14.40

Morjens!

Idag har vi sovit länge (sköönt) och efter det for R iväg till stan och jag började städa här hemma. Så nu är huset städat och vi väntar kaffebesök. Jag har annars hittat Tykes delikatess, malda broilervingar! Han slukar hela skålen på en gång och tigger efter mer! Så nu får han knallar på moron och malda vingar på kvällen. Aja, nu ska ja gå ut på vår (uppgrävda) gård och röka, hörs!

Idag

Har jobbat hela dagen och när jag kom hem fick jag inspiration att ta lte bilder på Tykis.
Så var vi ut på en timmes promenad, tog in ved och nu sitter vi här i soffan och myser medan de sprakar i spisen :)


Long time no see

Jag skall vara ärlig, har helt enkelt inte orkkat blogga. Och faktum är att nu när vi bor på landet (hehe) så har man en massa att göra helatiden, så att sitta framför datorn och försöka skriva något klokt är inte så högt uppe på min viktihets-lista. Men jo, vad har vi grejjat med? Har Benson här under helgen, grejjat ute på gården (försvinn nu all snö!!) jobbat och dödat flugor. Finns i MÄNDER här nu när solen värmer på dagarna.

Imron jobbar jag kort dag, och efter det skall jag och göra en polisanmälan och sen hem och grejja på gården, hoppas att vädret hålls fint. På kvällskvisten kanske jag pyser iväg till Mam och Pap, men får se. Nu ska ja betala på lite räkningar och sen kolla på lite Tv innan ja slocknar bort. Hörs igen (när inspirationen finns)

Sådärja

Nu har vi flyttat in och fått ordning på det mesta, lite lådor finns det här och där, men inget akut! Skulle endå vara i behov av lite vintersemester föratt få ro i själen med allt som är kvar, men man får plocka lite om kvällarna bara. Lägenheten skall städas på Lördag och sen är den finito. Och på tal om finito, men ur en annan synvinkel så är min bil finito. Jag är så fruktansvärt trött på allt som har med bilar och göra och kunde köra ner den i sjön, fanskapet har bara fel. Och tror ni inte att den gick sönder typ 2 dagar före flytten? Jofan, det gjorde den. Så nu har jag världens bästa systers bil till låns tills jag får min bil fixad och sen tänker jag sälja den och köpa en ny. Inte sprillans ny, men lite ditåt. Men nu ska ja jaga hunden runt huset när han envisas med att stjäla vedklabbarna och föra dem kring huset, och sen börja söka mig i säng. Hörs igen!

Snabb update

Jag har packat varenda lediga minut om kvällarna, därav den usla uppdateringen. Vi flyttar idag, och det återstår att se hur länge det tar innan vi har internet igen. Just so you know :)

RSS 2.0