Sten

För tillfället är jag en iskall sten utan känslor, och kommer troligen att vara det en tid framöver. Tack och adjö.

En Tisdag fylld med regn

Orkade inte sitta hemma efter jobbet så jag for en sväng till M&P. Tykis jagade bilar och så cyklade vi igen. Han hade nog glömt lite hur man gör men fattade galoppen efter en stund. Skall ta hem cykeln på Torsdag och sen börja peeda hemma. Har så mycket att göra på Torsdag så jag kommer väl att glömma hälften.

- skall söka 2 förpackningar med fotopapper, 42 bilder skall printas (!)
- färgkartong
- limm
- diverse dekorationsgrejjer
- kuvert
- en ny fjärrkontroll

Efter det måste jag iväg till M&P och printa alla Bens Konfirmationsbilder, klippa och fixa tackkort och sen föra dem till svärmor såatt hon få skicka iväg dem på Fredag morgon.

Men nu ska ja läsa lite bloggar och sen en sväng ut med Bykis på kvällspiss.

19.37

Städar som bäst, wohoo!


En massa jävla papper som man samlar på sig, varför inte bara KASTA dom direkt?

Suck

Valpfeber

Nöjd Söndag

Det blev en riktigt super lyckad Söndag:


Tyke var superdutkig på marknaden, pep lite emellan, men annars superduktig. Gick omkring och kolla på alla människor och hälsade på bekanta.


Vi tog en liten paus och åt vi lite plättar. Folk tycks tro att nosgrimman är en kuonokoppa..? Vet inte hur många gånger jag hörde ordet kuonokoppa eller den bits medan vi gick. Men ja klagar inte, vi fick iaf så någålunda ifred, utan att det kom så mycket folk fram och ville klappa (som det finns här i byn när man är ut) Men superstolt matte är jag iaf :)


Efter att vi kommit från marknaden förde ja bara hem Tykis till en aningen krapulatisk husse ;) och sen iväg till Micki på nagelfix. En basic fransk manikyr, är supernöjd! Nästa gång det kanske blir lite glitter?


Efter nagelfixen styrde vi kosan mot M&P där E och M redan var med hundarna. Dogina kutade som vanligt. Hullu x 2 på bilden liksom?


Sen när vi kom var vi nog lite trötta..

Imoron gäller det veterinär i detta hus, och annars en vanlig måndag. Men nu ska ja börja söka mig i säng, de ha tagi 1 timme att skriva detta inlägg tack vare att blogg.se åter igen har mupp med uppladdningen av bilder, sällan!

Hörs imoron.

p.s om ni har läst dagens Västis kan jag säga att det hemliga vi har sysslat med är nu not-so-hemlis-anymore. Vår lägenhet är alltså till salu :D


Augustimarknad

Gomoron! Nu skall vi snart pysa iväg mot marknaden och efter det blir det nagelifix. Hörs senare!


Gomoron säger Tyke

Blä

Jag e så uttråkad att jag nästan tycker synd om mig själv. Tv:n e paj, o nu ha ja läst igenom alla bloggar ja kan komma att tänka på, två gånger. Tyke sover, men jag e endå relativt pigg. Kanske man sku eta en skål med mysli och sen kolla en film och poppa lite popcorn? Annars är det bara att gå och lägga sig, men ja vill inte! Gnällig..

Urk..

Shit va vi sov länge, fick nästan ångest när ja såg på klockan 10.30. Nåja, skönt ibland att sova länge, och när man har en hund som älskar att sova länge och mysa på moronen så faller det sig ganska trevligt :)

Idag ska ja till svärmor och välja ut lite bilder som jag sen skall printa och fixa tackkort av. Skall vara där kl 15, så ja hinner ta lite slö-surf här före. Annars så far ja kanske en sväng till M&P när R skall iväg på klassträff. Så nu ska ja surfa lite och sen börja göra mig klar. Hörs senare!

20.50

Var då till Kodin tavaratalo och en sväng till Lojo med C idag. Hittade inte så mycket, men sökte egentligen inget heller :)


En plåt låda till alla Tykes godisar :)


Lite dålig bild kanske, men en hjärtformad prydnad att ha ljus i. Söt som socker!


Och lite godis åt Tyke när han blev så förnärmad när ja lämnade honom ensam hemma idag.


Och dessa två älsklingar fick jag hem för någon dag sedan. Har redan börjat på Natascha Kampusch, Cesar får vänta lite ;)


Nu ser Tyke spöken i köket igen. Han klämmer sig så nära mig han bara kan, och stirrar blint in i köket, så ja ska ta och börja pysa ut på kvällspromenad med honom, sen kanske lägga på en bra film och äta popcorn. Är igen ensam hemma så får igen äta allt popcorn själv :D

Ledig Fredag

Ah, va skönt med ledig fredag. Tror att ja ska styra kosan mot stan så småningom. Städade som en galning här igår när ja kom hem så nu sku de sitta bra att fara o si om man sku råka hitta nåt kul inredningsgrejs. Int föratt ja har något speciellt som ja ska ha, men titta kan man alltid.

Helgen är planerad. Lördag skall jag hjälpa svärmor med att välja ut de bästa konfirmationsbilderna så det tar väl hela dagen ;) Söndag nagelfix och augustimarknad. 

Men nu ska ja hoppa i duschen och sen mysa lite med Tykis. Hörs senare!

Morjens!

Halleluuuja, adlibris har kommit! Natascha Kampusch 3096 dagar och Cesar och hans hundar. Kommer att låsa in mig i sovrummet ikväll och bara läääääsa. Passligt att vi ska till hundgården ikväll såatt ja kan få läsa ifred sen ;)

Annars då, Tyke ha vari på jobb med mig i förrgår, gick helt bra. Men såklat måste man ju öva mer, men helt ok föratt ha varit första gången han var här. På Sönda blir de Augustimarknad med mamsen och Måndag sprutor åt Tykis. De närmaste dagarna i ett nötskal så att säga. Uppdaterar mer sen när ja e hemma!

Okej..

Blogg.se har mupp, så ja tänker inte lägga ut energi på att skriva nåt långt, med risken att inlägget försvinner nånstans i cyberspace. Nu ska ja tjuvlyssna på grannarnas strid (nånej) och tillfrädsställa mitt plötsliga sug efter mysli.

Hörs imoron, när blogg.se hoppeligen har en bättre dag :)

Slö-Söndag

Så är det en slö-söndag igen. Söndagarna är för det mesta slöa i vårat hus. Man sover länge på moronen och sen bara hänger. Skall ännu göra det sista på albumet och vänta på att R kommer hem. Har inte sett honom sen kl 23 på Torsdagkväll, så de ska bli kul att han kommer hem igen. Har inget annat att berätta för tillfället, uppdaterar när ja har något klokt att komma med ;)

Gubbfri-kväll

Ikväll blir det gubbfritt, om man inte räknar med Tyke. Ganska skönt faktiskt! Man får se på vad man vill på Tv, eta en hel skål med popcorn själv. R är kattvakt i Karis, så jag och Tyke är på tuumis. Var ju övernatt hos mamma o pappa igår, kom hem idag kring 5. Imoron har ja inga planer, kanske man sku ta en visit till hundgården på eftermiddan? (Om du Micki vill hänga på så hör av dig, mitt saldo e fast så ja kan varken ringa/texta)

Nåja, nu ska ja fortsätta med Tykes fotoalbum (skratta om ni vill) och sen poppa lite popcorn :)

Snyggt..

DNA ligger nere. Snyggt. Har inget nät på telefonen, DNA har meddelat att dom försöker reparera felet, men gud vet när det blir klart. Såatt ni vet, så kan man inte nå mig nu. Om det är någåt, så skriv här på bloggen, ska kolla så ofta ja kan.

Var annars in till stan just och sökte mer fotopapper, Tyke fick hänga med. Han va superduktig på jobbet, la ner sig och sov när jag och S pratade allmänt. SÅ nästa gång ja e på jobb en lördag, så ska Tykis komma med :)

Men nu ska ja printa resten av bilderna och sen börja klippa och limma, jee kivakiva :)

Dagens dilemma

Väggklockan på jobbet har stannat, och jag är för kort för att kunna ta ner den och byta batterier, nyyh!

Allt och inget

Nu har ja alla bilderna på minnesstickan (måste bara komma ihåg att ta den me imoron :P ) så ska ja plocka ihop lite kläder och sånt. Har även betalav av ytterligare en del av min bil, så snart är den 100% min :D

Men nu ska ja kolla på Frendit och sen packa. Hörs sen!


Album och limm, tack vare vilket jag nästan blev sen till jobbet. Detaljer :)

13.52

Morjens!

Torsdag, ett steg nämre Fredag! Nejmen ikväll ska ja packa och kanske städa upp lite, fast det för en gångsskull ser ganska mänskligt ut hemma hos oss med tanke på att vi hade besök igår så. Annars så ska ja ta hem några tuggben åt Tykis, är ganska trött idag, så kanske han ligger nöjt i sängen och tuggar på sina ben. Var annars imorse och sökte ett fotoalbum och lite limm, blev så inspirerad när ja sto där och sku välja album så ja tängt ju koma sent till jobbet, uups!

Nä, nu ska ja värma lite mat åt mig och sen tror ja att det blir inventering av tuggben. Later!

20.46

Vilken snäll hund man har, äter upp hemlisgubbarnas skor, hmh, nå, gubben blev brydde sig inte så. Imoron normi dag, på Fredag skall tykis på dagis och sen blir vi övernatt hos M&P medan R e kattvakt i Tallmo. Skall välja klart alla bilder till Tykes album, printa ut dem och limma in dem under helgen, blev så inspirerad av Mickis fina album :)

Hörs kanske imoron!

Tisdag då

Godkväll.

Har jobbat hela dagen och sen städat. Imoron kommer det en hemlisgubbe hit och gör hemlisgrejjer, så det måste vara någålunda snyggt här. Imoron jobb som vanligt och se har Tyke dejt på hundgården. På tal om det, så fick jag några bilder:Och den bästa


Va fina utställningshundar vi har ;)
Tack Micki för bilderna :)

Nu måst ja börja söka mig ut med Tykis, har börjar bli lite rastlös här.

20.90

Godkväll!

Det har varit en händelserik dag, och föratt vara ärlig är jag ganska trött, så ja ska nu kolla FastFive och sen gå ut på kvällspiss med Tykis.


Kolla annars så fin namn platta Tykis har :)


RSS 2.0