Söndag

 
 
Idag har N&E varit hit på en kopp kaffe, sökte dem efter att ha fått mina naglar fixade. När det var dags att köra hem dem bestämde vi oss föratt ta hundarna med och båda låg snällt och sov i bilen. Rambo var modig och snäll när vi tog en tobak med N&E innan vi for hem. På vägen tängte vi att vi far en sväng till M&P när Karjaa-resan var en sådan succé, och lika bra gick det där med. Pojkarna busade och sov. Sen när vi kom hem gick vi ut på en liten promenad igen och sen in föratt putsa öronen på hundarna. Imoron blir det hundtvätt och syster-kaffe.
 
Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna.
 
 
 
 
 
Med denna bild säger vi godnatt :)

Tröttisar

Vi har alla varit ganska trötta idag, men glada! Vädret har ju inte varit det bästa direkt, Rambo tycker nog att regn är lite äckligt (och kallt) så har bara varit ut när det behövs. Han blir modigare varje dag, den lilla promenaden idag gick mycket bättre. Och idag har även M&P varit på besök, drack lite kaffe och åt jordgubbar.
 
Imoron blir det nagelfix och ett eventuellt kaffebesök av svärmor, annars inga planer. Det är så otroligt skönt att vara hemma med vovvarna. Nu ska ja koka en kopp te och sen börja krypa i säng, väckningen är kring 08-09 av den 7 veckor gamla fyrbenta väckarklockan. Hörs igen!

Dag 1

Igår var vi och sökte hem lilla killen och allt har gått över förväntningarna. Vi sov alla gott inatt, var ut på gården och kisa 04.30 och sen in tillbaka och sova till 08.30. Tyke tycker nog att det är ganska kul med en ny typ i huset, bara han skulle växa snabbt nu att man kan busa ordentligt ;)

Har själv sovit ganska lätt inatt, så ja ska ta en liten powernap medans hundarna sover, sen ska grillen plockas ihop och sen blir det maaat!

Glad midsommar!


Denna Lördag

Steg upp 08.30 (!!) även fast jag var ledig idag (!!!) och började dagen. Ganska skönt att gå på en morgonlänk med hunden såpass tidigt och inte ha småstress över att hinna till jobbet. Så begav jag och Tykmeister oss till Karis föratt träffa lill-killen, vilket gick super! Hade föreställt mig att Tykis skulle springa runt som en crazy-dog och bjuda till lek med valppen, men nej; han betedde sig som en riktig gentleman och satt snällt och fint och tittade på valpen och knep fast ögonen när den drog honom i öronen. Mattes pojkar :D

Efter det bestämde jag mig föratt ta med honom till jobbet föratt söka lite godis, och då fick vi även beröm för hans fina klor av trimmaren som jag hade fixat på plats idag! Efter allt socialt beteende somnade lille köttbullan nöjt på gräsmattan när vi kom hem. Gubbarna har hållit på med staketet hela dagen och imoron skall nätet trädas på balkarna och sen börjar det vara klart, weii! Så skönt att bara kunna öppna dörren och släppa ut hundarna utan att behöva fundera på koppel eller linor.

Men nu ska ja börja krypa i säng, har varit en lång dag :)

Jaa..

Fixodida har vi ju använt nu i en vecka, och inga punkkin så långt ögat kan nå! Men de har ju varit kallt de senaste dagarna, så det kan ju bero på det också.. Fixodida är alltså ett fästingsskyddsmedel som är super pop i Sverige var det också tillverkas. Det är ett pulver som man blandar med i maten år både hundar och katter som förstärker djurets egna försvar mot småkräk med naturliga medel. Myggorna och mådden har nog haft festmåltid på Tykes nästan hårlösa mage, men somsagt; inga punkkin. Skall nog fortsätta kuren hela sommaren och sen dra en slutsats. 

Nu ska ja sörpla i mig sista skvätten med Te och sen börja söka mig i säng. Höres!

De senaste dagarna

Har grejjat på, ingen extra och nu luggit hemma med feber de 2 senaste dagarna, men imoron tänker jag fan endå pina mig på jobb, blir knäpp annars.

Har inte så mycket nytt att dela med mig av, nästa vecka kommer lilla killen hem och sen är det bara en vecka kvar tills min semester börjar, sköönt!

Och staketet runt gården börjar ta form så småningom, nästa vecka borde den vara klar :D Nu ska ja läsa lite bloggar och sen se vad man kan hitta på, inte så mycket med tanke på att jag fortfarande har feber, men kanske se en film eller något.


Galen? Kanske lite :)


Famnen full med hund :DFixodida

Fick en burt med Fixodida från jobbet på prov, ska se om det fungerar!
Smaken var det tydligen inget fel på iallafall.
Håller er uppdaterade om det lönar sig att pröva eller inte!


Skogen

Var ut på en skogsrunda i det fina kvällsvädret;Att springa upp och ner i sanden är kul! (Och bra föratt få bort lite extrakilon)

Hur skönt som helst!


Dagen i ett nötskal

Jobbat 10-17.45 och sen iväg på leffa med systeri. The Dictator var en ganska kul film och Sacha Baron Cohen är ju nog en toppen skådis, så helt kul! Under tiden var lilla hunden hos M&P på dagis, sökte just hem honom.

Imoron jobb, samma sak Onsdag, sen Torsdag ledigt så då blir det att hälsa på lilla killen på förmiddagen, sen på lunch och sen hem till den andra killen. Många killar i mitt liv ;)

Nu ska vi kanske kolla en film och sen börja söka oss i säng. hörs igen!


Skit väder och tråkigheter

Vädret är från reven (för er som inte redan vet det) så idag har vi städat. Det blir antagligen chill dag idag, kanske en sväng in till byn med Tykis. Och nu till det mest tråkiga varje månad- betala räkningar. Suck!

RSS 2.0