio på Lördan så har den snurrat på där, men jag gillar den :)


Nyyyh, vill tillbaka!

Men nu ska ja fara o röka aamurööki och sen ska ja börja laga mig klar föratt fara iväg till stan. Morjens!

Lördag

Tusan vad skönt, har ledigt nu 2 dagar, jess! Hade i tankarna att kanske fara till stan imoron, men är inte säker ennu.. Kanske gör det först på Måndag, eller Torsdag. Måste till Jysk och söka en skitfin klocka, gammaldags stil i vit färg för 7,50! Vill ha den till mitt kök. Måste få den till mitt kök!! Plus att jag borde fara till SuomiSoffa och slå neven i bordet angående vår soffa. Det är 4 veckors leveranstid på den och vi har väntat nu i 6 veckor.. Börjar bli lite nervös med tanken på att den är betald osv, och jag litar inte annars heller på suomisoffa för 5 penni. Redan en sådan sak som att det i varje reklamblad står stort LAGERTÖMMNING, SLUTFÖRSÄLJNING, ENDAST 1 ST/HUSHÅLL och när man kommer till butiken och skall köpa en soffa blir man informerad om att de aldrig haft soffan i lager och att lev.tiden är 4 veckor.. Sen när man frågar om dom har någon annan liknande soffa i samma prisklass, så säger dom nej. En vecka efter att affären är gjord kommer det reklam hem på posten var man hittar en liknande soffa i bättre färg för samma pris!
Den soffan som vi nu köpte var ju vit för 149€, bäddsoffan. Jag hade önskat en divan, helst mörk färg och när jag frågade efter det så visade killen i butiken en bäddsoffa med divan för 499€. Och nu finns det då plötsligt iaf en just sådan soffa jag ville ha för rätt pris. Men den soffan kanske föll ner från himlen dagen efter att jag gjort affären där och försäljaren kunde omöjligt veta att de hade en sådan soffa. Jävla skit. Kanske jag borde fara dit imoron iaf. DNA fittas och Suomisoffa fittas. Tack som fan!
Vet ni vad?

I min värld så har Fredagar ingen betydelse längre.. ganska tragiskt egentligen, men så är det! Jovisst ibland kan det vara skönt att det är Fredag om man har helgen ledig, men i min värld är det väldigt sällan man har sådan lyx. Kan ni tänka er, jag kallar det för lyx.. att ha ledigt Lördag och Söndag?

Det enda som är fel med att ha ett sådant jobb som jag har, är att du kan aldrig veta vilka dagar du är ledig. Jamena, majoriteten av alla männniskor har sådana jobb, att de är lediga Lördag och Söndag, men vi butiksmänniskor har det inte så. Denna vecka hade jag ledigt Måndag och Söndag, nästa vecka Måndag och Torsdag. Det har sina fördelar; man kan göra en massa saker om man är ledig på vardagen, alla butiker är öppna ganska sent osv, men ganska prup att det är väldigt sällan som jag och R har ledigt på samma dag.

Men om man räknar med att Lördagen får man 150% lön och på Söndag 200%, så det känns nog ganska jävla bra när man kommer hem efter t.ex ett Söndagspass, fast man på morgonen inget mer skulle vilja än ligga kvar i sängen när älsklingen för en gångs skull är ledig. Men man ska vara glad att man har ett jobb. Det är rekordmånga denna sommar som inte fått sommarjobb. Men faktum är att mitt liv som det är nu skulle inte fungera om jag inte hade ett jobb. Jag skulle vara tvungen att sälja min bil, avbryta min telefonanslutning, eller så skulle R få betala allt, vilket jag inte under några omständigheter går med på!

Nu ska ja se på film tills R kommer hem. Chiao!

Jävla DNA

Ja ska fan anamma ringa ti dom o skälla ut dom. Ja försöker vara en snäll kund så långt ja bara kan, men nu ha mitt tålamod tagi slut med dedä förbannade jävla miffo företaget. Fan!

Memories och ren bil

Cha!
For till M&P när jag slutade jobbet idag. Lovade att jag skulle gå igenom mina gamla hästgrejjer såatt mamma kunde ge dem till min kusins dotter som nyligen blivit hästgalen så. Men vet ni vad? Ja kunde inte ge bort min ryktlåda. Höll på att börja gråta när jag öppnade den och hade borstarna fulla med Chemus man..Den tänker jag spara hemma i klädrummet. Den luktar inte häst mera, endast bortsarna gör det, och dom blir ju kvar i lådan såatt inte alla kläder ska luka häst.

Sen hade mommo lagat klart mitt troll som ja ska ha på balkongen. Det har blivit lite av en tradition att hon lagar en varsin åt oss. Mamma har en, moster har en, kusin har en, syster har en och nu har jag en. Ja tror att ja ska döpa henne till Tuutikki!


Visst ser hon ut som en Tuutikki? Glass har hon med :)

Men hörrni, nu ska ja laga mina naglar ( om jag orkar) och sen kolla lite på Tv. Höres!

-

Vet inte riktigt vad ja ska skriva? Har varit på jobb hela dagen som vanligt, och ja.. inte gjort något annat. Man kan inte riktigt göra det heller när man jobbar 13.15-21-15. Hinner lixom inte göra någonting före man ska på jobb, och har inte riktigt lust heller när man måste kolla på klockan hela tiden!

Men nåja, nu ska ja läsa lite bloggar. Mors!

Eh?

Jag är inte van att vara 8 timmar på jobb. jag har ju jobbat typ bara 4-5 timmars pass när skolan har varit igång, så man känner ju sig död efter en dag med 8 timmar. Men tanken slog mig när ja gick hem från jobbet, att jag kommer fan att vara rik i sommar! Om man tänker, ca 37 h / vecka, 9,40 € i timmen, + alla kvälls-, lördags- och söndagstillägg! Money money money.. Men, det har ju sitt pris, nu är jag ledig nästa gång först på Söndag, men aja, det måste man ju ta!

Hullu var in igen idag. Hon skrek åt mig på Torsdagen (såatt jag hamna torka hennes spott från ansiktet) att hon aldrig mer skall komma tillbaka, och om jag fattar att vi mister en kund.

Idag kom hon in. Sade inte ett knyst. Gick till hyllan bakom mig, och då tängt jag att nu fan skjuter hon mig! Men nej, hon kom fram till kassan och skulle betala sina produkter. Jag frågade efter förmånskort och hon sken upp som en sol "Tuusen tack ska du ha som kom ihåg det! Ni är nog så bra i denna butik, för i andra butiker frågar dom inte efter kortet. Detta ger dig måånga pluspoäng av mig! Fast jag nog alltid har tyckt att du är bra."
Och jag sitter där som ett ? och fattar noll, men bra att hon tyckernu för omväxlingens skull.

Slirar det månne?

Nåja, nu ska ja fara och röka och varva ner efter den långa dagen. Heey, snart kommer R hem, weheei!


.

" In the whole history of the world there is but one thing that money can not buy..
To wit - the wag of a dogs tail "

Josh Billings
" A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself "

Josh Billings" No matter how little money or how few possessions you have,
having a dog makes you rich "

Louis Sabin" You can say what nonsense whatsoever to a dog.
It will still give you the look that says;
"Oh my God you're right, I would never have come to it  myself!"

Sean Connery20.22

Sitter hemma nu i soffan och skall snart lägga på en film! Sötisen har också kväll imoron, så vi kan ligga tillsammans och kolla film, samt får vi båda sova länge imoron, skönt!

Dagens handlande blev då

-en korg att ha tidningar i
-ett par springtossor med rosa detaljer
-en kanna att vattna mina blommor med
-solpuder
-sunsilk volume shamppo & hårinpackning

Efter att jag varit till Säästö for vi till R:s pappa som hade lagat mat, så vi åt spagetti där. Efter det skulle vi hem, och ett varv via hamnen (r:s jobb) och då konstaterade han att han glömt sina nycklar hos sin far, så vi måsta köra tillbaka. Som tack föratt jag kört upp min bensin föratt han glömde sina nycklar bjöd han mig på en grillad köttpirog och en Breezer Vattenmelon :) Sen hem.

Men nu ska ja kolla på Simpsons och sen film. Moro!


Nu..

Ska ja snart börja söka mig in till stan. Måste handla lite grejjer, skall bara vänta på att sötnosen kommer hem från jobbet först! kanske man inte borde sitta i soffan osminkad om vi ska fara direkt när han kommer hem kl 14? Mäh, inte är det så bråttom. Har faktiskt städat, diskat och bykt hela förmiddagen så.

kanske ja borde fara o laga mig klar? Så blir det inte så sent sen? Jo, vi gör så!

Gäsp

Nu är jag hemma efter en helg på stugan :)
Är ganska trött nu efter all frisk luft och solsken så orkar inte blogga så mkt. Lägger kanske upp lite bilder oc sånt imoron, är nämligen ledig! Måste nog städa och sånt imoron, samt fara till stan ett varv, konstaterade idag att jag behöver nya tossor att ha på stugan, så hoppeligen finns det ngt bra i Säästö. + att jag måste ha ngt att vattna mina blommor med, har sprungit omkring med ett decilitermått ( alltså ett stort då, som rymmer 1l ), men jag måste endå fylla på helatiden föratt det skall räcka till alla.

Men jo, nu ska ja kolla på film på Tv och sen börja söka mig i säng. Hörs imoron!

Vill iväg NU!

Kan inte R komma hem snart såatt vi kan fara till stugan? Vill dit nu. Kan inte sitta stilla!

Kom nyss hem från kusinen som blev klar kosmetolog idag! Gratulerar lilla kisi på gålvet!

Men annars har jag ingenting denna helg förutom att slappa på stugan. Det är så otroligt skönt att veta att man inte måste göra någonting, om man inte vill. Vill man göra något så gör man det, med det är inget måste. Underbart! Hoppas bara att det fina vädret håller i sig, så kan man fixa lite på gården imoron, om man vill!

På tal om det så måste jag kolla prognosen. Blåsigt är det nog nu, men pappa sa att det inte blåser på stugan när vinden blåser från det hållet den gör nu, så via ska hoppas.

Men hörrni, ja har ju inte tillgång till internet på stugan, så ja uppdaterar inte förrän på Söndag. Try to make it!

20.43

Kom just hem från jobbet, var där några timmar och plockade upp grejjer som det fanns i mängder. Har sådär annars inte hänt så överdrivet mkt idag, hade min finska presentation, gick helt ok. Sen hem ett varv, satt en stund i solen på balkongen och sen till jobbet.

Imoron är det då avslutning som gäller. Sen iväg och köpa en våga till kusin vitamin som blir färdig kosmetolog, grattis! Sen troligen kaffe med C, sen hem och kl 19 till kusinen för att fira, efter det troligen till stugan och där skall jag vara enda till Söndag. Måndag har jag ledigt, co då måste jag städa, här ser för fittigt ut!

Men nu ska ja kolla på lite film och dricka lite Rekorderlig och vänta på att sötnosen kommer hem från jobbet :)

.

Vet ni vad? Jag är på förbannat negativt humör. Vet inte vad det beror på, men så är det. Orkar inte, vill inte göra någonting, bara vara! Men när fan ska man ha tid med det då? Aldrig välan.. Nejmen idag är sista dagen denna vecka som jag är på jobb, sen ledigt! Tänker fan i mig ha telefonen avstängd såatt ingen i misstag heller kan ringa och påpeka att jag skulle behövas på jobbet.

Idag har annars varit en ganska kul dag (fast jag känner mig negativ). Har haft miljödag och sprungit hinderbana i Dragsvik! Ganska nolot nog att vara uttklädd som någon annan jävla tardi bland alla milijossarna, men vad gör man? Kul hade vi iallafall, och skadade blev vi, varenda en! Min arm är uppriven, så ja ska ha bandage bl.a.

Så fick vi reda på resultaten i yrkesprovet, och jag fick 3. Halleluja! Hade typ förväntat mig en 1a eller högst en 2a. Najs. Hade nog bommat på vissa ställen, men tydligen så var det så lite att det endå blev en 3a.

Men nu kurrar magen, så ja ska laga något att äta och sen börja göra mig klar för jobbet!

Jag har ont i mina ögon

Blä, nu har ja feber också. Fan endå! Varför skall man alltid bli sjuk när man minst har tid med det? Och imoron ska vi dessutom ha en typ utedag, och fara till Brigaden och göra hinderbane grejjer men klassen, skitkul ju! Men ja måste se om jag lever imoron. Har nog inte officiell feber, stegring bara men endå. Kiva sen om det blir ordentlig feber och hela mitt lediga veckoslut går åt till att ligga hemma i sängen. Då blir ja förbannad. Rikigt jävla förbannad!

piss

15.02

Jag blir galen!! Varför kan jag inte bara få vara ifred? Efter att jag kom hem från Sverige så har dom ringt 5 ggr. 5ggr ,på mindre än en vecka och frågat om jag kan komma. Fan endå, jag har faktiskt ett eget liv. Jag vill inte stressa sönder mig själv igen. Har gjort det paren gånger och kan säga att det inte är något vidare..

Jo jag förstår med omständigheterna och allt det, men kan dom inte ta mera folk dit? Så kanske alla vi andra slapp springa där som andra dårar. Jag blir så irriterad. Jo, ja har sagt att dom kan ringa om jag behövs, men 5ggr på 6 dagar? Det är ju förfan inte klokt.

Man skall tammifan inte få göra något som man själv vill i denna förbannade värld mera. Fan jävla skit!

RSS 2.0