Kvällsrutiner

Sitter här och knaprar i mig dagens dos av tillskott; Magnesium, D-Vitamin, Fiskleverolja och Multivita. Faktum är att jag känner mig piggare och mår bättre av lite extra vitaminer på vintern (eller vad man nu ska kalla detdär ute) och när man inte annars heller är så bra på detdär med att äta mångsidigt, ej heller hälsosamt ;) Och nu påtal som hälsosamt så ska ja gå och röka innan ja går och sova!

Packa och planera

Gokväll! Ikväll har jag packat, och kommit till den slutsatsen att jag inte kan leva i denna lägenhet i 2 veckor med en massa pafflådor överallt, så packandet får läggas lite på is tills vi får nycklarna och jag kan börja föra bort lådor i samma takt som de fylls (klädrummet är redan fullt av lådor och sopsäckar, då har jag endast packat kläder och vårt spritskåp!

Sitter som bäst och surffar runt lite, kanske man skulle hitta några roligheter till sommaren? Får sen :) men nu, söka vidare!

Mupp

blogg.se har haft seriösa störningar (eller så är det mitt internet) så därför har jag inte orkkat blogga på några dagar. Kul när man loggar in med inga inlägg publiceras! Aja, nu ska vi tro att det fungerar iaf!

Jag har sån himo på att slippa till huset och börja grejja nuuu!! Som det ser ut nu så flyttar vi in 3-4 Mars, men det är inte säkert än. Ska iaf dit med Tykis på Onsdag med måttbandet i högsta hugg och kolla. Men vill ju dit nuuu! Ja ska inte gå in på Ikeas sidor för då kan ja knappast hålla mig i skinnet.

Men nu ska vi klippa lite klor, putsa lite luppaöron och skrubba lite tänder, hörs igen!

Snabb

En liten snabb-update är väl på sin plats. Har jobbat hela dagen och efter det en sväng till hundgården med Tykis och busa lite i snön. Nu sitter vi i soffan och myser med en kopp te innan vi ska iväg på kvällskeikka. Bilder har jag inte, har kämpat med min kamera men det vill inte som jag. Aja, nu dricka te och titta på Cesar!

Okej..

Kan man vara så upptagen med en massa grejjer, att man har missat att W. Houston har dött? För 2 dagar sen?? Måste hålla mig mer uppdaterad om vad som är på gång i världen.

Nu ska ja så småningom börja söka mig ut med Tykmeister, och sen till frissan kl 13, efter det och söka lite lådor och sen på kaffe mec C. Sen hem och börja packa (typ sommarkläder och sånt) och ikväll kommer mamsen hit och titta på Notting Hill. Och ajjo! En ny väggklocka måste ja köpa, den andra sprack (?) igår mitt under kalaset såatt gästerna fick glassplitter i kaffet!


Te

Så skönt att sitta i soffan med en kopp Earl(y) Gray efter en kvällspromenad i kylan. Imoron en sväg till banken före jobbet och fylla i lite papper och sen är kvällen öppen! På Lördag ska det storstädas och på Söndag är det födiskaffe som gäller. Nu ska ja sörpla i mig mitt te och sen börja söka mig i säng, har hållit på och grejjat som en dåre på jobbet, så är ganska slut. Hörs igen!

Söndag

Idag har vi inte gjort mycket. Var en sväng till svärmor på mat, sen kaffe med C. I snöyra! Lär ska inte se mycket av min gubbe när det snöar sådana mängder. Han lpogar på nätterna och jobbar på dagarna. Arbetsnarkoman? Javisst.

Annars då? Inget nytt, väntar påatt dagarna ska gå såatt vi kan besöka vårt hus. Ja ni läste rätt, hus! Vi flyttar in i ett eget hus i månadsskiftet :D men mer om det när det börjar närma sig. Har fått lägga band på mig själv föratt inte börja packa och planera redan! Nu ska ja äta lite Fazers blå och dricka iskall mjölk till och sen börja söka mig i säng. Och ni har väl inte glömt vad som händer på Tisdag? Jag blir ytterligare ett år klokare, man borde ju vara ganska kolk redan efter 22 år, men tja. Nej, nu svamlar ja igen, avslutar här!


Kallt!

Nu trotsar vi kylan och beger oss ut med 2 par termoleggings, 3 tröjjor, benvärmare, vinterrock, hundtröjja, yllesockor.. ja ni fattar! Och Tyke e arg föratt han måste ha sin tröjja.. :PDen lediga dagen som försvann

Huxflux sa de. Aja, har fått en del gjort idag iaf, städat, tvättat, fixat ärenden i stan, varit på kaffe till syster och mamma osv. Konstig detdär att de lediga dagarna bara rinner iväg! Imoron jobb som vanligt och under helgen har vi inte några planer, inte än iallafall.


RSS 2.0