Fredag

Jag tänker snart byta blogg och starta en "grejja på gården" blogg, för det är det enda ja gör på min fritid :P Nånej, vi kör med den gamla vanliga. Här kommer lite bilder.


Köpte denna fina vattenkanna i Latvala för 9,95


Och gick igenom potentiella blommkrukor i ladugården.


Titta nu så fin!

Imoron jobb halva dagen och sen får vi R:s släktingar hit på kaffe. Söndagen går antagligen åt att pynja, som vanligt! Nu ska ja gå och röka och sen vänta at R kommer hem och laga lite kvällsmål. Nattnatt :)


Onsdag

Idag har vi grejjat igen (sällan)


Lite mindre trvliga saker, men sådant som måste göras.


Hängt upp denna, som har luggit och samlat damm länge i väntan på att få hängas upp!


Och roudat sand! Imoron ska krukorna på plats och nästa vecka myllan :D

Imoron är jag ledig och syster kommer hit och baka muffins, men före det ska ja städa! Hörs!


Månadens high

Förutom lönen då, är


Tacktacktack bästa syster för julklappen som ger mig glädje länge! (känner mig som min mommo som får Allers varje Jul :D )

Så annat som vi gjort idag, jobbat och sen kommit hem med mamsen och ut på en lång promenad och efter det en kopp te och lite gott. Efter det tömde jag Tykes mattunna och skrubbade upp hela, som nu står på tork och ska imoron fyllas med ny mat! Det fick bli Robur denna gång, vi ska se vad herremannen tycker. Så medan jag grejjade med allt det och Tyke låg på golvet och glodde på mig kikade jag ut genom fönstret och såg att vi hade besök:

Kvalitén är usel, men ni som vet vår gård vet hur nära den var. Efter en stund var dom tre, men jag hann aldrig på bild på dem.

Och på tal om något helt annat, hittade årets första punkki på Tykis! Han satt i soffan med mamma och hade en liten objuden gäst i nacken, BLÄ! Så imoron blir det att ta hem det första punkkihalsbandet då. Men de eklart, han springer så mycket här på gården och runt ladugården i de höga gräset så det var ju bara en tidsfråga..

Nåja, nu ska ja kolla på lite Tv och sen krypa ner i sängen och läsa min Härliga Hund med min härliga hund under täcket, hoppas att han inte hämtar några punkkin med sig dit!


23/4/12

Idag har det varit fart på! Kom hem från jobbet, lagade lite mat och både mig och hunden och sen ut på länk. Efter det fortsatte jag att grejja med mina små projekt. Har grävt upp och svängt myllan i gamla krukor och lådor och flyttat lite på dem.


Ska se senare under veckan vad ja ska ha för växter, har inte bestämt mig än.


Så tog vi in ved..


Så gick vi en promenad i skogen och PLITS, så brast Tykes band.. Tur så blev han lika paff som jag så han fattade inte att han va lös! Hade en massa fina skogbilder som ja sku ladda upp, men min mupp-dator vill inte ladda dem (?) så ni får en valpbild som ja inte ha ladda upp tidigare..Aja, nu ska ja börja gå och lägga mig, hörs igen när blogg inspirationen slår till ;)


Torsdag

Sitter som bäst och dricker te, innan syster kommer. Idag ska ja och söka min nya bil (finally!) coh så blir det en loppisrunda eller två när vi är på gång. Hörs sen!


Ja lovar att Tyke egentligen sku bli en bullmastiff :D


I'm not dead

Mooi, jo jag lever nog :)
Det har varit så mycket på gång nu, så ja ha inte ens hunnit tänka tanken att kolla läget i bloggvärlden, aldra minst att uppdatera min ägen blogg. Så vad jag vi gjort? jag har fixat på gården så att min rygg skriker efter hjälp, R har tagit ut skog, vi har vart in till byn och umgåtts med andra hundar, jag har klippt klorna åt grannens hund, jobbat som en galning, slagits med bykmaskinen (helt i onödan), fått mina naglar fixade, Tyke har jagat hjortar och jag i min tur jagat honom, varit till Salo och bytt bil (får hem min nya pärla på Torsdag) funderat hit och dit på fyrbent tillskott i familjen och allt mellan himmel och jord. Måste seriöst börja uppdatera oftare, hinner ju glömma allt vad vi gjort :D

Men nu ska ja ta en trött och lat hund med och gå och hälsa på gubbarna i skogen, sen hem tillbaka och börja laga mat åt dem. Hörs igen!

Glass och ogräs

Moip!

Idag när jag kom hem från jobbet satte jag bara Tykes frysmat att tina och sen ut och trycka ner näsan i rabatten. Det var svinkallt och fuktigt, men ja kunde inte hålla mig :D 1 done 6 more to go. Sen kom vi in och konstaterade att Tyke tycker inte om malet nöt kött utan dräglade efter broilervingar, så nu visste vi det. Imoron sista arbetsdagen före 4 dagarn ledigt, SKÖNT!

Nåja, nu ska ja gå och duscha och sen krypa i säng!

Ajjo, så åt jag årets första glass just, gott!

3.4

Idag efter jobbet kom mamsen på besök och vi drack en kopp te och gav oss sen ut i skogen med Tykis. Traskade på en god stund och sen hem tillbaka och glo lite i rabatterna och fundera vad det tänker växa där (bara SNÖN FAR ÅT FANDERS) ytterst trevligt!

Vad som var mindre trevligt var att idag har jag fått lön vilket betyder att alla räkningar skall betalas, wohoo.. Nåja, smakar det så kostar det säger dom ju. Och fattigare lär ja ska bli om vi far och söker en ny bil åt mig i helgen.

Aja, nu ska ja laga nåt att äta och sen börja krypa i säng. Gonatt!

1 April

Och inga skämt, tur det :)

Började grejja på gården kl 10 imorse, kom in och kokade kaffe åt våra kaffegäster och sen ut igen. Skulle nog kunna hålla på ennu, men DET BÖRJADE SNÖA SÅ IN I H*LVETE så vi kom in. Hoppas bara att allt smälter bort snabbt, det är ju inte klokt att det snöar 1 april..R tog ner skog så vi gick dit en sväng och förde lite dricka. Tykis hjälpe till att röjja såklart


Och så hade vi besök av R gudmor&gudfar och vi fick våra första inflyttnings presenter ;) Ska bestämt så påskgräs i dem, eller nåt.

Nu ska ja överväga att kanske stäka plättar, fick plätthimo, och senare ut med hunden.


RSS 2.0