Sådärja

Nu kan jag välkomna mina nya möbler till ett rent och fint hem :) men fan som ja ha hålli på, är helt slut. Först jobb 10-14 sen direkt hem och börja städa bums, men fan va bra de känns! Inte föratt det kommer att hållas fint här 2 dagar heller, men "grunden" är iaf ok, så ja behöver inte städa på mkt nästa vecka. Men nu ska ja kolla lite på Ikeas hemsida för imoron, och sen börja varva ner föratt sova.

Ny dyker jag..

..in bland med dammråttorna och utrotar dom. Hörs senare!Vad tycker ni annars om min nya tavla? Not too crapy med tanke på att den blev min för 1€

BOOM!

Nänä, mina hjärnceller finns kvar, dom blev glada av lite mat och 2 promenader. Sku bara berätta det! Nu ska ja krypa ner i sängen med mina älsklingar (R&T) och sova till klockan ringer och jobbet kallar imoron. Nattnatt!

Tidbomb

Det känns som att jag har en tickande bomb i mitt huvud för tillfället, den sprängs snart. Kanske en promenad ute i frisk luft sku hjälpa, och sen ett avsnitt Koirakuiskaaja? Eller ½ blir det nog, hinner inte se hela om vi ska ut. Update later, om inte min hjärna har sprängts när vi e ute och alla mina hjärnceller ligger längs med Pojobyns snödrivor.

...

Är 567€ för mycket att lägga ut på möbler..? De möblerna jag hade bild på tidigare? Snåljåpen inom mig börjar röra på sig.. Inte föratt någon annans åsikt har någon betydelse i slutskedet, jag gör endå som jag själv vill, men känns bra att reflektera lite tankar. Okej, nu känner ja mig som en mega-fjant, nu slutar ja. (men säg endå gärna vad ni tycker ;) ) Gonatt!

Ibland blir jag arg..

..så arg att jag lägger volymen på fullt och kör som en cp. Nånä, int riktit men nästan. För det första så skall man inte gå till matbutiken mellan 16 och 17 om man vill hålla sitt god humör (man sku kuna tro att det börjar bli hungersnöd i Finland). För det andra skall man inte gå till en viss matbutik i Karis om man ska ha leverpastej på tub eller Smart Mint. För det tredje så ska man inte köra i Raseborg överhuvudtaget, hur jävla svårt kan det var att ploga ordentligt? Och för det fjärde så ska man inte gå över parkeringen till den lokala matbutiken (som jag tvingades fara till föratt få min tobak) för då blir man nästan överkörd av en 195år gammal gubbe med mössan nerdragen över ögonen med mopobil.

Så vad har vi lärt oss idag? Gå inte till matbutiken ; det finns inte det du ska ha och så riskerar du att bli av med livet påvägen.

Boooring

Sitter hemma i soffan och är uttråkad. Tyke ligger på mina ben och sover, han ha sovi enda sen ja kom hem sötisen.  Kanske man sku väcka han o fara ut? Förr eller senare måste ska de endå göras så.. Hungrig e ja med. 

 
Just nu..


Vill ha!

Har lite planer för vårat hem, och IKEAS hemsidor borde spärras. Titta nu allt fint som ja vill ha:


En sådan till vardagsrummet nu när metallbordet är borta.  Bjursta 199€Lack bokhylla 99€
 


Vitrinskåp till vardagsrummet Bjursta 249€Och sen sku ja gärna ha denna till hallen Hemnes 99€

Så detta lilla kalas skulle bli 646€, och så en massa annat småplock till så ca 700€. Inte fattas det bara 600€ från loppisförsäljningen. Nejmen nu ha ja ju bara kolla lite, måste ju ta mått på allt och så, så kanske man besöker IKEA om någon vecka?

Tanhuhovi

Cha, idag har vi varit och tråka på Tanhuhovi hela dagen, packade bilen igår och imorse 07.15 bar det av mot Lojo. Ganska bra dag nog, blev av med mycket onödigheter! Räknade lite pengar och sånt just och konstaterade att jag gick 40€ på +! Jävla bra om man frågar mig:) Men nu har ja en massa andra grejjer att göra, så bloggar kanske lite senare eller eventuellt imoron. Hevahe!

^^,

Vad trevliga läsare jag har, tack för de fina orden! Ajo, jo jag fyller alltså 22. ÅNGEST! Nånä, inte ennu. Den kommer säkert sen när jag fyller 25. Vilket inte är så långt ifrån det heller.. Nä, nu pratar vi om något annat.

Som om hur underbar min hund är. Idag har han haft väldigt tydliga åskiter:


Som att han inte tycker min arbetsplats. Ej heller min ekonomi. Påfyllning till önskelistan; En ny plåmbok.


Sen blev han mittiallt skiträdd för något och hoppa upp i min famn såatt datorn nästan föll i golvet. Där satt han o darra o stirra mot köket. Åsikt nummer 2, det spökar i vårat kök. Fjant..

Läste annars i senaste nummret av HH att Cesar Millan är påväg på Europaturné, synd bara att inte till Finland. Annars sku ja ha skaffa VIP biljetter, kosta vad det kosta vill, jag diggar honom.

Men nu ska ja kolla på lite Tv och sen läsa klart min HH, som jag kommer att få hem i brevlådan nu 4 månader framöver :D


Me like

Imoron är det städdag som gällar (kommer att bli ett halvhjärtat försök) och sen plocka ihop alla grejjer inför Söndagens loppis på Tanhuhovi. Tack och gonatt!

Att bli gammal

Som ja tidigare sa, så fyller ja ju år snart ( om lite på 2 veckor ) och för en gångs skull så har ja faktist en liten önskelista!


En sånhär, men med svart band. Thomas Sabo it is


Eller med en sånhär berlock!

Ett smyckesskrin (mamma du vet vilket ;) )


De va inte så mycket men hey, ja ha inte haft en enda önskning till min födelsedag på typ.. 5 år?

De va de för idag, ska snart ge mat åt hunden och sen fara ut!

Lördag/Söndag

Halojata. Tängte bara meddela att jag inte har något att berätta. Kom just hem från bastukväll hos mor och far och ligger nu på soffan och ser på film, ska eta lite chips o dricka lite kokis, sen o sova. Sovmorgon imoron, ahh :)

19.21

Halo!

Idag har jag finslipat mitt projekt på Bromans och imoron ska andra skyltfönstret göras och sen blir det utvärdering. Aningen nervöst, men jag är ganska nöjd med min insats, så må de nu inte gå bra. Sådär annars så har ja inget nytt att berätta, jobbar bara och chillar hemma. Förutom att jag gjorde vinterns första (och hoppeligen sista) slam. Ja va påväg ut från bilen igårkväll hos mamma. Steg ut på snön (med is under) och innan ja hann lägga ut båda benen, så låg ja spagat, med ena bene på förarsete och andra på backan. Auh! Hade inte så sjukt igår, men imorse hadd ja nog lite svårt att slippa opp från sängen. Men de måst ha sitt förfittigt ut när ja lå där :D

Men nu ska ja ge mat åt dogin o sen fara ut!

Tisdag..?

Har egentligen inget att säga, har ganska utmanande projekt på gång, så vi tar det sen. Just wanted to let you know that Im still alive :)

7.1 2011

Om en månad fyller jag år. Twentyfuckingtwo. Shit alltså! Får ju kris nästan. Nå nejnej, sånt är det. Idag har ja inte gjort så mkt, varit på jobb, sen en supersnabb kaffe och till matbutiken. Tyke hadd ingen nöd i världen när jag kom hem, man lå o sovd och hadd inte gjort någå inne. De tar nog inte länge nu innan han e helt rumsren. Fan va skönt de ska bli, slipper man alla papper på golve.

Jaja, men nu ska vi börja fara ut och möta R när man kommer från jobbet. Imoron jobb och sen ska ja börja planera lite här hemma, hoppas bara att R går med på mina planer, han bor ju faktiskt också här ;)

Tack och adjö!

Hej!

Väldigt många hej! Ja sku skriva om min dag, att jag ha stigi upp lite över 9 (!) och inte gått och öag mig tillbaka efter det(!!) och att jag har varit på födiskaffe, och skitsnackskaffe, men nu kommer det de CSI avsnittet som Tarantino ha laga, så ja hinner inte! Smell you later!

15.01

Snart ska ja pysa iväg på några timmar jobb, men före de så ska ja svara på en komentar jag fick. Anledningen till varför jag var på praktik igår var föratt jag var sjukledig från praktiken för en tid sen. Skolan har de reglerna att om man är sjuk från praktiken måste man jobba in den, vilket i sig är ganska logiskt föratt det finns så många som missbrukar det annars, iochmed att arbetsplatsen sällan begär sjukintyg av praktikanter, men dumt endå, för inte behöver du ge upp en ledig dag från jobbet om du har varit sjukledig? Aja, lite knäppa grejjer ibland, men måste man så måste man. Nu ska ja plocka fram maten som ja ska ha me till jobbet och sen fara. Måste in via Bromans och söka en Pandoraberlock, som min svärmor hade glömt att skaffa före det blir helg imoron! Men höres ikväll, adjö!

Tisdag

Igår vaknade den lilla materialisten inom mig, blev superglad över min nya telefon och vår nya Tv! Det är inte ofta vi köper saker, så kicksen blir ganska bra när man sen köper nåt kul! Tv:n älskar jag, LG:s 32" LCD och min nya Nokia är min nya baby :)


Earl fick vara med också ;)


Jag diggar den starkt!

Sådär annars så ha ja idag vari på jobb hela dagen. Eller först på praktik 6h och sen på jobb efter det. Är nu ganka trött, så ska så småningom gå ut på kvällspromenad med Tyke och sen vänta att R kommer hem.

De va de.

Måndag

Idag känner jag mig konstig. Gråtfärdig ena sekunden och glad nästa? Aja, de går väl om.

Wihii, nu e R i Gigantti och söka hem en ny Tv och en ny telefon till mig! Ska nu se hur jag lär mig att hantera en kosketusnäyttö, må int nu de gå bra :) Ska ta och lägga Tv:n på paikka när R kommer hem och sen börja söka mig mot stan. Som ja sa så har ja en massa grejjer att göra idag, kom på att jag även måste köpa en hushållsvåg och ögondroppar. Måste laga en handlanlista åt mig tror jag. Kommer fan aldrig att komma ihåg allt annars. Nu ska vi se:

Gästtäcke + dyna x 2

Enkelt påslakan (150x200) x 1

Förvaringslådor x ?

Underlakan till vår säng x 2

Nytt halsband åt Tyke + ny matskål (hundjävlen växer ju så de knakar om de, hans mat ryms int mera i skålen! Andra gången nu som ja måste köpa större matskål!)

Ögondroppar x 1

Hushållsvåg x 1

Sen återstår bara problem nr. 2, hur ska ja få in allt? Utan att behöva gå 2 ggr ner till bilen? Säg det.
Någon som vill agera bäranhjälp? Anyone?

Söndag

Hejhejhej, många hej! Inatt hade vi B här övernatt, och jag konstaterade att vi inte har några gästtäcken, ej heller dynor eller lakan. Så vill jag ha en ny telefon. Min får vara en reserv, den funkkar ennu så. Så behöver Tyke ett halvstrypande halsband. Så imoron har jag en massa grejjer att göra. Söka täcken + dynor + lakan från Jysk och ett halvstryp halsband åt Tyke. R far iväg till Gigantti och kolla på ny Tv, så han köper en telefon åt mig samtidigt (dont worry, jag har valt den själv).

Nyåret gick ganska lungt till, var på jobb och sen iväg till Tallmo. Där åt vi mat och pangade raketer på natten. Tyke var med, men när vi började skjuta raketer var det för mkt för honom, så N for in med honom. Men när vi var klara och for in igen, bestämde jag mig föratt ta honom med ut och se på när andra sköt sina raketer att han inte skulle få traumor, och han brydde sig inte ett skvatt när det small. Duktiga lilla vovve. På nyårsdagen sov vi ganska sent och chillade hela dagen. Sen kom vi hem kring 19 och jag städade hela lägenheten på 2 timmar :) Vi var ut på nattpromenad och mötte B som kom från en fest. Efter det gick vi och lade oss, och vaknade kring 10 imorse. Så var vi till Knäppen och äta med M&P och E&D och nu sitter jag och kollar på telefoner. Måste nog ha en Nokia :)

Men nu ska ja kolla på lite Tv och kanske gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Tack för mig!

RSS 2.0