Adlibris

Ååh, de finns så mycket bra att beställa!

:@

Jävla skit! De funkkar ju inte att föra över bilder från telefon till datan! O jag som hade bilder från idag att lägga upp.. Kakka! Nå, ja måste anlita någon med lite mer kunskap.. Nåja, idag har jag iaf solat och simmat med Tyke. Läst måånga sidor i min bok ( kommer mer info senare ) och etit glass. Imoron måla mera och sen bara chilla. Ska försöka sola på balkongen också, fick ganska bra färg idag, så ja ska försöka hålla det uppe. Men nu ska ja dyka in i boken igen och sen gå och lägga mig. Gonatt!

Onsdag

Varmt fortfarande, skönt! Förutom att det blir lite svettigt att måla badrummet, men det går endå ganska fort, tog nu 1 timme typ så. Ska vi ta en liten paus och läsa lite bloggar, sen packa mina grejjer och köra till mamma föratt sola lite. Bykis kommer såklart med, lite jobbigt bara när det är så varmt i bilen, men resan är inte så lång och jag har vatten med åt honom så. De va de, hörs ikväll!

Hehe

I lööv my new Nokia, hittar en massa coola grejjer :D



Me like

28.6.11 part 2

Morjens!

Det blev visst en ny telefon, bilder kommer imoron, ja ska låta den ladda nu hela kvällen och peta på den lite innan ja går och lägger mig, samt jordgubbar i solen med det bästa av sällskap C, njam!

Morgondagens planer är inte så häva, tänker måla första lagret med täckfärg i taket och sen köra iväg till mamma föratt sola lite, det går att sola på våran balkong, men det är så otroligt tungt när vinden inte slipper till att blåsa alls, så man tror att man skall dö efter 3min så..

Nu ska ja sluta skriva innan jag släpper ur mig fula grodor, adjö!

28.6.11

Goddag!

Idag är det varmt, underbart varmt :D perfekt semesterväder ju!

Har iaf hunnit med mycket idag, steg upp 10, var ut med hunden och åt en stor frukost. Efter det började jag måla i badrummet. Sjukt jobbigt att håla taket, och stackars lilla mig måste ju ha en hög stege och allt föratt nå :P men grundfärgen är där nu, det tog ca 1 timme och efter det satt jag mig på balkongen och solade lite och nu ska ja börja fixa mig, sen ut med hunden och sen och söka C och iväg till Gigantti och kolla på en ny telefon! Hoppas att jag hittar en fin, men endå inte så dyr, är jävligt snål när det kommet till telefoner ;) Hörs senare!

22.22

Nu är hela badrummet tejpat och täck av tidningspapper/sopsäckar. Kanske ja skulle lämna det såhär? Vad tycker ni, ganska stiligt va?







Man behöver inte fundera på att det inte skulle finnas saker att läsa medans man skiter iaf :D

Imoron skall jag stiga upp tidigt och börja måla första varvet med grundfärg, sen troligen till Ekenäs och köpa en ny telefon och sen är planerna öppna! Om vädret är bra blir det nog att sitta i solen en stund också. Nej, men nu ska ja göra nåt klokt innan ja går och lägger mig, nattnatt!

Midsommar

Våran midsommar firades på stugan i Sibbo. 5 pers totalt och 9 när vi åt mat på Fredagen :) Skönt var det, en perfekt början till min semester! Vi grillade, jagade myggor, badade bastu och sånt smått och gott. På Lördagen körde vi ett varv till Borgå föratt hälsa på R:s famo, det tar va ½ timme att körra från stugan dit så vi passade på när vi engång var i närheten. Tykis var med och betedde sig ypperligt! Han traskade runt lite och tittade och sen la han ner sig och sova. Överlag har han varit superduktig på stugan, han har fått vara lös hela helgen och han har hållits superbra! Nätterna har han sovit med mig och R i lugn och ro. Igår startade vi kring 12 mot stallet, vi skulle och se på R:s mommos häst och sen hemmåt. Vi var hemma kring kl 16 och bara dumppade grejjerna, se körde vi till M&P föratt grilla upp den sista grillmaten som blev kvar, vi har ju ingen grill hemma. Här kommer helgen i bilder, varsågoda!


Tykis simmade en hel del




Stugan


Bastun




Den lilla fina kokkon som vi gjorde föratt hålla myggorna borta


En trött Tykis i bilen påväg mot stallet


Vi körde lite kärra med Hirmu och jag tog mig en liten ridtur på plan.

Det var den midsommarhelgen! Skönt att vara hemma, typ 300 myggbet rikare och 5L blod fattigare. Nu ska ja börja fixa mig och vänta påatt R kommer hem och sen måste jag till Rautia föratt söka lite grejjer till badrummet. Hörs sen!

10.27

Uöh, är ganska trött. Vaknade av det traditionella som alltid händer i alla barnfilmen, att hunden drar bort täcket. Men ja kan lova er, det är inte lika kul IRL som i filmerna. Har nu packat det sista, diskat och städat upp lite, så nu väntar jag bara på att R kommer hem såatt vi kan resa iväg. Han hamnade på jobb idag p.g.a stormen igår så dom måsta avbryta, men han borde vara hemma kring 11, så det gör inget! bara skönt egentligen, fick jag sova lite längre ;)


Ja lovar, Tyke är en bulldog/beagle, kolla nu på munnen!

Jaja, nu ska ja uppdatera mig själv om världens händelser, och sen sticka iväg. Ha en skön midsommar allihopa, så hörs vi på Söndag/Måndag!

Onsdag

Har haft teho på idag, gjort en massa saker! Varit och hälsat på världens finaste lilla unge Mattis, köpt mål,- och grundfärg till badrummet, handlat mat, städat och packat och klockan är bara lite över 6. Nu ska ja chilla en liten stund och sen kanske börja med badrummet. Rören skall först srubbas, sen skall jag täcka över golvet och väggarna med papper och efter det måla. och samma sak med taket, men taket kommer att vara jobbigare. Nåja, ja har ju 2 veckor semester på mig så ;)


20.19

Nåja, nu är jag hemma och njuter av att ta det lungt :) Var en sväng till hundgården, men sen såg det så regnsjukt ut, så vi kom hem tillbaka. Far på en längre kvällslänk sen.

Sådär annars så ha ja inte sysslat med så mycket, jobbat en hel del och så, tagit det chill när jag har varit ledig. Tyke fick annars sin födispresent lite i förtid, en månad ungefär ;)


Han har teesat den här hemma som en dåre. En lampa har redan fått sätta livet till :P

Har även städat ut klädrummet. 1 sopsäck skall kastas, vet bara inte vart så den får stå kvar där tills jag har hittat en lösning till det.

Imoron är jag ledig, så ja har lite grejjer inbokat. Skall träffa lilla Mattis, handla inför helgen, måste en sväng till Rautia och köpa vanlig målfärg samt grundfärg och penslar. Skall måla rören och taket i badrummet under min semester. Det kommer att bli en skönt helg, vi startar mot Sibbo på Fredagmorgon och blir där på stugan till Söndan, och Tykis följer såklart med, han kanske behöver lite semester han med ;)

Nu svamlar jag så jag skall avsluta här. Kollar Simpsons och sen Sveriges värsta bilförare och sedan ut på kvällslänk.

Ursäkta mig..

Jag har varit väldigt frånvarande de senaste dagarna, av en och annan orska, men nu börjar ja känna mig som vanligt igen! Hinner inte berätta så mkt just nu, men ja SKA uppdaterna med lite mer instressanta grejjer bara jag kommer hem.

Hata

Hata skatter. Hata att sitta och försöka räkna ut vilken skatt man skall ha föratt inte få mätky i vinter.. Blää! Kanske man bara flattar dit 25% så är man på sen säkra sidan. Kakka!

Det borde finnas en lag..

.. på att man måste slänga lika mycket gamla kläder som man köper nya. Nog visste jag att jag hade en hel del med kläder, men inte ens nära på.. Jag samlade en hel svart sopsäck med kläder som ja inte skall ha, och då är jag nojjig med mina kläder. Har svårt att kasta saker överlag. Nå, började kring kl 2 idag att tömma, sortera och städa upp. Kl 19 var jag klar, - några tobakspauser. Nå, men nu är det fixat iaf, behöver jag inte göra det under semestern. Har annars bara denna vecka och lite på nästa kvar, sen är det ledigt! Iochförsig bara 2 veckor, men endå! Hoppeligen så är det bra väder, men det är inte huvudsaker. Bara jag får vara hemma med mina 2 favvisar så är allt bra, och nog vara lite socialt där emellan såklart :)

De va de för idag, hörs kanske imoron!


17.29

Nu är det städat här hemma! Har dammsugat, moppat golvet, torkkat damm, You name it! Sååå skönt att kunna gå omkring utan att diverse småsten under fötterna. Imoron återstår bara klädrummet som skall tömmas och förnyas. Tänker kasta ALLA kläder jag inte har haft på mig den senaste året och lägga allt smutstvätt i en sopsäck. Har ju inte kunna byka nåt de senaste veckorna, så nästa vecka bara bykmaskinen är på plats så skall det tvättas!

Senaste ikväll blir det kaffe med C, det är ju så hett nu så ingen människa klarar av att vara ute (inte jag iaf).

Fortfarande lika svettigt.

Blöh. Man orkar liksom inte göra något klokt, varken jag eller Tykis är så mkt på G. Men Tyke blir pigg på kvällen/natten när det är svalt, det blir inte jag :P Nåja, hade inget klokt att komma med så vi lägger stop här för idag.

Svettigt

Nu har jag skrubbat hela badrumsgolvet. Inte torkkat, skrubbat. Så nu är jag helt svettig, najs. Så nu belönar jag mig själv med en kall cola och en berlinermunk. Skall bara ta det lungt nu och kolla lite Tv, måste gå och lägga mig tidigt ikväll, såatt jag är utvilad imoron, Fredag= Massa folk. Later!

Badrum och lite annat

Har varit en varm dag på jobbet. Men endå fick jag lusten att tvätta fönstrena (!?) på jobbet, så nu är det gjort för denna sesong. När jag kom hem blev jag positivt överraskad, alla kakel och all fogmassa är på plats WEHEEI! Så efter att varit ut en sväng med hunden passade jag på att tvätta bort den överlopps massa och damm som fanns på golvet.


De kommer att bli så fiiiint!


Remontti-Tyke måsta ju såklart vara med och kolla att allt gick rätt till (?)

Kommer nog att måsta tvätta golvet och väggarna ett x antal gånger ennu, men att man nu ser att det är på slutrakan känns så otroligt skönt! Och det som jag väntar aldra mest på är att få STÄDA detta jävla hus. Moppa golvet, slänga allt remont-skit som ligger omkring och torkka allt damm! För vetni, att leva i en lägenhet med badrumsremont som inte är städat på snart 4 veckor är inte kul.

Nu ska ja kolla film och vänta att R kommer hem och sedan gå i husets dusch föratt tvätta bort all fogmassa som jag har mellan tårna.

Hett

Ja sa ju att det skulle bli en varm dag ;) Satt en stund på balkongen på förmiddagen, men jag klarade inte av att sitta där nå länge. Så hängde jag här hemma tills remppagubben for och sen for jag till stan. Ett varv via jobbet och sen på ett litet möte och kaffe efter det. När jag kom hem var det som en bastu här hemma, så jag bestämde mig föratt se om det var svalare på hundgården. Det var det inte. Fanns inte en enda fläck med skugga. Så jag packade hunden med och styrde kosan mot M&P. Vi for med mamma och simma med Tykis, och han simmade för första gången!! Tidigare har han bara gått ut i vattnet så långt han har sluppit med tassarna på bottnet, men nu tog han riktigt ordentliga simtag, min duktiga skrutt! Han fick någon ego-boost när han vågade simma så sen sprang han runt som en dåre och kutade för fulla muggar ut i vattnet helatiden. Så nu ligger han här berdvid mig i soffan och luktar våt hund, härligt!

Men nu ska ja lägga en film att ladda och sen börja söka mig ut på kvällspiss med herremannen. Annars skulle han säkert klara sig utan problem, men han fick mat först när vi kom hem, så han måste slippa ut ennu en gång ikväll. Hade packat mat med åt honom men när vi var ute i skogen och springa hade en viss senior tagit sig en liten munsbit av Tykes babymat, så han hade ingen mat att äta  :D

Aja, hörs imoron!

Dagens planer!

Gomoron! Här är man tidigt igång, steg upp lite före 9 och sitter nu på soffan och kollar på Tv. Skall snart byta om till någåt lite svalare än pyjamas och gå ut i solen! På eftermiddagen skall jag in till stan och fixa lite grejjer. Eventuellt göra av med lite pengar också ;) Men nu, uti solen, det kommer att bli en varm dag!

Auh!

Min fot mår bajs. Eller rättare sagt min tå mår alldra mest bajs. Slog mig ganska ordentligt på Lördagen och nu har såret börjat vara och hela tån är sjuk. Men jag skall ta mammas råd så just nu sitter jag med foten i varmt vatten och skall putsa såret ordentligt. Har tyvärr bara Cothivet hemma (sårspray för hundar) men det kan ju inte vara farligt för människor? Måste googla saken. Om inte såret blir bättre under natten måste jag ringa till HVC imoronbitti och be dem ta en titt på den, vill inte bli sjuk!

Härliga Söndag

Gud vilken skön dag! Steg upp ganska tidigt (för att vara ledig), gick till butiken och inhandlade senaste skvallret och en hundtidning, samt lite vindruvor och satte mig på balkongen och bara njöt av det underbara vädret i någon timme. Efter det for vi alla 3 ner till stranden och simma (enbart den 4 benade simma) och sen till hundgården föratt han skulle torkka innan vi kom in. Efter det tog jag en power-nap och nu sitter jag på balkongen med datan i famnen och skall snart ut med dogin igen.

Igår var vi med familjen ut och fira att jag blev klar från skolan. Åt god mat i det bästa av sällskap; R, Mor, Far, Mommo, E, D och Mattis. Väldigt angenämt kan jag berätta! Imoron kallar jobbet och på Tisdag tror jag att jag skall styra kosan mot stan och inhandla nåt kul för mina presentpengar!

Men nu har vi besök av självaste svärfar, så jag skall sluta nörda och vara lite social. Later!


020611

Och så var det Juni och jag är klar marknadsförare. Så enormt snabbt har tiden gått. Och påtal om att tiden går fort, kolla vad jag hittade nyss när jag rotade i byrålådan:


Tykes första babyhalsband och det som han har nu. Skillnad?





Skrämmande hur snabbt tiden går..

RSS 2.0