Vill ha!

Blir helt galen när ja sitter och kollar på Hurttas hemsidor. Vill haaa! Måste kolla vad en rock från Hurtta sku kosta imoron på jobbet, om man kanske sku beställa en..? Eller bara sucka när man ser hur dyr den är..? Där sku kanske vara en önskan till julklapp! Hehe, sneeky. Härrigud e klockan sådär myky redan? Måst fara o sova.


En av dom bästa sakerna med att vara hundägare

är att man har en orsak att lyfta reven från soffan och gå ut på promenad. Som ikväll t.ex. hade huvudvärk och mådde lite semidåligt, men ja gick ut iaf och då kunde ja konstatera hur jävla skön kväll det är ikväll! Detta resulterade i att vi var ute i 1 ½ timme, och nu är min huvuvärk borta och jag känner mig allmänt skön. Föratt inte tala om hur nöjd Tyke är. Vanligen när man är ut med honom efter att han ha sovi, så får han energikick och springer runt och river ner allt som kommer i hans  väg, men nu ligger han här i soffan brevid mig och tuggar så nöjdt på sin dentastick. Ja sku ha kunna gå ennu längre, men det sägs att man inte ska gå hur långt som helst med en hund förrän den är 6 månader gammal, den kan få utevcklingsstörningar om den anstränger sig i för tidig ålder. Vet inte om detta stämmer, men jag vill inte ta några risker.

Nu ska ja eta en bananjuggis, kanske se om det kommer någå klokt på Tv och sen krypa ner under täcket. Imoron är det bäckbyte på agendan. Gonatt på er!


Shit

va trött jag e -.- sku villa slänga mig i sängen och sova, men sen när ja vaknar så e ja helt yr i huvu när ja ha sovi. Tyke sover också, så kanske man sku se på en film? R for iväg på lite suupen me sina jobbkaverin så ja ska bara ta de chill här hemma, laga någå gott åt mig och hoppas på att Tyke inte e så pigg. Morjens

Ja visste det..

Igen hade ringt till mig igår. Endera så hade ingen lust att prata med mig eller så hann alla läsa min blogg inna dom sku ringa :P

Sitter iaf och relaxar lite på jobbet nu, har stått i som fan hela dagen :) Jag älskar att ha mycket saker att göra, man känner sig så bra när man har dom gjorda! Ska nog fixa några saker till ennu idag innan ja stänger för dagen. Men nu ska ja fortsätta! So long.

Paranoid

När jag inte har min telefon med mig eller om akkun är tom, så blir jag helt övertygad om att en massa människor kommer att ringa till mig om en massa viktiga saker just när jag inte har den. Undrar om det är jag som är paranoid eller om det är vanligt att man tycker så. Ja lovar att ja inte kommer att ha ett enda missat samtal, ej heller någå sms när ja far till jobbet imoron!

Idag ha vari en ganska tung dag, hade 49 kunder och en ganska rejäl fösäljning och det känner jag nog av. Bra om man hann eta mellan varvena :) Men de e kul me sådana dagar, timmarna går ganska fort då.

Men nu ska ja lyssna på Bäck från Tv med ena öra, se på Kenza & Tyra show med ena ögat och andra örat samt se på Bloggoholics med det andra ögon. Hehe, snygg syn de sku vara :)


Helvete

Glömde telefonen på jobbet så det är ingen ide att ringa till mig idag :( R är på jobb så det hjälper inte att ringa till honom heller sry :/


Ajjo

Glömde ju att berätta dagens high! Jag var och besiktade min bil idag, och den gick igenom utan någå anmärkningar. Ja e så stolt över henne ;)

20.48

Ah, kan det bli mkt bättre? Tyke sover, jag har en Ristorantes Tonno pizza i ugnen och sitter i pyjamas och ska kolla på Lyxfällan på Play.


Vi just nu

Är ganska trött, men ska endå försöka vara vaken tills R kommer hem. Igår for han 05.30 och kom hem nångång efter 00, så ja hann inte se honom över huvudtaget igår, så ja ska försöak hållas vaken idag. Uuuh, nu doftar det pizza här, hoppas den är klar.

Gonatt påer!

Tyvärr så fick jag nog bara 1 berlinermunk igår (kanske lika bra) men den bästa bilden som ja hitta på Google råka vara på ett helt fat :)

Namnam

Världens bästa mommo hämtade just världens godaste berlinermunk åt mig till jobbet <3


Namnam :)

Gäsp

Alltså gud va man kan bli trött av att inte göra någonting. De enda ja ha gjort ida e bykt kläder och vari en snabbis till stan. Thats it. O ja sku kuna somna sittande. Kanske ja har någå kvar i kroppen från gårdagens shoppande :)

Tyke ligger o snarkar i sängen, kanske ja borde väcka honom såatt han sku eta och sen fara ut me honom såatt ja med gott samvete kan kolla på Tv sen..? Ja tror de. Innan ja somnar som ja sitter. Han kommer att bli skitarg på mig :P

Aja, ventilationen är iaf fixad nu, de kom en gubbe på eftermiddagen idag och putsade o fixa, så nu behöver ja inte fundera på det. Skönt!

Mina ögon far snart i kors. Måst göra någå nu innan ja slocknar bort här.

Dagens

shopping kommer här:


Puma mjukisar


Farkkun


Tröjja från H&M

7
En lila från VM och en svart från H&M


Lackleggnings från Lindex (obs 7,50€)


En huppari från Stadium 19,90

Och lite annat smått och gott!

Tack mamma och syster för en superkul dag<3

För tillfället är jag jävligt trött så ja orkar inte blogga mer, men lite måste ni ju få se va ja ha handla idag :)

Gomoron!

Pigg som få! R och Tyke ligger och snarkar i sängen, men ja e uppe, fixad (ska bara laga håret ennu) och så småningom iväg till Iso Omena :)

Igår va vi hela dagen hos M&P. Tyke fick springa ute, vi åt och bada bastu och hade det allmänt supermysigt. T slockande i bilen påvägen med och när vi kom in genom dörren gick han vingligt till sängen och har luggit där sen dess. De tar på att vara en skoggsmulle :)

Men nu ska ja laga mig (helt)klar, mamma  borde vara här om ca 10 min. Ja lova att hon kan få låna min data att betala räkningar, hennes e cp.

Adjö!

Snö!!

Weheei de snöar! Årets första snö är alltid lika kul. Tyke brydde sig dock inte så mkt, men de fanns inte så mkt snö på backan ennu, så ja antar att han säkert blir lite mer fundersam när det finns mkt snö ute.

Iaf så var vi ut direkt som ja såg att de kom snö:Lite kallt va de nog


Så sen va de skönt att lägga sig i sängen när vi kom in.

Vi sov länge imorse. För länge. till 11.15! Jag vaknade typ kring 8.30 av att han lite tassade på i tamburen men efter de ha ja int hört någå. Sen vakna ja 11.15 av att han satt breve mitt huvu o stirra på mig. Han va nog säkert lite fundersam han me när vi hadd sovi så länge ;)

Men nu när han snarkar så ska ja passa på att se på lite film. Sitter med datan i sängen så vi ska ta de chill och se när snön faller ute:)

Shit..

fick en sån konstig känsla i magen. Fast saken inte har det minsta med mig att göra, men jag känner endå en stark koppling till det hela. Huhhu, jobbigt..
Hoppas allt går bra.

Plugghäst

not. Har 2 inlämningsuppgifter som ja måste få gjorda denna vecka. Observera måste! Men jag har inte tid. Nu har Tyke entligen somnat, R är på jobb, Tv:n fungerar inte som den skall (har stirrat på texten Ingen signal nu i några minuter, på varje kanal) har läst alla läsbara bloggar så detta vore ett ypperligt tillfälle att fixa bort gamla skolgrejjer som ligger och skräpar, men vad är problemet? Min motivation. Borde dessutom duscha också. Och ringa till mamma. Och skrapa mig i huvu. Kakiblä.

Duschade också Tyke nyss när vi hadd komi in efter kvällspromenaden och han grät som en kärring. Sen satt ja den alltförstora tröjjan på honom föratt han int sku frysa, de e nämligen svårt att handdukstorkka en valp, tro det eller ej! R ha sirni gömt den tröjjan som passar på tyke för mig, men han glömde visst den andra HÄHÄ!

Jaja, nu ska ja gå och duscha och sen laga skoluppgifter tills mina ögon står i kors. Adjö!

22.26

Ah, gud va skönt att komma hem till en städad lägenhet! Städade typ hela förmiddagen, sen kom B hit mittiallt(?) ringde och frågade om vi kan komma och öppna ytterdörren för de va tydligen kallt ute:P Så fixade jag mig, förde Tyke till dagis och sen till Knäppen med J&B. Perfekt belöning när ja städat hela förmiddagen!

Så har Tyke fått lite kläder. Jag har alltid varit emot att klä på djur, men ja konstaterade här för någon kväll sedan när vi var ute på kvällen att han frös, så jag fick två tröjjor av bästaste systern! Att klä på hunden föratt den får kallt eller föratt den ska synnas i mörkret tycker jag att är ok, reflexvästan är skitbra, men sen folk som "klär ut" sina hundar föratt dom ska se fina/söta/trendiga ut får jag nog lite nippor av. Men alla gör på sitt sätt, ingen har sagt att mitt tankesätt är det rätta, men det är min åskit.

Satte iaf på honom tröjjan. Han brydde sig inte ett skvatt så han fick ha den på när vi var till mamma ut och gå igårkväll, men han kommer nog endast att ha den när det är kväll eller sen när det blir helt skitkallt ute.

Imoron blir det Tallmo och mat igen! Skönt att vara ledig :) fast jag älskar mitt jobb, så tar det endå på att vara på jobb såklart.

Syster önskade några bilder på Tyke med sina nya kläder. Den andra tröjan är för stor, så den har han inte haft ennu, men denna passade perfekt! (javet att den är bakfram, ingen behöver korrigera mig om det tack, men konstaterade det först när bilderna var tagna. Orka ta nya:P men som jag sa så är jag inte någon hejjare för djurkläder)

Korv 3000

Men man kan ju ha dom båda vägana. Ena har har polokrage och andra huppu! Hyvä minä.

Nu ska ja lyssna på lite musik och sen börja söka mig i säng. Gonatt!

Hehe

Inget blogg på 4 dagar. Uups. JAA MEEEEN ja ha faktist vari busy. När ja ha komi hem ha hunden vari galen och det har slutat med att vi båda somnat på soffan före kl 22. Men nu är ja ganska pigg, sitter och kollar på Toppbloggarna och efter det blir det Kenza&Tyra show. Torsdagar är bra :) + att det kommer alla Bäck filmerna varje Torsdagkväll, wiho!

Tyke ha vari på dagis idag hos sin fammo. Han har sovit max 2 timmar på hela dagen, så han är ganska trött nu (tack gode gud!).

Till helgen är det lite smått&gott planerat, på Lördag ska vi städa här hemma och efter det blir det mat med J&B. På Söndag ska vi till Tallmo då R:s mommo kommer på besök och hon vill se Tyke.

Nu ska ja kolla klart alla serier och sen börja göra mig klar för att gå och sova. Nattnatt!

(kan bjuda på en bild nu också när int ni ha fått läsa mina underbara ord på några dagar)

Här va de segt

nettin mår int så bra, man hinner bli 70 här innan de händer någå..

iaf, så är hela familjen ganska trötta nu, har vari hos mamma och pappa hela dagen idag och sprungit på åkern men Tyke, så han ha typ sovi enda sen vi kom hem. En perfekt söndag! Har tränar Tyke att inte vara rädd för skott, men positivt resultat :)

Är somsagt ganska trött så ja ska lyssna på lite musik och sen börja gå i säng, min underbara stora varma säng <3Dagens high : Tyke är inte rädd för skott / höga smällar
Dagens high x 2 : Han har nästan slutat skälla på Puppa

Trött

Vi har alla haft en lång dag idag. Jag har varit på jobb hela dagen och R och Tyke ha sprungi runt världen. Sitter nu i pyjamas och ska gå och sova. Måste ladda upp inför morgondagen! Tror att ja ska starta den med en rejäl portion med mysli och yoghurt.

Grattis till Tyke som fyllde 12 veckor igår, var superduktig hos veterinären idag när han fick sin spruta!

Nej, nu måst ja fara o sova, ser inte snart vad jag skriver heller. Kommer att somna bums. Gonatt!

Inget nytt

att komma med. Niet, nada. Hade sista skoldagen idag för 16 veckor framåt, jaah! Ska bli så skönt att int behöva för det första köra ½ timme föratt komma dit, sen sitta där på meningslösa lektioner, få huvuvärk, äta spya till mat, röka alltför mkt och sen köra ½ timme föratt komma hem igen. Ska bli skönt att göra något annat emellan, något som gynnar någon annan och inte bara mig.

Imoron blir det en hel dag med syster på jobbet!

Varje dag som jag är på jobb konstaterar jag att det verkligen var ett bra beslut att byta jobb. 1 år kanske inte låter mycket, men det är en ganska passlig tid att känna på det arbete man har, och konstatera om man vill fortsätta eller ej. På ett år hinner man lära sig grunden + lite till av alla perusjobb, och om man trivs och allt känns bra, så blir man ju kvar längre! Men det blir lixom en sån känsla ibland om man vari en tid på samma jobb, och det kanske inte är så givnade mer, och själen blir liksom luftad och man får börja om. Föratt inte prata om hur spännande det är!

Men nu ska ja börja väcka det sovande barnet, ge mat åt honom och sen ut på vår kvällsrunda. Det är så skönt att bara GÅ och inte prata med någon, inte måsta ens se på någon om jag inte vill. För det är ett faktum att man inte kan gå en normal, lugn promenad på dagen när man är ut med Tyke. Han vill träffa alla och alla vill stanna och klappa och fråga de vanliga : hur gammal han är, vilken ras, om han är pigg och bla bla bla. De första gångerna blir man glad och står gärna och snackar lite med folk, men efter sisådär 300ggr börjar de bli lite uttjatat. Så denna tid på kvällen är utmärkt, för då är typ ingen ute! 

Tyke lärde sig annars sitta idag på ca 15 min. Ja satt på golve o hadd lite av hans mat i handen o sku bara på skoj pröva om de sku gå, och efter att ha tryckt ner hans reve typ 4 ggr, så satt han sig på kommando och har gjort det varje gång när jag ha begärt! Inte illa för en 11 veckor gammal pys :)

Nu ska ja SERIÖST börja röra på mig. Morjens!

En myrkoloni..

.. har flyttat in i min näsa. Och dom har haft tuparit sen kl 10.30. Najs? Niet. Har försökt snyta ut dom längs med dagen, men dom hållar krampaktigt fast sig i mina näshår.

Har annars varit på jobb idag, en relativt lugn dag har det varit. Enda tills jag ko hem. Det lilla miraklet hade sovit i 4 timmar så ni kan ju gissa om han hade energi när jag kom hem. Han har sovit 1 timme sedan kl 14.30. Vi var nyss ut på våran kvällspromenad och strax efter det kom R hem från Borgå också.

Måste bara hissa mina nya hörlurar igen. Det är som att vara på fest varje gång man använder dom, älskar dom! Fast R tycker att jag är osocial när jag har dom men ;)

Heey, nu tror ja att alla myrorna ha slocka, det börjar lugna ner sig lite i mitt tryne.

Ajjo

Har ennu 2 saker att säga.

1. Jag blir oerhört irriterad när folk inte uppdaterar sina bloggar. Javet man kan ja bloggtorkka och så ibland, men i närmre 1 månad? jag är så beroende av min bloggrunda så om någon av dem inte har uppdaterat blir jag sur. Riktigt sur. Nästan arg.

2. Om jag nu skulle ha fast mina ögon i mer än 7 sekunder så sku ja somna framför datan. Inget att rekomendera, vill inte drägla ner tangenterna. Nu måste jag och röka såatt jag hålls vaken tills R kommer hem. Inte föratt jag har någon jävla aning om när det blir men. Han trodde att omkring 23, men det kan snabbt bli närmare 01 innan han är hemma. Suck.

Wow

Här var det många som hade kikat in idag, eller "fler" ska vi säga. Idag har ja varit skitpigg från det att jag vaknade. Körde till Tallmo föratt föra Tyke till dagis och sen iväg till skolan. Efter det på jobb och sen plocka upp T från dagis. Prima dagtant, laga mat åt mig och allt ;)

Är ganska trött nu efter att ha gått omkring och haft energi för 1000 pers idag. Är nog ennu relativt pigg, men det börjar sjunka lite nu.

Imoron blir de jobb med Systeri <3

Tack ochh gonatt

(meningsfullt inlägg liksom :P)


RSS 2.0