14.51

Goddag. Kom hem för en stuns sen och har nu städa upp här lite och diskat! Ringde till R o han sa att han var påväg hem redan <3 hinner kanske se honom före ja far på mitt längsta arbetspass någonsin!

Betalade just elräkningen, o min nettipankki ha ändra helt! Allt ser helt annorlunda ut än vad man är van med, men det var ganska bra för där stod typ alla IBAN nummrona och sånt, så de e ganska bra så slipper man springa till banken helatiden! Jag som spinger dit så ofta..

Dagen har varit priima hittills! Hoppas bara att det håller i sig. Vad ska man hitta på idag? Kanske köpa hem lite gott och bara njuta av älsklingens sällskap:) Måste fara lite tidigare till jobbet såatt ja hinner handla chips och dipp inför morgondagen + lite cider, glömde helt bort att ja bara har 2 burkar kvar i kylen. Hoppas bara att de inte e mycket folk idag, vilket det nog troligen kommer att vara. Jag kan inte förstå dom som lämnar allt till sista dagen. Jamena jo, om du har någå smått som du ha glömt så fine, men dom som kommer och handlar för hela veckan på en gång? + att tack vare strejken så har vi ganska lite saker i butiken just nu, i synnerhet köttdisken gapar tomt, men det är nog på kommande, hoppas vi iallafall.

Men nu ska ja snart börja laga lite mat o sen börja söka mig till jobbet.

Update senare, och jag inte blivit nertramppad av en massa hysteriska kunder :P

Iiiik!

Idag kommer R hem, jehheej!

Denna dag är toppen! Måste bara orka vara på jobbet i 1h 45min.. Hur ska ja orka?

Sista natten

Iiih, imoron kommer R hem! *teiniskrik* har längtat förbaskat mycket efter honom idag, o imoron kommer han hem! och så fick ja reda på idag att ja kommer att ha min semester troligen i maj-juni skiftet. Guud va skönt vetni! Första semestern sen jag började jobba, för typ 5 år sen! Men, nu ska ja slå en signal till mamma och sen börja laga mig klar för sängen. Måste hinna städa upp lite här imoron före R kommer hem. Ja har en känsla av att morgondagen kommer att bli toppen! Inget kan gå fel! Wehei!

16.02

Ser ni likheten?

  

Det tycks Linda göra iallafall :D

Hahahah

Alltså gudars vetni, Linda tappade just sin telefon i WCbyttan, och spolade ner den! Tror vi. Det är den enda förklaringen vart hennes telefon kan ha tagi vägen, den var försvunnen efter hennes Wc besök :D

Man får inte skratta åt andras missöden, men detta var nog lite humoristiskt!

Gäsp

Är otroligt trött. Kan bero på min(a) sömnlös(a) nätter denna vecka, fast jag nog sov helt hyfsat inatt, men vaknade ganska många gånger. Men man blir nog van och nu känns det inte så himla tomt här hemma mer.

Dagens program har varit ganska chill, steg upp redan lite före 9 (när ja sku vara i skolan typ 10.30) och duschade och lagade mig. Satte på mina nya jeans, nya jumppern och rocken så kände mig på top! Kom till skolan och for på "morgonmål" till matilda med Linda och satt där i morgonsolen och snackade skit. Ytterst trevligt:) Så for vi tillbaka till skolan och eta lunch föratt sen ha 2 totalt meningslösa bokföringstimmar. Men vi överlevde (just och just). Kollade på lite kusliga trailers med Ida och hade allmänt sug efter tobak. Sen iväg till Pojo såatt kottarna flög, sprang in böt kläder på 0,3 sekunder slängde i mig en yoghurt, stressrökte en tobak och sen iväg på jobb. Blir troligen samma stress imoron med, men kanske man slipper lite tidigare då..

O int har ja någå bilder för er idag heller, gud va tråkigt. Men efter helgen kommer det garanterat bilder, har inte tid att ta några nu, men jobbet och allt.

Men nu ska ja kolla Street Customs till slut, gå och röka ( 3dje tobaken sen ja kom hem 21.30, uups ) och sen krypa ner under täcket.

JackRussel out.

Döda mig..

Snälla någon döda mig nu.. orkar inte med bokföring nu!

Burana..

Skall snabbt bara berätta lite om min dag. Sov knappt något alls inatt *suck* delvis föratt det är typ min första natt ensam i denna lägenhet och delvis föratt jag och syster kollade ju en lite kuslig film igår så.. Men p.g.a lååång matrast så for jag, Linda o Nillan till Seppälä, o jag hittade massor! B.la ett par nya jeans ,yey, och en läderrock för 35€, dubbleyay. Har varit ganska busy idag, så har inte haft tid att ta bilder på kläderna men ni kommer nog att få se dem förr eller senare. Men nu börjar min huvudvärk ge sig lite, så ja ska börja krypa ner under täcket. Hoppeligen blir denna natt mer fylld av sömn än den förra! Annars blir jag förbannad fö ja ska till skolan och på jobb imoron, så ja kan inte vara trött!

Jo, nu kallar sängen. Kan det inte vara Fredag nu redan?

Oj gudars, kanske du sku sluta blanda in alla i denna soppa då om du tycker att dom inte skall lägga sig i?

Snabb update!

Cha! Hinner inte blogga så mkt nu, ska hänga upp byke och sen till M&P ett varv. Har just städat hela lägenheten och bykt 2 maskiner med tvätt. Gud vad skönt att ha bykmaskin i kämppän och inte behöva gå ner till källaren och tvätta varje gång! Men nu måste ja på allvar pysa, uppdaterar om dagens roligheter senare!

Änka på filmkväll

Godkväll. Jag är tillbaka!

Började dagen med att duscha, äta o sen iväg till skolan. Efter det på kaffe med C & C och sen på film till systern! Vi kollade filmen The Fourth Kind, ganska creepy nog, med tanke på att jag sover ensam nu.. Har gjort det typ 1 gång sen vi flyttade hit, kommer inte ens ihåg varför, men R var någonstans, så då sov jag ensam här. Men, nu ska de väl gå.

Den som vill ha sig en tankeställare så skall definitivt se denna film. Den har verkligt material som inte visats någonstans förut. Den handlar om en psykolog som utreder varför invånarna i en lite by i Alaska ser konstiga saker om nätterna, men den får en ganska kuslig twist i slutet. Fast den handlar om Ufo kidnappningar, så ser man ganska lite av det. det handlar mest om hennes mentalitet som kan ifrågasättas. det är en svår film att förklara, man måste nästan se den. Men faktiskt bra var den. Och med tanken på att all material som ses i filmen är infilmat 2000 så.. Men den som tycker om psykologisk skräck skall absolut se denna film. Tummen upp får den av mig iallafall!


Så har jag ennu en sak på hjärtat.
Lilla du kan ju fråga dig själv vem det är som startat all denna drama? Och du tycker att vi fryser ut dig, men snälla lilla vän, du har ju inte själv heller direkt försökt umgås med oss, du har helt klart valt att undvika oss. Grejjen är ju den att alla begår misstag, det är inget nytt, och som du själv tyckte att folk skall växa upp, så kanske du borde prova på att växa upp och ta ansvar för det du gör och inte skylla dina misstag på andra. Det är sidu lilla vän inte så moget att hålla på så. Så om du tycker att vi är barnsliga så kanske du borde ta dig en andra titt i spegeln och tänka pånytt. Du har förorsakat mycket skada för många så det är nog inte din tur att vara kaxig mot oss, du skall nog ligga ganska lågt nu, för ditt äget bästa.

Nu ska ja fara o röka o sen o sova! Måste upp tidigt imoron. Hoppas att ingen uggla kommer och hooar utanför mitt fönster, då blir ja rädd (syster förstår)

Natt<3

.

Från och med nu stänger jag av min telefon och ägnar min fulla upphärksamhet till min pojkvän som far bort imoron. Tänker inte prata med någon mer idag, för vi ska kolla på film och ha en myskväll!

Hörs imoron!

Söndag

Vad skall man göra en så fin Söndag som idag då? Äta morgonmål, röka o sen börja laga sin klar föratt fara iväg mot Karis. Massor att göra!

Myrskyn jälkeen

Godmorgon. Sitter i soffan och äter morgonmål o ser lite på TV. Mår mycket bättre idag, nästan feberfri tror jag. Så vi ska fara till mamma på mat åt 2 tiden, o kanske bli där på bastu :) Så kommer syster dit också om ja förstod allt rätt, så de ska bli kiva att träffa henne med, länge sen sist. C for iväg på utställning med råttona imorse, hoppas att allt går bra, vi blev lite paranoida här igår, men hoppas allt går bra, de gör det säkert!

Men nu ska ja fara på aamurööki o  ringa till mamma.
Ja tror att de e någå sovande monster i min säng som börjar vakna? ;)

Det blev ingen sista dag!

Okej ja tror att mina hormoner är i kraftig obalans, men jaja. Känndes lite bättre när C kom hit o vi började fixa råttorna, lite blodig blev det och Lehto tängt hamna i micron (!?) men det gick bra endå. Sen for vi till stan och eta, sen handla mat o nu sitter ja här hemma o väntar påatt R ska komma hem. Skall ju inte på jobb imoron iallfall, hade feber idag på dagen, så jag blir hemma hela helgen. Bra det tilika, så hinner ja vara med R innan han far.. Buhuu, kommer att bli änka, igen. Men 5 dagar borde ju vara enkelt, men tanke på att när han var i milin så kunde han vara borta enda upp till 3 veckor i rad, så detta skall bli lätt ? försöker intala mig själv det iallfall.

Imoron blir det mat hos mamma och allmänt chill. kanske se på någon bra film eller nått, skulle ju egentligen inte få gå ut.

Men nu ska ja se på Teräspallit. Ja tror att de är det bästa programmet finnarna någonsin kommit med, utan att härma sveriges tv.

Okej..

Nu känns allti liiite bättre.. C är påväg hit nu, vi ska fixa råttona inför helgen. Så en lite mer negativ sak (sällan) är att ja inte kommer kunna fara på jobb imoron heller. Har fortfarande feber och läkaren sa till mig igår att ja inte ska gå på jobb på Lördan om jag ennu har feber idag, och sjukintyget är från 22.3-24.3 så ja ska alltså vara hemma imoron och på Söndan. Tur så då är R hemma iallafall. Hoppas bara att ja inte är helt kaputt under helgen såatt vi hinner mysa lite innann har far iväg på Måndag morgon.

Fick plötsligt lite mer energi och städade upp lite här, hann lägga upp en tavla/hängare som ja köpte från Cittari i Borgå, men sen tog mina krafter slut och jag sjönk ihop på soffan. Nice.

Om detta vore min sista dag..

Ja vet inte ens hur ja ska börja förklara min dag.. R for på jobb kring 10 och kommer hem samma tid ikväll. Och jag som trodde att ja sku ha någon här hemma som kunde ta hand om mig idag, men nähhe. Somnade om efter at han farit på jobb o vaknade kring 12, konstaterade att jag inte vill leva länge o låg i sängen o lipade. Nu kanske många tycker att jag är extremt barnslig, men dom som känner mig vet att jag blir sånhär när jag är sjuk. Ja behöver någon som kan ta hand om mig och stötta mig när jag tror att jag ska dö, måste få vara i famnen. Stackars R blev helt ifrån sig när han kom hem igår o sade att han kommer vara på jobb från 10 till 22. Jag totalexploderade och tårarna började strömma, hade hela dagen igår gått och väntat på att han skulle komma hem, och sluta tidigt idag, men nej, där fick jag mitt straff och vad fan har jag gjort nu då? Ikväll när han kommer hem ligger jag förmodligen i sängen och sover redan föratt klara av att vara på jobb imorgon, så så mycket för det.. Hela lägenheten ser ut som gud vet vad, men ja kan inte göra något till det heller. Är fortfarande väldigt trött, men ja tror inte att jag har feber mer.. måste prova. Suck vetni, att är bara imot mig just nu. Tängt när jag blev sjuk att jag i lugn och ro kan ligga hemma med R när han har morgonskift men det böt om till dubbla/kvällsskift typ samma dag jag blev sjuk, så fick vi igår veta att han ska på dendär förbannade krankursen på Måndag och kommer hem först på Fredag.

Så ja går nu omkring här helt ensam nu igen.
Jävla satans värdelösa skit helvete fans förbannade kukspya

Om det finns någon rättvisa i denna värld, så skulle jag nog gärna ta en liten bit av den kakan. Ställ dig i kö skulle väl säkert svaret bli..


.

Hur kommer det sig att när man är sjuk så tänker man bara på negativa saker, och inte positiva?

Nästa vecka kommer att vara en sticka i röven, R ska nämligen på kurs till Kotka, vilket betyder att han kommer att vara i Kotka från Måndag till Fredag. Och jag kommer att vara ensam hemma. Det kan ja säga, att vår lägenhet är inte stor, men när man har gått omkring här helt ensam hela dagen, så känns det nog alltför stor:P jobbigt att gå från ett rum till ett annat, när redan att flytta på dynan i soffan är ett helt jävla projekt..

Har fortfarande inte kommit på hur ja ska klara av att bara sitta inne hela dagen imoron? ja kommer ju fan att mögla bort.. Men om ja känner mig själv rätt så kommer jag att få tvinga mig själv att sitta hemma imoron. Visst är det skönt att vara lite ledig ibland, men inte när man är sjuk och håller på att svettas ihjäl sig varje gång man lyfter ett finger. Men de e väl sånt man får ta här i livet, men inte är det kul inte!

Ska läsa lite bloggar nu (Cessi, uppdatera din blogg, ja håller på att dö av tristess!) sen bara snällt sitta o vänta på att R ska komma ridande på en vit hingt och rädda mig från min misserabla tillvaro. okej, kanske inte riktigt.

Buhuhu :´(

Kännde mig bra imorse, så ja steg upp o for till skolan. Hann vara där ca 30 min så slog det som en blixt från klar himmel en sån jävla huvudvärk o trötthet. Jag tog en burana. Men det hjälpte inte, så ja for till skolhälsovårdaren.. Joo, du har 37,9 graders feber. Tack så satan. Så ja for hem o ringde till chefen och till jobbläkaren, som jag just kom hem ifrån. Någån jäkla virusflunssa nu igen då. Febern bollar som en förbannad studsboll. När jag startade hemmifrån mot läkaren hade jag 36,0 grader, och nu mittiallt sköt den iväg till 37,5. de e väl inte så kondtigt att man mittiallt tror att man ska dö när kroppstemperaturen stiger 1,5 grader på vadå, 10 minuter? Jäkla kakkablä. Så läkaren menade nu på att ja ska ligga under täcket i 3 dagar.. Och grejjen är den att ja itne ens känner mig sjuk emellan. Endast då när febern rasar iväg sådär så tror ja att ja ska dö, men annars känner jag mig helt ok, så hur i helsike ska ja klara av att ligga under täcket nu då i 3 dagar? Koller få någå fel, och tydligen så samma sekund som jag går ut genom dörren som bestämmer sig min kropp föratt öka graderna till feber. Jävla spya.. o R e dessutom inte ens hemma idag, han böt till kvällsskift igår, så han har just fari på jobb. Döda min nu..

Men ja köpte en karkkipåse o en skvallertidning, o så ska ja kolla på Sveriges värsta bilförare, av någon kontig orsak känner man sig som den ultimata bilföraren på jorden när man ser på det programmet. Undrar just hur dessa människor har fått sina körkort? Inte på Trexo iallafall, de kan ja garantera..

Suck..

Kände mig ganska fine hela dagen idag, enda tills jag kom hem från matbutiken.. 36,9 visade tempen då. De är inte så högt, men min kropp reagerar hårt på feber, så jag blir som en slarva som bara måste få sova helatiden. Men ja ska försöka fara på jobb imoron, får bara proppa mig full med Burana, så kanske ja klarar det.

Var på kaffe med C, o sen ett varv till Jysk föratt köpa sittdynor till våra utestolar.


Fina va?

Skulle också köpa en matta att ha på balkongen, men vid det laget att jag kommit ut från Jysk var mina krafter nästan slut, så ja körde raka vägen hem. Vi städade just upp lite här, så slipper vi göra det på Söndan. Skall bara chilla då. Nu ska vi kolla på lite film och bara mysa. När har vi gjort det senast? Don't ask me..


Jag dör.

Jag skall nu meddela er om att om jag inte överlever denna dag, så vill jag ha en gravsten med neonfärger som blinkar som en Las Vegas skylt. Näe, skämta.

Vet inte riktigt hur ja känner mig idag. Har inte feber, är inte så ûbertrött, men min kropp är som den sku ha luggi i sement och stelnat. iallafall min nacke. Men ja ska ta o eta lite morgonmål nu, sen kolla om tobaken alls smakar idag, och sen se om jag är vid liv. ja ha ju sagt att ja inte tycker om att vara sjuk! Ja blir som en 3-åring, någon måste hålla om mig och krama mig, för jag tror att jag ska dö varje gång ja är lite sjuk. Helt barnsligt, men sån är jag! Men nu ska ja si om dendär tobaken sku smaka..

Inte nu!

Ja tror att ja håller på att bli sjuk.. har ont i halsen och konstaterade just att ja har sjukt i mina ögon med.. Kanske att de bara e av solen som varit flitig på att lysa idag. Hoppas att det är så, har verkligen inte tid eller ork att bli sjuk nu. Det känns i halsen som om jag sku ha angina (stavning?), så kanske ja borde fara till skolhälsovårdaren imoron, men ja vill inte! Kakkablä..

Iallafall, så ska ja fördriva tiden lite här nu med att kolla lite bloggar, laga lite mat och sen på jobb. Hoppas att de inte blir ett så jobbigt skift idag, skulle nämligen inte orka så mycket just nu.. Men jaja, vad kan man göra? Kanske ja borde prova febern occkså.. sagt och gjort. Sitter med termometern i munnen...

Dagens grejjer har varit helt ok, var så förbannat trött imorse att ja visste inte vart ja sku söka mig.. men nåja.. Okeej.. 37,5 visade termometern just.. kanske ja sku borda ringa till jobbet.. eller så far ja endå. Kan hålla sjukledigt imoron.. måste se hur det känns..

Varför ska man bli sjuk när man som mest inte vill det!? Blä

Måndag

Idag har varit en ganska skön dag, förutom att jag blev väck 08.39 av att någon från jobbet skickade o frågade om ja skulle komma på jobb, dont think so. Är ennu ganska slut efter veckoslutets jobb, så ja sa att ja inte kommer. Men efter det fick ja inte sömn mera *suck*

Idag efter en givande(?) dag i skolan, oooh truck (slår handen i pannan), så for jag och R till Jysk o söka bord och stolar till balkongen, jee, nu e de sommar, snart..


Måste bara ehm.. städa balkongen lite, moppa golvet kanske?

Men nu ska ja kolla på lite TV, sen duscha o sen o sussa, såatt man orkar upp imoron, ska endå på jobb med så.

00.00

Ja säger bara tack gode gud att denna vecka är över. Strejker hit o dit, skola o jobb. Orkar inte ens berätta allt, är så förbaskat trött för tillfället, efter en låång vecka och ett låångt veckoslut med endast jobb, och en bastukväll. Men som tur så e ja ledig imoron (från jobbet då, inte skolan), o ja börjar först 12.45, så de e skönt, får man sova i lugn och ro, och för en gångs skull kunna sitta uppe utan att vara hysterisk över att man inte kommer att orka stiga upp nästa morgon. Har hamnat fara o sova ensam (hatar det!) nu 3 kvällar i rad. När ja kommer hem är ja trött och vill bara sova, och R som ha vari ledigt och såklart sovit sent på morgonen e pigg o vill sitta o titta på TV. Men nu e de lite lungt imellan, har iochförsig 3 skigt denna vecka, men jag e iaf ledig på Söndan, så de e ganska skönt, att få sova så länge man vill med älsklingen.

Men nu ska ja kolla runt på lite bloggar, kolla min mail o sen börja röra mig mot sovrummet. Natt!

.

Ring telefon, ring!

Sol

Solen skinet, gud vad underbart! Sitter o väntar på att min syster ska börja höra av sig, fast de nog sku vara först åt 19 tiden, men endå! Ska nog lite blogga så myky ny, måste äta o grejja lite annat smått o gott o så ska ja föra bilen på tvätt lite senare idag. Hon e så smuttig nu igen, fy på dig zio!

Jaja, men nu mat.

Later!

Onsdag

Godkväll! Nu ska ja uppdatera allt det jag inte gjort tidigare, som jag lovat.


Min pärla med kesäkumit. Ja kan nog säga att hon va bra myky renare på söndan..

Lite tavara som ja köpt me C när vi va på stan:
Lite småpyssel, man kan laga sina egan örhängen. Orkade inte korrigera bilden :P


Lite grejjer till naglarna


Och två skylat från PlazaCenter. Den större för 5€ och den lilla för 3€.

Sen när ja kom hem ida, före ja for ti jobbet, så hade ja fått en lapp av postgubben, var det stod att ja har "ett stort brev" som väntar på mig på posten. Vad kan det vara?


Mina nya skor :D o dom sku ha lägre klack än de ja köpte tidigare? Men dom känns skönare under foten, fast dom har högre klack.

Men nu ska ja eta lite karkki o sen börja fara o sova. Imoron ska ja troligen laga mina naglar, kanske paren örhängen, ta ett bad och bara njuta att lite alone-time.

Gonatt!

Don't look at me

Sori nu bara, men ja e så förbannat trött, o ja vet precis hu trött ja kommer att vara imoron efter en hel dag skola o sen ennu ett kvällsskift på jobbet, så nu tänker ja inte lägga upp bilder, inte berätta om min dag, och minsann inte ha dåligt samvete över det heller! Gonatt.

Look of toady!

Har en good-hairday idag. Tukka hyvin, taikki hyvin!


Med min zebra i bakgrunden :)

Men nu ska ja laga min skolläseordning klar, såatt ja kan föra den till jobbet. Sen till stan med C o se vad vi hittar på.

Later!

Ledig dag!

Godmorgon bloggen!

Tyckte nog endå sen igår att tenten gått ganska bra, så ja gjorde beslutet att inte fara dit imorse. Hoppas att jag gjorde rätt beslut. Men så vaknade jag av att någon ringde mig 08.42 *suck* och jag har varit vaken sen dess. Kunde inte somna om, men vet ej heller vem det var som ringde, var så trött då, så ja svarade inte. Ska ringa upp snart och kolla vem det var. Personen i fråga hade lämnat ett meddelande i min svarare, men den fungerar inte, måste ändra lösenord. Försökte göra det men det fungerade inte :/ nå, kanske att de inte är någon nöd med det, ska endå ringa upp här snart så.

Vet inte riktigt va ja ska göra idag. R ska snart fara till Karis o söka någå papper av sin bror, men han sku komma hem via innan han far på jobb kl 14. Hade egentligen planerat att ja sku moppa golvet o möblera om lite här idag, men ja får nu se om ja orkar. Har egentligen ingen lust, men vet nu inte direkt någå annat va ja ska göra. Måste slå en signal till C snart o höra va hon ska göra idag.

Solen skiner inte ens idag :( kakkablä.

Våren är här!

För dom av er som kanske inte har laggt märke till det, så har faktiskt den efterlängtade våren kommit! Var och sökte nya kapslar idag o fan va snygga dom ble, grau. Kom just hem från mamma dit ja va o satte på dom, pappa fick nog lite hjälpa mig, för dom ja så förbannat spända o ja vågade inte vålda dit dom, ifall att dom sku ha fari sönder :´( skulle ju ha vari för fittigt! Men pappa vågade vålda dit dom lite o nu sitter dom nog som i berget. Vetni, ja måste bara få säga att de finns ingen bättre känsla än när solen skiner, vägen är torr, bilen nytvättad o fixad inför sesongen! Alla problem försvinner för en stund, vill bara köra köra köra:) Tyvärr så ble de så mörkt nu innan ja hann hem ( o hade såklart inte min kamera med till mamma ), så ja har ingen bild på min fina bil, men ja ska ta en imoron så får ni se :) Så invigde ja min vårrock för denna sesong, kändes nog fint när ja satte den på ida före ja for iväg.


Denna köpte jag på Zara i Edinburgh för några år sedan, vårig och fin!

Sådär annars så ha de vari en kiva dag idag, fick sova länge med älsklingen (fast han steg upp redan typ 08.30) fick en 3:a för min webbsida (den som ja kämpade som fan med här tidigare föratt orka laga den klar) o så va vi på kaffe med C.

Imoron ska ja städa, om inte vädret är alltför fint, då måste ja nog vara ute. Kanske man sku fara någonstans o grejja med bilen lite.. Ska se om ja far till skolan imoron, har bara typ 20 min lektion imoron, tentutgivning, som man endast skall vara på om man har en känsla av att man är underkänd, vilket jag nog inte tror att ja är men.. De känns så onödigt att börja köra till Ekenäs o tillbaka föratt få ut ett prov.. Det tar endå ½ att köra enkelresa.. Nåja, ska isåfall vara där 10.15, så ja ska nu se hur ja orkar imoron.

Men nu ska ja fara o duscha, lägga några öl i kylen åt R o bara chilla. Lägger upp bilder på bilen imoron. Hon är annars blind för tillfället. Tidigare har endast ena framlyktan varit mörk, men nu fungerar endast ena parkeringsljuset och helljuset. Uups. Nå, måste tala med R om han kan fixa den till mig här någon dag.

Hörs imoron!

Borgå

Hemma! Efter en hel och underbar dag i Borgå. Säg vad ni vill om den staden, men jag älskar den! I synnerhet nu på våren när alla uteserveringar är i gång igen. Efter att vi hadde kommit fram åt vi mat och for ut på en liten promenad i gamla stan. Den e den mest romantiska gamla sant ja sett. Ekenäs gamla stan kan si sig i reven. Vi gick omkring där i ca 1 timme, sen for vi till Cittari o sen tillbaka till R:s famo. Hon e så söt :) Ca 18 startade vi hem tillbaka. Vägen var torr och fin så ja bestämde mig föratt fara o tvätta mammas bil som tack föratt vi fått ha den idag. O när ja kom hem till M&P föratt byta bil, stod min fina zio där, med sommardäck under och nytvättad! Imoron ska ja bara fara o köpa nya kapslar så blir den i skick inför sommaren:) Har funderat på alufälgar, men de e för dyrt för mig för tillfället, kanske sen i sommar när semesterpengarna har kommit och man annars också har mer pengar. Men här kommer lite bilder från dagens trip!


Såhär fint väder var det när vi startade hemifrån imorse 09.00


Små gränder i gammla stan


Jag på en liten bro i Borgå


Ån
Påväg hem, vägen var torr och fin och 120km/h!


Trött men glad!

Vi bestämmde med R att när vi blir gammla och inte har några barn hemma mer, så ska vi flytta till Borgå. Punkt.

Godkväll!

Trött sitter hemma vid datan o ska snart fara o duscha o sen hoppa i säng. Måste tidigt opp imoron *suck* för vi ska ti Borgå. Start 09.00 -.- Försökte övertala käraste att vi sku fara först 10, men nej, 9 prick ska vi starta, yeah right?

Pappa lovade byta till sommardäck åt mig imoron ( dom ska vara bytta på Måndag ), så vi kommer att ta mammas bil imoron. Ja kommer troligen att köra såatt ja lär mig vägen. Ja kan inte lära mig vägar endast av att åka dem, måste endera gå dem eller köra dem, o i detta fall så tror ja att ja väljer att köra den :P Nejmen de ska bli riktigt kul att fara ti Borgå imoron, kan man kanske gå runt lite i gamla stan imoron om vi hinner :) Måste lägga kameran på laddning så att ja kan lägga upp fina bilder sen imoron :D

Ja va ju på jobb idag, de va ganska tungt, iochmed att ja e van att ha morgonturer på Lördagar, så att ha kväll nu mittiallt va ganska jobbigt, men de gick nog helt bra endå! Trött e ja nog nu, så måste börja söka mig o sova.

Update imoron när vi e tillbaka hemma!

Nattnatt!

Nåja

När ja nu en gång va hemma så jäkla tidigt (10.30) så bestämde jag mig föratt städa hela lägeheten! Diskat, städat, bykt och bäddat! De to inte så länge denna gång, iochmed att vi städade tillsammans med R på måndag. Men nu e allt finfint igen! Så behöver ja inte göra de sen på Söndan..

Så nu sitter ja o väntar på att R ska komma hem från jobbet (om typ 2½ timme) o sen ska vi ti stan o hälsa på svärfar. Hoppas att vi kan ta min bil så kan ja föra den på tvätt samtidigt! Den e ju för fan grå! originalt vinröd lixom..

Nåja, men nu ska ja ta o eta lite o sen lägga på en film tills R kommer!

Bye!

Wihoo!

Fuck höra när ja kom till skolan att vi slutar ca kl 10 idag :P Började 8.45 och slutar 10.15! Ska se vad ja hittar på. Happy!

Nu sen...

.. ja tror ja tänker blockera nelly.com på min data.. men som tur så handlar dett inte om enorma summor, utan bara lite småplock lite här och där. O visst e dom fina?


Tog nummer 36 denna gång, dom andra var liiite för stora o dom va 37 (vadå babyfeet)
O nu kommer den delen som ja vet att många funderar på, va kostade dom? jo 10€
så spara allt skäll om att ja borde spara mina pengar o blätiblä, ja har faktiskt pengar överlopps för tillfället, så de så!

Lite morkkis har ja nog, men whattehell, man måste få spendera lite på sig själv ibland, o ja har pengar så ja klara mig :)

Nu röka, sen simpsons, sen suihku o sen o sova!

Torsdag (väl?)

Haha, ja måsta fundera en stund innan ja kom på vad det är för dag idag :P Kanska skämmigt..

Idag har ja varit überduktig och skrivit tent (som jag faktist steg upp 07.30 föratt göra), fått klart min Webbsida, äntligen!, den ska bara utvärderas på Måndag, o så ha ja fått ut alla mina skoluppgifter, fick 2 och 3 i dom alla (skala från 0-3) och så berättade våran finskalärare att ja kommer få en 3a i kursen! Weii!

Så nu sitter ja här hemma, skickade just iväg den sista uppgiften till finskan o har ätit mat. Ja villa till Knäppen o eta, men R hade redan ätit kebab (uäk, ha eti för mycket sådant) o E kunde inte komma med, o ja antar att mamma inte hade någon lust att komma med eftersom hon endå varit på jobb hela dagen idag så..

Men imoron ska vi se om vi hittar på någåt kul. Kanske man sku ta och hyra en film eller någå sånt. Tängt kanske göra det redan idag, men de blev nu aldrig av.

Men nu ska ja titta på lite TV och sen iväg till butiken o skaffa S-kort åt R såatt han också kan börja få henkilökuntaALE! Måste bara se om det råkar vara någon på jobb som kan ge den tarran åt mig..

Jaja, men ja kanske uppdaterar mer senare ikväll, om ja får riktigt tråkigt.

-->

Gammalt..

Tängte ladda upp lite gammla bilder som ja just hittade när ja rotade igenom min data:) + lite saker som några läsare kanske inte vet om mig!


Jag har stått med tårna i Atlanten (o fyfan va kallt de va!) Bilden från Stoneheven i Skottland


Jag har ridit på en söt liten (?) kamel i Saharaöknen en gång.


Jag har gaddat mig två gånger. Här är nummer 1


Och nummer2. Gillar den senare mest<3


..Och jag har varit riktigt jäkla blond en sommar :D

När jag var såhär blond var ja dessutom i Göteborg på den bästa konserten någonsin : Robbie Williams på Ullevi. Gaad, får gåshud bara ja tänker på den kvällen.


Så är jag ju också student, blev klar Sommaren 2009. Nästa dimission 1011 (enligt planerna), då ja blir färdig Merkonom.

Tyvärr har ja inte fler bilder nu :/ men ja ble såå sugen på att resa när vi pratade med mamma ida, så ja måsta lägga upp lite bilder från mina resor. Har nog rest mer än detta, men de bilderna har ja tyvärr inte på datorn :( London är bl.a en plats som jag tillbringade ett veckoslut men från den resan finns det tyvärr inga digitala bilder:S

men nu ska ja fara o röka o sen o sova. Har ju min tent imoronbitti så ja måste vara utvilad och orkka stiga upp till den.

Gonatt påer!

Fan!!

Jävla kakka bajs endå, ja missade en tent!! Tydligen så hade den ägt rum igår vilket jag helt hade glömt bort. Jävla fans skit! Ja fullkomligt avskyr när ja ha glömt någonting och får panik när ja kommer på det. Men, som tur, så va ja o pratade med läraren i fråga, o han var väldigt förstående o sa att ja kan få skriva tenten imoronbitti istället *puh*

Ganska skönt att ja får sitta helt för mig själv imoronbitti i skriva min tent, utan att ha en massa snorvalppar som springer omkring en helatiden. Snart ska ja på jobb Jeii! Nejmen ja e på allvar ganska glad åt att min chef ringde igår o frågade om ja kan komma på jobb idag efter skolan o vara där några timmar. Ja ha inte vari på jobb sen Lördagen, så de känns ganska kiva att fara på jobb några timmar idag! Ska bara gå i lugn och ro och plocka upp lite saker på hyllorna, utan att behöva springa till kassan och posten helatiden.

Men nu ska ja laga min webbsida klar ( så långt ja hinner ) o sen hem o eta lite, byta kläder och sen iväg till jobbet. Tänk va kul att man kan vara glad över att fara på jobb, ganska sällsynt kan ja säga :)

Nu --> webbsida!

Later!

-

Maat maat maat. Gud va ja e e hungrig! Kom just hem från stan, va o handla lite mat, betala lite räkningar osv.. o nu har vi pizza i ugnen o ja e såå hungrig! Så köpte ja mera glass från Lidl som ja ska proppa i mig efter maten!

Kan inte konsentrera mig på att skriva så myky nu, magen kurrar. Update senare!

Webbdeisgn

Behöver jag ens börja berätta hur stor lust ja har att skita i detta o fara hem o göra någå kiva? Knappast.. Men, de e inte så många dagar kvar nu, så e perioden över. Tacka gud för det. Alla kurser denna period ha vari så förbannat tråkiga att ni vet int heller. Men måste man så måste man.

Hade måttligt på nervena igår när ja kom hem. När vissa mäniskor tror att dom kan göra vad som helst, o ena sekunden ska ma göra de ena o den andra de andra, o ingenting duger. Gudars va ja ble förbannad, o så hjälpte de ju inte dirket att de körde någon förbannad jäkla kuk framför mig när ja sku hem. Då skrek ja, eller vi, R hade lika myky på nervena som jag, så vi satt båda o skrek åt den förbannade kuken som inte kunde köra. Ganska roligt egentligen, men igår va de minsann inte roligt.

Nåja, idag ska ja troligen bara vara hemma, bara ja nu slipper hem, o chilla. Kanske fara ti mamma ett varv o föra lite kärl. Häften av hennes kärl är hos mig, så ja borde nog föra dem tillbaka till henne.

Så fick jag mitt oljefilter bytt i förrgår, så nu löper bilen fint! Men nu ska ja fara o röka, o sen laga lite på min webbsida :)

Later!

Måndag

Tänk att de faktiskt e Måndag idag, o man e ledig! Så jäkla nice. Vi har städat här hela dagen sen varit o handlat, sökt svärmor o nu sitter ja hemma med alla människor här! Pojkana, svärmor och Eric. Sitter o kollar på film o äter gott. Hela lägenheten är i tiptopskick o man känner sig bra:) Ja måste säga att de e jäkligt kul att städa(!) när man gör det med älskligen. Vi delar upp sakerna jämt, o så tävlar vi lite om vem som e först klar :)

Nåja, men imoron e de tillbaka till vardagen igen. Skolan kallar. Men ja har bara jobb på Lördag denna vecka, o sötisen har morgonskift, så vi har myky tid för varandra. Kanske vi hittar på någå kul i veckan!

Men nu ska ja vara lite social o ta bort näsan från dataskärmen!

Later!

Godmorgon

*gäsp*

Sitter i soffan o kollar på Mythbusters.  Har inte uppdaterat på några dagar, men ja ha på allvar inte hunnit! De små stunderna på kvällarna då ja sku ha hunni, så ha ja bara vila fara o sova.

Iallafall,  så ska vi börja fara till mamma o pappa snart, måste byta oljefilter i min bil, samt kanske städ den innifrån lite också. Den börjar se ganska förjävlig ut med en massa karkkipapper o tobakspaket överallt:P

Ja vill ha mera påskägg.. Ja åt typ 5 st igår, men ja vill ha mera! Kanske man sku fara via Karis o söka lite mera gottigott.

Har inte egentligen någå klokt att berätta, ha inte gjort så myky annat är jobbat o sovi under helgen, var på middag till M&P igår men va ganska tidigt hemma när vi har katten här så kan man itne lämna honom så länge ensam hemma. Eller man kan, men de små anfallen han får när man kommer hem är inte så angenäma, men vi ska kanske föra hem honom idag eller imoron. Synd iof, han e ganska kiva sällskap nog, men man e ganska fast när man har djur hemma.

Nåja, nu ska ja börja laga mig klar o sen till mamma o fixa på bilen :)

Later!

Gudars..

Ibland börjar man nog fundera vad det rör sig i huvudet på vissa människor.. Hur kan man vara så fruktansvärt störade? Rösten redan ger mig nippor! Har nästan lust att stiga upp och slå henne på truten för tillfället..

"Hej jag heter *****, o ja e hyperaktiv tekopyhä!" Blöh, känner mig nästan som en emo här snart.. Nåja, snart blir de mat, kanske ja blir piggare då. Ska fara via butiken o köpa någå smått o gott till efterrätt o eventuellt en svallertiding föratt fördriva tiden med. Matrasterna känns väldigt långa nuförtiden, när man bara sku vila att skoldagen sku vara över. Men jaja, må int ja överleva. Sen på jobb 16.45. Kommer att vara måttligt med folk idag säkert.. Igår stod vi 13 minuter i kassakön i Masa. 13min!! Folk tror att dom ska svälta föratt butiken e stängd en dag.

Gud va ja e negativ idag.

RSS 2.0