Lägg 3000

Blogg.se har seriösa problem.. Nåja,börjar känna sig som kissie här när man uppdaterar sin blogg typ 5 ggr per dag, men ja måste få göra de när ja int ha blogga nu på över 1 vecka!

Anyway, här kommer lite bilder från kämppän me nya möbler o sånt. Enjoy!


Bestå hyllan. Skall komma en likadan på andra sidan TV:n, bara vi hinner skruva den. TV:n ska stå på ett lack soffbord!


My beloved Expedit hylla<3 + knubbig lamppan och några korgar!Min Zebra för 47€


Lite annat småplock :)


Mer bilder kommer bara allt börjar vara klart!

Nu ska ja börja fara o sova, ha trots allt vari på jobb hela dagen idag (11.45-18.15)
Gonatt!


Du är det finaste jag vet

Jag vill tillägna detta inlägg till den underbaraste mäniskan på denna jord.

Du har gett alla andra i sin omgivning så mycket, du förtjänar det bästa. Det är svårt att veta var man skall börja och vad man skall säga. Hur mycket jag än vill, så kan jag inte ge dig det du längtar till.

Du har alltid varit den jag litat mest på. Jag har aldrig varit rädd föratt berätta någonting för dig, för jat vet att förstår. Vi har inte kunnat spendera så mycket tid tillsammans den senaste tiden, men vi behöver inte göra det föratt vara nära. Vi har ett band som håller, även om vi inte skulle ses varje dag.

Om jag kunde, så skulle jag ge dig allt det du längtar till, men min förmåga räcker inte så långt. Jag minns förr, när du var arg på mig föratt du inte ville att jag skulle vara i ditt rum eller röra dina saker och det var den dagens problem. Det var det man hade illa för då. Tänk om vi kunde gå tillbaka till det? Tänk om man kunde börja om från 0 och kanske kunna ändra sin framtid.

Allt det du gått igenom, jag kan inte ens föreställa mig det, höjer jag på hatten för dig. Du är en stark person och du klarar av att hålla huvudet högt, medan sådana som jag troligen skulle ha gått i dränkt mig själv redan, och detta är på sätt och vis ett steg att göra dig ennu starkare.

Om du minns min dröm som jag berättade för dig, som gjorde mig lugn, jag hoppas att du kan finna det lugnet någonstans. Hur det än må gå. Vad som än händer, Max eller inte, så är du föralltid min och jag kommer alltid att beundra dig, ingen skillnad vad som kommer att hända.

Detta är bara ett test, om du klarar detta, klarar du allt, vilket jag är övertygad om att du gör. Du måste bara ta dagarna som de kommer och vänta. Väntandet vet jag att är din svaga sida, men det kan vara ett prov på att om du klarar av att vänta, så klarar du av ha Max.

Egentligen borde det inte vara du som väntar på honom, utan han som väntar på dig, för du är den underbaraste personen på denna jord, vi är lyckligt lottade som får ha dig i våra liv.

Du skall veta, att även om jag inte pratar så mycket om detta, så betyder det inte att jag inte skulle bry mig. Jag vet bara helt enkelt inte vad jag skall säga och är lite rädd föratt säga någonting fel i denna situation. Men jag hoppas att du vet att du alltid kan prata med mig om det känns så. Jag vet inte så mycket om denna grej, men jag kan lyssna.

Hoppas att du inte tycker att detta är ett jobbigt eller liipigt inlägg, för det är absolut inte meningen. Jag vill helst göra det såhär istället föratt ringa. Om jag skulle ringa så skulle jag endå bara börja lipa o inte få fram det jag vill få sagt.

Kom ihåg, what doesn´t kill you, only makes you stronger!

Jag älskar dig, du vet vem du är.


I´m alive!

Ja veet att ja ha vari dålig på att uppdatera min blogg den senaste.. veckan? men ja ha vari så satans busy, så ja ha int ens hunni tänka på att ja faktiskt har en blogg också.. Har nämligen jobbat 42h denna vecka. Min enda lediga dag var igår men då va ja i IKEA! äntligen har ja alla mina möbler hemma! Började skruva på några av dom igårkväll/natt men konstaterade att Ikeas bruksanvisningar och en trött hjärna går inte ihop, o nu när ja just kom hem så ha Roy skruva ihop min Expedithylla<3 o fyfan va fin den e! Ska se om ja orkar skruva ihop resten ikväll, vi hade i planerna att hålla en liten myskväll ikväll föratt vi knappt vet hur den andra ser ut mer!

Han hade ju morgonskift på jobbet denna vecka och jag hade kväll, så när han for på jobb 05.30 så låg ja ju o sovd, när han kom hem lite över 14 så for ja på jobb till 14.30 o när ja kom hem ca 21.30 från mitt kvällsskift så sovd han ju nästan. Ska bli kiva att se honom lite mer också:)

Sådär överlag ha de inte hänt så supermyky. Ha fått nettin fixad så ja sitter för tillfället o bloggar från mitt hem. Prima med trådlöst. Smulan ha vari här hela veckan, vi förde hem han igår så vi ha havi show här när han ha fått sina rycker o anfall :D

Men nu måste ja uppdatera mig om vad som händer i människors liv (läsa bloggar) o sen ta de chill. Kanske fara till mamma o pappa o söka min digikamerajohto såatt ja kan lägga in lite bilder.

Härrigud, glömde helt att säga, ja hitta den stooora Zebra tavlan från Ikea i fyndhörnan igår, o den kosta bara 47€, norm. 69€! Den kommer sitta jävligt bra på min vardagsrumsvägg<3

Later!

Glömde nästan!

Mina nya naglar!


Old nails..


New nails<3

Darra

Sitter hos mamma o har darra. Ja va ju för helsike fullare än Roy när ja kom hem! Hissus endå.. Nåja, ja får betala för de idag. Roligt hade vi, musiken kunde vara bättre, teinina sku ha kuna försvinna så sku de ha vari perfekt. Men man kan inte alltid få som man vill. Men jo, ska lägga in lite bilder från igår som ni får beundra(?)  


Har ni någonsin sett vackrare brudar? Trodde väl inte det..

Hittade många posè bilder, men dom va mer eller mindre förjävliga, så ja bestämde mig för att lägga in den mest förjävliga av dom alla!

Ikväll blir det darrakaffe. Är ledig imoron, så ja ska ta de chill.

Istid i Finland och överhastighet

Varför, varför, varför måste de vara så förbaskat kallt all the time? Globala uppvärmning my ass, nedkylning passa bättre! Man hade ju hurja myky inspiration att stiga opp o fara på jobb 06.30 imorse.. men måste man så måste man.

Jaja, gårdagen var ganska intressant, hade lite brott till nagelfix så ja körde lite hårt och så råkade polisen (inte dom som jag har förhållande med, utan någon annan. Damn!) ha tutkan på o duktiga lilla Emma körde rakt in i den o fick sig en saftig böter på 115€. Så går de sen när man kör 59km/h när begränsningen är 40. Nåja, korte har ja nu iaf kvar o de e väl huvudsaken.

Sen efter en liten pratstund i polisbilen (som by the way var skitigare innuti än min) slapp jag äntligen iväg o laga mina naglar! Skitfina ble dom, har tyvärr ingen kamera tillhands nu, men lägger troligen upp lite bilder imoron. Nästan 3h satt ja där så ni kan tänka hu fiina dom e :)

Iallafall, så e de ju Lördag idag, o tammitusan ja ska på supen! Vi ha planera me Cessi att vara ganska redlösa(ja ha int supi sen min dimission (!) ) så man vet aldrig var kvällen slutar, hoppeligen inte på WC-golvet, de brukar vara Roys plats, han kan bli arg om ja tar den.

Men nu ska ja börja söka mig hem (sitter hos mamma o pappa). Cessi sku koma typ 18.00 så ja måste hinna via butiken o köpa någå gott till grundande. Sen iväg mot Affe.

Om detta blir mitt sista inlägg, så kan man iallafall säga att jag dog med fina naglar. Okej, nusen!

later.

Naglar

Sitter hemma hos mamma o pappa för tillfället o kollar efter lite inspiration till mina naglar som skall lagas på Fredag! Vill ha lite färg med så ja tror att ja ska gå efter svart och vitt men är inte helt övertygad ennu.

Printade just ut min Ikea köplista 328,45€ närmare bestämt :O men ja ska gallra bort lite grejjer därifrån ennu, så ja kanske slipper lite billigare undan!

Har shoppat lite idag! Hade någon töntig "ute-dag/timme" i skolan o de va svinkallt o ingen hade sagt någonting åt någon (endast lärarna visste om det typ) så jag kom ju till skolan med jeans o en polyesterjumpper! Frös ju som någo annat fan. Men smart som jag var så for ja (eller vi, flickorna + Danu) till Herrolds o eta o sen o göra av med lite pengar! Fick ju faktiskt lön i förrgår, vilket jag inte hade kommit ihåg.

Så ; köpte en top från Lindex för 8€ norm.pris 29,95 (-70%) och ett par solglasögon för typ 2,40€ norm.pris 7,95 (-70%) o ett fack till dem för typ 1,50.

Från Exakt (Vero Moda) köpte jag en superskön huppari som jag för flera månader sedan gick och suktade efter, men tyckte då att den var för dyr, 29,95€, o nu var den -50%!! Så ja betalade 14,95€ för den :D

Men nu måste jag betala mina räkningar o sen börja söka mig hem! Måste hinna städa lite idag när ja får besök av min mor o mormor imoron :D

Later!


Omg

Klockan e bara 09.30 -.-

Kom stressandes till skolan till 8.30 o jonej, vi ska nu egentligen inte ha någon riktig timme, vi ska gå igenom IA:n (som jag inte ens behöver göra) så nu sitter jag när o försöker fördriva tiden lite. Tror att ja håller på att bli flunssig, näsan rinner konstant o hosta har ja me :/ nåja, så far som ja ha hålli på domhä senaste 5 dagana så e de inte att undra på.

Lördag   jobb 06.45-14.30
Söndag  jobb 11.45-18.15
Måndag  jobb 14.30-21.15
Tisdag    skola 08.30-14.15, jobb 16.30-21.15
Onsdag  skola 08.30-14.15, jobb 14.45-18.00

Imoron kommer mamma o mommo ti mitt på kaffe <3
På Fredag ska ja laga mina raiskade naglar efter skolan 14.30 o sen har ja faktiskt lite oplanerat vad ja ska göra! Kan ni tänka er!?
Nåja, idag till mamma o betala räkningar, har fortfarande inget internet :@ o sen laga en handlanlista för Ikea, int föratt ja ens ennu vet när vi ska fara dit men :P

Nåja, nu ska ja fara o röka o sen på Zumba me Nillan!

Later!Skola

Har inte haft tillgång till internet nu på en tid, vi har den inte kopplat ennu och mammas dator stärvar:(
Men på Onsdag ska ja dit o hoppeligen fungerar internet hos henne då. Sådär allämt så ha de inte hänt så myky nytt, jobbat varenda lediga minut som jag ha haft, nagelfix på Fredag o ett Ikeabesök när jag har tid.
Har massor med saker som ja ska ha därifrån, måste ta pappas bil föratt få allt med.

Ska på jobb ikväll, hinner bara hem o eta o sen iväg på jobb, samma sak på Onsdan men då slutar ja skolan 2, far på jobb o kommer hem 6, behövdes tydligen inte mer än så. Sen till mamma o kolla Ikeagrejjer såatt ja vet allt som ja ska ha.

Men nu e ja så råddig i huvet med allt som jag har på gång, måste laga webbdesign.

Skriver mer på Onsdag!

Neej!

Hade just skrivit ett långt o bra inlägg, o skulle infoga lite grejjer, så läggar blogg.se! Suck säger ja bara!

Gudars klockan e bara 20.21 o ja e redan så trött att ja sku kunna somna stående..

Vaknade av att skolan ringde till mig imorse 09.20! Skulle ha tent 10.30, men tydligen hade klockslaget ändrats (utan att någon hade informerat mig p.g.a att ja inte behövde vara på lektionerna, endast skriva tenten) så dom ringde o fråga om ja var medveten om att tenten hade ägt rum kl 08.30. Så sa ja att ingen hade informerat mig om detta, så ja fick skriva provet som vanligt 10.30. Men tusan endå så råddig ja ha vari hela dagen p.g.a detta! Avskyr när någon ringer och väcker mig oc jag är försenad, vilket jag nog egentligen inte var imorse, men endå!
Gud va jobbigt. Nåja, skrev tenten, for hem tillbaka. Så ringde Roy o sa att nu far vi o söka tvättmaskin ti Ekenäs o vi kom hem med en Upos tvättmaskin!

 

Upo WT6040, 6kg, 1000 varv/min 330€ (special pris)

Men när vi kom hem konstaterade vi att rören var för korta! När strömkabeln gick i uttaget gick inte vattenröret till kranen o tvärtom! Nåja, tur så hade pappa ett extra vattenrör hemma så vi kan skarva det! Vågade inte börja skarva med roikka när det ska vara i badrummet, om det kommer vatten dit så kan hela skite flyga i vädret.

Ja hade en bra avslutning på mitt inlägg, men när bloggen läggade så glömde jag ju såklart bort vad jag hade skrivit :@

 O nu blr texten helt fuckad! Nej in my ass säger ja bara!!

VARFÖR KAN IT NÅGÅ FUNGERA!? 

 


Morrjens!

Har inte internet kopplat ennu, så det är ganska bra med skolans datorer!

Jaja, har sovit nu 2 nätter i nya hemmet, såå skönt! Lite obehagligt va de nog imorse när Roy for på jobb 05.30 sp ja ble ensam o sova, men de gick nog helt bra :)

Tog en dusch, åt mogonmål i soffan o kolla lite på TV, sen till skolan. Måste bara gå till kansliet o ändra min adress, såatt ja får posten till rätt paikka.

Men nu blir de tent!

Skriver mer nästa gång ja har tillgång ti en datorn med internet!

Mitt nya hem!

Tjenare! Här sitter nu en trött med glad brud med håret på ända! Har fållit på och flyttat och skruvat ihop möbler sen kl 10 imorse, o nuu e de klart! Lite små finesser som talvlor o några hyllor får vänta, orkade inte mer idag. Tavlorna kommer upp imoron men hyllorna först när ja ha sökt dom från IKEA :)

Men här kommer lite bilder från mitt nya hem <3


Mitt kök<3 Bordet + stolar från Jysk 108€


Badrummet ( som skall renoveras)


Ny badrummshylla från Jysk 24,95€


Sovrummet för tillfället


Mitt vardagsrum <3 (och en trött pojkvän -->)


Min arbetspunkt <3 ( en del av vardagsrummet) Skrivbordet från Jysk 40€, stolen Jysk 60€


Sådärja! Fler bilder kommer efterhand bara ja kan komma till mamma och pappa och ladda upp dom. Vårt Internet är ennu inte kopplat, så det kommer inte bli så mycket bloggas för min del nu på en tid.


Nu ska ja eta, sen fara hem, lägga min framför TV:n eta chips o dipp o bara mysa!

Over and out!

Färdigt!

Nu får de räcka för idag! Orkar inte bära mer:P Ja lyckades med min plan på att inte fara ti kämppän idag. Har bara grejjat hemma! Nu är mitt rum nästan tomt o de kniper nog lite i hjärtat, har alltid nämligen älskat mitt rum, men kommer troligen att älska min nya lägenhet ennu mer. I synnerhet med tanken på att den är VÅÅR o vi får göra va fan vi vill med den :D

Satt igår o kolla igenom olika badrums designs från IDO, pappa hade en katalog hemma. Finns massor med fina grejjer! Sku egentligen villa ha golvet svart eller grott o väggarna typ vita. Stoora kakel sku vara snyggt, men ja måste diskutera med ägaren (min pojkvän då) om vad han tycker.

O vet ni vad :O Ja hitta min digikameraladdare när ja gick igenom en hylla ida(!!) Så nu ska ja si igenom den om där finns någå bra, o sen ta bilder på kämppän imoron :DTrött, stress..

Har varit vaken några timmar redan, har massor att göra men vill inte göra någonting. Det värsta är att jag MÅSTE göra dessa saker och jag kan inte gör någonting annat för då tänker jag helatiden på allt som jag har ogjort o de suger. Måste packa det sista idag (imoronbitti flyttar vi ju) som kläder i mängder, toalettsaker, lakan, dynor osv.osv Men ja tror att ja ska försöka hålla mig borta från kämppän idag, de känns som att ja behöver hålla mig borta därifrån lite emellan. Har varit där flera timmar varje dag o städat sen Måndag. Måste göra något annat emellan. Föratt inte tala om hur förbannat sjukt jag har i ryggen! Bläh.

Missförstå mig inte nu, de ska bli superkul att flytta, men jävlar så myky jobb de e me allt! Måste få samla lite krafter inför morgondagen + att jag har massor med uppgifter att göra till skolan p.g.a att jag fick ledigt Torsdag-Lördag (öppet hus imoron -.-) som jag måste göra idag, för på v-slutet hinner jag absolut inte göra dom!

Igår for jag till kämppän ca 13.30 kom hem och äta 16.30, for tillbaka med mamma typ 17.30 och kom hem ca 21.00. Mamma satt upp gardiner åt mig medan jag städade hela badrummet (skurade väggarna som en dåre), diskade alla mina koppar, glas och fat. Sen inredde jag badrummet. Så egentligen behöver jag inte ens fara dit idag, skall bara plocka och packa ihop de sista grejjerna idag o göra mina uppgifter!

Skulle också fara till Roy o packa hans kläder iochmed att han har jobbat dubbla hela veckan (16h), men han ringde just o sa att ja inte behöver göra de! Tur de, orkar inte börja köra nu fram o tillbaka igen.

Men nu ska ja fara o röka o sen börja aktivera mig lite. Tror att ja börjar med uppgifterna. Mamma kan kanske hjälpa mig med att packa sen senare ikväll.

Detta blev ett råddigt inlägg (?) ursäkta mig

Vart är vi påväg?

Ursäkta mig nu, men ja måste bara få fråga, vart är vår värld påväg?

Jamena, måste man operera sin kropp föratt andra människor skall tycka att det är okej? Eller för att man själv skall vara nöjd?


Dessa människor som operear sig för medicinska syften förstår jag, har bl.a min syster som opererade käken föratt hennes bett var fel från födsel, och om hon inte gjort sin operation skulle hon förmodligen inom loppet av 10-15 år inte kunnat äta själv. Detta resulerade då såklart i att hennes ansikte förändrades aningen (läkarna kapade endå hela hennes nedre käke och flyttade den framåt). Så har jag en familjebekant som opererade näsan föratt hennes näsgångar var för trånga och hon var täppt i näsan konstant och hade andra diverse problem med andningen tack vare detta.

Men dessa unga kvinnor som inte ens är fullt utvecklade i kroppen, går och skönhetsopererar sig föratt de tycker att deras bröst är för små, kindbenen för osynliga, näsan ful, ögonbrynen för låga, påsar under ögonen osv. Har dessa männskor aldrig fått tillräkligt med kärlek från sina hem eller andra medmänniskor som berättat för dem "du är fin som du är"? Eller någon pojkvän eller kompis som sagt till dem att de älskar dem oberoende om näsan kanske är lite sned eller om brösten inte är cymetriska?

Men till samma kategori hör också Tatueringar och Piercingar. När de först kom tänkte många "hur snyggt är det sen när man än 70 år och har kroppen full med tatueringar?" Visst, man kan täcka in dem, plocka bort dem (piercingarna då) osv. Men på något sätt tycker jag endå att plastikoperationer är av en helt annan grad. Efter att du har blivit opererad tar det många veckor (månader) innan kroppen är återställd och rehabiliteringen är slutför, för att inte prata om smärtan och PENGARNA! Om du vill ha en relativt liten tatuering kostar den allt mellan 40-100€ beroende på omständigheterna. Du smörjar in den och sköter den några veckor och så är det bra med det.

Jag har alltid sagt att jag aldrig tänker göra plastikoperationer. Eventuellt när jag har fått alla mina barn kan jag tänka mig en lyft av brösten men aldrig att jag skulle lägga in plast i mina bröst!

Men om några år kanske bröstoperationer är lika vanligt som tatueringar är idag. Jag har själv 2 tatueringar och 3 piercingar, men plastikoperationer känns på något sätt så opersonligt. Och har dessa männsikor som lägger sig under kniven sån total angst över hur de ser ut och över vad andra tycker om dem, att de måste lägga ut all den tid, energi och pengar som det krävs föratt gå ingeom med något sånt? jag måste bara säga att denna värld skrämmer mig lite..

Varför är människor så hysteriska över vad andra tycker? Tänk hur mycket man skulle få gjort om man lade ner lika mycket enegri på något som t.ex Hungersnöd? Djurtester? Jag kan garantera att denna värld inte skulle vara så fucked-up som den är idag.

Punkt

Gaah!

Jag vill flytta in nu. Inte på Lördag. Nu! men jaja, man kan ju inte få allt som man vill tyvärr.

Har varit i skolan halva dagen idag, till 11.45, sen äta o sen till kämppän o börja grejja. Cessi va me, så de gick undan! Sen in till stan o söka mitt arbetsbord, som jag lyckades skruva sönder p.g.a att det var fel skruvar i paketet, dom var för långa, vilket vi märkte först när jag hade skruvat dom igenom bordsskivan -.-
men tur så har man kontakter, så ja får fara o byta skivan mot en ny imoron, så front att det finns rätt skruvar att få tag på då alltså..

Imoron blir de skola till 16.00, sen till Karis o söka skivan, sen kanske ti kämppän om int ja e helt utmattad! Iih ska bli så fiint där! Fick annars Torsdag och Fredag ledigt från skolan så ja hinner vara myky dit o grejja innan flytten på Lördag! Fan va nice.

Helt såhär på tal om annat, så hade det kommit så förbaskat myky snö imorse att ja int slapp bort från parkeringen!! och nej det har inget att göra med att jag är kvinna ( som enligt vissa inte kan köra när det är snö..?) utan föratt plogbilen hade lämnat en ca 20cm hög snövall bakom min bil som dessutom hade under sig en vall av gammal snö som blivit is, så min bil fastnade mitt på vallen! Nice eller? Nå tur så kom det en snäll gårdskar (tror jag att han är, eller så var han annars bara snäll) och grävde undan lite snö, skuffade på bilen medans jag gav pedal och när ingen hände kastade vi lite sand under ringarna o då tog det fäste! Alltsomallt höll jag på i ca 20 min innan jag var borta från parkeringen! Tur så anade jag att det skulle bli problem p.g.a vädret så ja startade tidigare!

Gudars så lågt inlägg idag! Nåja, ha ju inte skrivit sedan Lördag så :)

tobak -->

RSS 2.0