Söndag

Igår var det jobb och nagelfix, samt mat hos svärmor. Idag är det kalas hos E&D så ska dit så småningom. Hinner inte skriva mer nu, måste börja aktivera mig. Hörs kanske senare!




Super-Torsdag

Har haft sån energi idag efter att ha luggit hemma i 1 vecka. Fick massor gjort på jobbet och när jag kom hem lagade jag en bit mat och sen började vi pyssla :)

Så idag har vi;


Tvättat Tykes svampplockanväst


Ätit sitt livs första grisöra


Smakat på nytt foder


Som tydligen var såhär gott :)

+ att vi har städat köksskåpena och byrån i tamburen, men så många foton orkade ja inte ta :P

Nu ska vi titta på lite Tv innan vi far ut på kvällspiss. Hajdo!

Royal Canin

Royal Canin skolning idag, jeejee!

    

Idag har vi

städat, haft kaffegäster, försökt klippa klor, kollat på film.

Nu ligger vi i soffan och slöser på X-Factor. Skall läsa senaste numret av HH också. Måste seriöst prenumerera på den igen, söker den som en dåre i butiken alltid :D


Mitt ansikte är inget bloggmaterial för tillfället ;)


Imoron ska ja och klippa mig (var på tiden) och sen spendera lite tid med Syster och Matti :)
Men nu ska ja läsa min tidning och sen fara ut på kvällslänk med Tykis.

Måndag

Man kunde ju tänka sig att bloggen skulle blomstra när jag är hemma nu, men grejjen är ju den att jag inte kan göra annat än ligga på soffan och ta det lugnt, och det är ju inte så spännande att skriva om vilka filmer jag såg idag.

Nåja, igårkväll höll ja på att bli tokig av att bara sitta hemma så ja for på kaffe med bästa C, gud vad skönt! + att hon har nu gjort ett beslut som gjort att den sten fallit från hennes axlar, vilket jag är väldigt glad över. Inga pisistrittor har något att säga till om mer :D

Men nu ska ja återgå till mitt superspännande liv som sjukskriven : kolla film. Jei.

23.05

Nu är vi hemma efter en bastukväll hos M&P. Skönt att bada bastu, har inte gjort det på länge! Och så kom R hem med en ny bil idag och me like är det enda jag kan säga, bilder får ni imoron, hade inte kameran med mig idag så. Nu ska ja spela klart mitt spel och sen gå och sova, gonatt!

Lördag

Känner mig lite piggare idag, så flunssan håller nog på att släppa. Har egentligen inget nytt att berätta, sitter ensam hemma med Tykis, R är på affärer och kommer komma hem med något häftigt senare idag :D Men nu ska ja fara o röka, väcka den sovande hunden och gå ut en sväng med honom. Hörs senare :)

Gäsp

Idag har jag och Tyke tagit det ganska lung. Sovit lite, tittat på film, varit ut, sovit lite igen. Ganska skönt nog, men nu är jag nog trött igen haha :)

Ska gå och röka och sen krypa ner under täcket med Cesar, håller på med hans bok som btw är super, rekomenderar varmt. Gonatt!

12.12

Goddag.

Mitt tillstånd har inte blivit bättre, men ej heller sämre. Stabilt kallas det väl? Var en sväng till M&P igårkväll och Tykis hittade något gammalt att rulla sig i, så det blev akut hundtvätt igårkväll, men nu luktar han gott igen :)

Idag skall jag inte göra mycket, knäppa på en maskin med tvätt och städa upp lite här hemma, men först tror ja att vi ska kolla på någon gammal film, får se vilken det får bli. Sen ska ja gå igenom köksskåpena och se om jag hittar något som inte hör hemma där( lever ennu i hopp om att kunna fara på loppis på Söndag)


Det finns iaf 1 typ som tycker att det är kul att jag är hemma

CRP

Skall ligga hemma nu resten av veckan. Min kropp är tydligen svagare än vad den annars är, har nog aldrig varit sjuk 2gånger på en månad, men CRP:t var iaf ok. Suck.. Hoppas bara att jag är frisk till Söndagen.

Men nu ska ja lägga mig i soffan med Tyke och titta på film. Hörs senare.

Kul

Känns som att jag sku ha svalt en kaktus, har fan inte tid att bli sjuk igen!

Early Bird

Gomoron!

Tängt bara slänga upp ett inlägg före jag ger mig iväg mot loppisen, skall just fara ner till källaren och försöka få ut skrivbordet som skall med. Annars igent nytt, är ganska pigg med tanke på att klockan är 08.16 och det är Söndag. Andra tycks inte vara lika pigga:


Tyke säger gomoron!

Idag

Har vi gjort alltmöjligt. Städade på förmiddagen, var till Knäppen med R:s bror och äta, tittade på nyfödda hundvalpar (nej, vi ska inte ha en till, inte nu iaf. Ägaren behövde bara lite hjälp och råd angående valparna) och kollar på Koirakuiskaaja.

Imoron spenderas halva dagen på Loppis med syster i Ekenäs och sen till mamma på mat efter det. Men nu ska ja laga något att äta och plocka fram alla grejjer tills imoron.

Ojoj..

Här går det undan! Affärer affärer ;)


Kall Fredag

Okej, nu börjar nog vintern knacka på dörren snart, hamnade skrapa rutorna på bilen imorse, kul. Men nu är det Fredag! Idag när ja kommer hem ska ja städa, Lördagen tar vi det lungt, Söndag är det loppis och bilgrejjer, skall och besikta min bil på Måndag, så det ryker ca 100€ igen på det kalaset. Uök.

Men nu ska ja koka en kopp te, och sen börja jobba. Later!

Trött

Fan va surt att stiga upp på moron och 2 grisar ligger kvar i sängen och sover. T som vanligt och R har semester. Men om jag förstod deras "program för idag" rätt så skulle dom väl städa, woho, behöver inte jag göra det. Ikväll är vi bjudna på mat till svärmor, sen blir det väl bara att hänga.

Nej nu ska ja försöka få upp ögonen, dricka en kopp te brukar göra susen!

Uppiggad

Blev just uppggad av min svärmor som hämtade blommor åt mig till jobbet. Orsak? Hon är så glad att hennes son har hittat någon som jag. Blev nästan lite darrig i läppen.

Måndag


I like :)

Naglar och film

Var igår och fixade nya naglar och blev denna gång nöjdare än vanligt (kan man säga så?) Ja går liksom omkring och tittar på mina naglar helatiden :D Har tyvärr ingen bild nu för tillfället, väntar påatt få en av C!

Blev en helt ok Söndag. Tog det lungt mest hela dagen och på eftermiddagen for vi en sväng till M&P föratt dricka kaffe, städa bil, gå ut i skogen med hundarna och allmänt hänga.

Nu ska ja ut och röka och sen kolla FC Venus på Tv, en rar film :) hörs imoron!

Trött

Uäh vad  vilket jag är trött idag. Känns nästan som att man skulle ha varit ut igår, vilket jag ju inte var.

Har inge planer för idag, måste städa lite här hemma, men annars bara chill. Får se var dagen för mig :)

Hey, Im in love

Att ha en korthårig hund kan i mångas ögon vara tacksamt i jämnförelse med en långhårig, men grejjen är ju den att de lossnar lika mycket hår båda två, de korta hårens syns bara inte riktit lika bra som de långa. Jag har inte lyckats hitta någon passlig borste åt Tyke, jag har borstat och borstat med diverse olika modeller, men får liksom inte bort någon päls (den lossnar själv och ligger istället som en matta över mitt golv..) Borstade Tyke häromkvällen med en Furminator. Ja, ja tror ja låter bilden säga sitt



Efter inte ens 5 minuter fick jag redan bort såhär mycket päls. Både bottenpäls och lösa hår. Ah, I'm in love! Rekomenderar denna varmt för alla dom med korthåriga hundar som lossnar massor med päls :) Har alltid haft den inställningen till Furminator att det är dyrt och varför skulle den fungera bättre än de andra, men wow! Och så finns det ju en massa olika tillverkare av denna borste, så man måste inte betala skjortan för den heller!

Nu ska ja gå ut och röka och sen krypa ner i säng med en våt hund som tycker om att ligga fastklistrad i mitt ben under täcket hela natten, myyysigt!

Lunch

Dagens lunch : Hemgjorda kåldolmar med mos och lingonsylt. NAM!

Djurdagen/veckan till ära

Idag har jag förnyat lite av Tykes grejjer här hemma. Han bestämde sig föratt hans säng hade gjort sitt, så han bestämde sig föratt demolera den häromkvällen. Resuterade i att han ny har en ny:


Mysig värre :)

Så tyckte jag att det kunde vara en bra ide att han kunde få ett aktiveringsspel såatt hans lilla ärthjärna kan få lite stimulans. Spelet visade sig vara en riktig hitt!








Så väntar vi vackert medan matte fyller spelet med karkki :)

Nu ska vi kolla ett avsnitt Grannfejden och sen och sova. Hoppeligen kommer vi att ha det lika mysigt som imorse:


Behöver jag ens säga hur svårt det var att stiga upp? ;)

My ducks

Mina ankkor (ni får se) har stått i klädrummet och samlat damm nu ett tag, så nu bestämde jag mig föratt de ska få komma fram!


Vardagsrummet


Ovanför sängen i sovrummet.

Nu ska ja börja klä på mig, skall en sväng till Ekenäs och hälsa på Faster när R kommer från jobbet. Hörs sen!

Mitä teillä syödään?

Det viktigaste för mig är att min hund mår bra av den maten han får. Jag har mina åsikter om diverse market hundmat, men alla gör ju som de tycker. Det som passar åt den ena kanske inte passar åt den andra. Tykes daliga portion består av en blandning av Hills SP Canine Adult Oral Care och Hills SP Canine Adult AF Lamb + laxojla.

                      

Jag kommer troligen inom en snar framtid att flytta över honom till Royal Canin Medium Sterilised om kan börjar gå upp i vikt, men tillsvidare kör vi på Hills. Jag har provat diverse olika sorter och konstaterat att dessa två Hills har passat bäst åt honom hittills.


Hurtta LifeGuard

Som vi alla nog har kunnat konstatera, så har hösten kommit. Vilket betyder att det är mörk om kvällarna = reflextime! Iochmed att vi går så mycket inne i byn så kan jag helt ärligt säga att jag inte känner mig trygg utan reflex.


Både jag och tyke har Hurtta LG:s reflexvästar.





Lätta, vind/vattentäta och stöter bort smuts.

R blev nog inte så glad att jag tog en rosa väst åt Tyke (nej, jag tog den inte föratt den är samma färg som min!!) men jag orkade inte vänta 2 veckor påatt få en gul, och vad har det för skillnad om den är pink? Den gör endå sin uppgift och hundar skäms nog inte om det har pink eller gul väst på sig.

Så nu vet ni det!


Förbannad

Jag är så förbannad nu att jag inte vet var jag ska börja. Fast detta inte har något med mig att göra, så är jag så trött på allt detta jävla skit. Skulle jag se henne nu vet jag inte vad jag skulle göra. Nej, jag avslutar detta inlägg här, håller mig till min princip fast jag just nu mer än gärna skulle ha lust att skriva ut precis allt som jag vet om denna jävla teini, som hon kanske inte vill att andra skall veta.


RSS 2.0