Nu får det vara nog

Orkkar inte strida med blogg. se längre, så jag flyttar!
 
NORRBACKA.BLOGSPOT.COM
 
Hänger ni med?

5/7/12

Imorse styrde jag och mamsen kosan mot en sommartradition, nämligen matt tvättspaikkan. Tvättade min enorma köksmatta och två mindre mattor. Måste gå igenom mina skåp och se om jag kanske sku ha fler mattor att tvätta, ganska kul detdär! Var hemma krin 11.30 och började så småningom laga mat, solade lite, har ju varit så fruktansvärt hett idag så 20min var nog tillräkligt för mig. Annars har vi nog bara hängt idag, hundarna har varit ganska slöa pga värmen, men nu börjar dom piggna till vilket betyder att nu härjas det och busas i trippel takt. Tur att dom har varandra att trötta ut :)
 
Ska så småningom börja ta Tykis ut på kvällsrundan och sen se några avsnitt Prison Break (javet, old, men ja såg bara första och halva andra sesongen, så tängt att det är ganska passligt att se det nu här man har tid) Hörs igen!
 
Tyke stackarn va helt slut när vi kom hem efter att ha varit ut och gå i hettan, och inte fick han vila hemma heller ;)
 
Finally!

Onsdag

Här var man tidigt uppe! Vaknade lite före 8 och fick inte sömn igen så bestämde mig föratt starta dagen lite tidigare än vanligt. Igår var en ganska lugn dag, hade M på besök och före det körde mamma mig och hundarna in till stan föratt hämta mat åt Tykmeister och hundarna skötte sig exemplariskt, stolt matte :) Så idag far vi en sväng igen, måste fixa lite grejjer så då får pojkarna följa med :) Men nu slut babblat, hundarna ska ha mat och sen ut. Här kommer lite bilder (javet att alla mina bilder är på hundarna, men vetni, när man är hemma hela dagarna med dem så blir man i en liten hund-bubbla ;)
 
 
 
 

Semester dag 1

3 veckors semester påbörjas nu, skönt! Har sysslat med lite det ena och det andra, inte så mycket att nämna. Idag har vi iaf städat och solat lite, väntar nu på att bykmaskinen ska blir färdig och sen blir det antagligen att tacka farstun, vår avskällpningsplats. Nejmen där samlas alltmöjligt skit som måste redas upp, klädskåpen ska gås igenom osv. men får se om jag orkar med allt det idag, ja har ju faktiskt 3 veckor på mig + 1 vecka i Augusti :)
 
 

Hold on!

Semestern börjar imoron, då lovar jag att uppdateringen blir bättre :)

RSS 2.0