Julgubben

Känner mig som en julgubbe. Ha sutti och stressat över julklappar hela kvällen, men nu är den mest brådskande klar! När ja börja tänka på saken så har ja bara typ 1 eller 2 julklappar kvar att göra, jei!

Tänker nu vara lite fräck och kopiera en lista av systern som ja tyckte var ganska kul. Nu har man något att blogga om iaf. Men all credit till systeri som hade listan före mig. Här kommer den.

Dag 01 – Presentera dig
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din defenition av kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblock
Dag 09 – Vad du tror på
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad du har i din väska
Dag 13 – Din vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din bästa födelsedag
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett till ögonblick
Dag 22 – Något som upprör dig
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Vad du strävar efter
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Så, dag 1.

Mitt namn är Emma, jag är 21 och fyller 22 i Februari. Jag bor med min sambo och vår lilla Beagle. Som person är jag väldigt snäll och omtänksam men kan också vara envis och ful i mun om det behövs. Jag kräver väldigt lite av de människor jag umgås med, därför kommer jag för det mesta överens med alla. Min dröm i livet är att bo med min sambo i ett eget hus med stor gård och familj. Där det even inkluderas minst 2 hundar. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra människor tycker om mig, man kan endå inte vara alla till lags. Jag är mig själv och ingen annan. En av mina svaga sidor är att jag har kort stubin i trafiken. Om allt löper bra är det inga problem, men om någon slöar/jävlas/har fått sitt körkort i ett Kellogs paket blir jag galen. En vacker dag kommer jag säkert att köra efter en av dessa idioter enda hem till dens gård och ge den på käften. Men annars är jag en väldigt glad person, försöker att se det positiva och orkar inte fokusera på negativa saker. Tycker inte heller om att strida, det tar bara energi som man kunde använda till något annat, men håller endå fast vid min åsikt.

Där var dag 1. Ganska flummigt kanske, men prova själv att skriva om er själva, inte enkelt kan ja lova :)

Nu ska ja börja gå och sova, tidig väckning imoron. Gonatt!

Djurmässan idag

Har varit på djurmässa hela dagen, handlat lite godis åt grynet. Lunga och strupe fick det bli, jummy ;) Kul att gå där iår igen, föratt inte ens diskutera hur kul det är att umgås med mamma och syster hela dagen!

Kallt som fan är det ute, ser inte direkt fram emot att gå ut på kvällspromenad ikväll, men jag tänker vara bestämd och fara endå, punkt. Hoppas bara att ja inte har någon värre flunssa påväg, har haft ont i halsen hela dagen. Igår och i förrgår hade ja bara ont på moronen, men ida ha de vari hela dagen. Måste dricka mycket te bara.

Men nu ska ja göra någå klokt (?) och sen börja fara ut.


Piss

Ja e trött. Ja har på nervena. Ja vill julpyntta. Ja har ont i ryggen. Hunden är galen. Jag blir galen. Idag är/var en pissdag. Vädret är piss, humöret är piss, ryggont är piss. pisspisspiss. (när man skriver de tillräkligt många gånger blir man osäker på om man ens säger piss. Gör man det?)

Nu ska ja fara o röka. Tobaken kommer säkert att smaka piss. Sen ska ja läsa, de kommer säkert att vara ett piss avsnitt. Sen ska ja o sova i sägen som inte är piss. Säkert den enda saken på hela denna dag som inte varit piss.Adjö

21.40

Så var vi hemma efter en lång dag. I Sjundeå gick de bra, inga probelm. Efter det for vi och släppte av Tyke i tallmo och sen till Knäppen på lite mat. Efter det till tallmo på kaffe och sen hem. Kom just in efter kvällspromenaden. Är ganska hängig efter en lång dag, så nu ska ja nog bara kolla på film eller någå sånt.

Gonatt!

Söndag

Veckosluten går tyvärr alltför snabbt, men just va de ju Fredag!?

Aja, nu ska vi iaf starta mot Sjundeå, ska hälsa på Tykes riktiga släkt :) Ska va kul att se hur hans syster ser ut! Men nu ska vi börja söka oss, hörs kanske senare!


Tyke tappa annars sin första tand idamorse :D

Vintern har kommit!

And I like it! Fast det kanske är kallt och så, men ja blir på så mkt bättre humör när det är snö ute, istället för enbart råkallt regn. Föratt inte tala om hur skönt det är ute nu, bara man har ordentligt med kläder på sig. Tyke tycker också att det ät kul med snö, kul när de e kallt och man kan äta det (?)


Han ser ut som ett snömonster när han bökar me nosen i snön :)

Under helgen har vi lite planer, imoron ska vi ta städdag+ att ja kanske ska julpyntta lite, får se. Och på Söndag ska vi till Sjundeå och hälsa på Tykes mamma, pappa och syster!

Nåja, men nu ska ja laga lite mer hemlisar och sen gå och lägga mig. Imoronbitti ska jag och Tyke ut på en lååång morgonpromenad. Det blir lite dumt alltid på moronen när R har morgonskift och far till 06 på jobb, för Tyke vaknar inte förelite över 8, så han ligger med mig och snarkar när R far och det är omöjligt att få honom från sängen. Så när han väcker mig kring 8, så får han mat och vi far ut kring 8.30 och inte hinner jag vara ute med honom länge, när ja ska starta mot jobbet 9.30. Före det ska ja ha hunni äta och fixa mig.Så de ska bli skönt att kunna gå i lugn och ro imoronbitti :)

Men nu ---> hemlisar!

Bloggtorkka

Ibland finns det inget att skriva om. Ingen lust att skriva heller. Har inget nytt att komma med, och det som ja sku villa skriva om är tyvärr hemligt för tillfället ;)

Annars så händer det inte mkt, fick min julklapp idag Hurtta LG:s treningsväst till mig själv, älskar den! Men får inte använda den förren efter jul. Men ja gör inte så mkt intressant just nu, jobbar på bara, kommer hem och umgås med hund och man.

Nu ska ja kolla på Kenza&Tyra och sen gå och lägga mig, gonatt!

(lovar att blogga såfort det händer någå intressant)

VAD GÖR VI?!

NU KÖÖÖÖÖÖR VIIII!!!

Ses i dimman!!!


23.21

Imoron denna tid e de räkä. Hehe ;)

Här va de dött

och nej ja ha inte dött i min krabbis som ja hadd på Söndagen, ha vari ganska upptagen bara och trött på kvällarna så ja ha inte orkat/haft tid att blogga. Tur så e man ingen storbloggare iaf :)

Ikväll är min hjärna tom, blev helt apatisk här på kvällskvisten. Är varken glad eller ledsen och inget där emellan. Helt tom i huvu. Känns lite konstit, att inte bli varken arg eller glad åt någonting typ? Aja, sånt e de ibland. Men nu ska ja vänta att del 2 av kvällens kenza&tyra ska komma upp och sen börja gå och lägga mig. Med ett tomt huvud..

Stånk och stön

Jag mår som jag förtjänar. Men det var värt det, en skitkul kväll hade vi med Kyrkslätts flickorna igår! Men just nu e ja så jävla trött så ja orkar inte blogga. Gör det kanske imoron med lite bilder om det känns så. Blööh.

Och så var det Fredag

Imoronbitti kl 8 riktar jag och bästaste syster kosan mot Vanda till M&M dagarna, är så jävla taggad!! Skall lägga kameran på laddning inatt så kan ja kanske lägga fram lite bilder här med. Har packat klart och ska snart börja gå och lägga mig. Blev annars "uppraggad" idag. Av en kvinna. Är det bra eller dåligt? You tell me..

Har ganska myky på nervena för tillfället p.g.a en massa olika grejjer, så ja ska inte skriva så långt, annars kläcker ja bara ut mig någå dumheter. Är starkt av den åsikten att om man har något att säga till någon så ska man säga det face to face, absolut inte via en blogg. Tycker att sånt är fegt.

Men nu ska ja ta hunden under armen och fara och sova. Hoppas att min huvuvärk ger med sig tills imoron. Gonatt på er!Härrigud sånt svamligt inlägg :P

011110

Fan, de e November. Shit, snart e de ju jul, o ja har e julklapp under arbete, men de e allt. Och snart har vi ett nytt år också, får man igen börja lära om sin lilla hjärta att det är 2011, inte 2010. Jag har ennu svårt med att det är 10 och inte 09 :P

Under helgen kommer jag iaf att vara i Vanda på M&M dagarna, ska bli skitkul :) Undrar om dom har trådlöst där? Kanske i lobbyn.. Men de ska iaf bli kul att träffa alla människor, gå på alla föreläsningar, äta god mat och sova på hotell med färdig frukost när man vaknar, lyx :)

Hade egentligen inte så mkt att säga, kollar på gamla avsnitt av Bella & Tyra show och ska snart fara och sova. De va de, tack för mig.

RSS 2.0