Allt klart för imoron!

Nu har jag tagit ett fotbad, fixat naglarna och plockat fram alla kläder för imoron. Kl. 9 är det start hemmifrån så jag skall gå och lägga mig ganska tidigt ikväll.


Min söta klänning


Och allt det andra ;)

Hörs imoron!

Sådär

Nu har hunden varit ordentligt ut, disken är diskad och det som det lönar sig att städa här hemma städat. Och så har jag plockat fram kläderna till Onsdagen. Men som jag sa tidigare kvar jag och C till Lojo på Lördagen, och här är vad jag kom hem med:


Tykes favoritgodis Starsnack. Dessa med ko-mage som smak.


Ett äkta läderhalsband med nitar för ynkka 8€!


Det är storleken 45 och jag har det nu i sista hålet. Nästa halsband behöver han en 50:a (!!!)


Och en stor hård boll åt Tyke att leka med. 8,50€ betalade jag för den då den var på -50%.

Och lite smått och gott från City Market.


Så tonade mamma mitt hår på Lördagkväll :)



Och så var jag till frissan imorse och klippte håret inför Onsdagen.

Så nu vet ni det. Nu skall jag laga lite papper som jag skall ha med till övningen imoron.

Hehe..

Det blev lite ändrade planer igår så ja hann aldrig blogga nåt mer. Vi blev bjudna att hälsa på den lilla prinsessan och, ursäkta nu bara, men hon är nog viktigare än min blogg ;)

Men ikväll (bara jag har hittat mina skor till avslutningen) så skall jag slänga in de bilderna som jag lovade göra igår.

Hörs sen!

I´m back

Nu är jag tillbaka! Kännde att jag behövde lite paus emellan, men nu är jag här!

Under veckan har det hänt mycket, igår var jag och C till Lojo. Ville på skoj ta en titt till de andra M&M butikerna i närheten så vi var till de två som finns i Lojo. Kom hem med lite grejjer, bl.a ett nytt läderhalsband åt Tykis och en enorm "tennisboll" åt honom att leka med. Lägger upp bilder lite senare idag, skall kolla på film nu med älsklingen!

Hörs senare!

20.20

Jag är tom i hjärnan.

Det kommer att vara tyst här eventuellt denna vecka, återkommer när jag har något att berätta.

Nyt poika saunoo

Sitter som bäst hos M&P. Vi blir här övernatt och imoronbitti styr vi mot Salo för lite shopping :D

Nu ska ja börja gå och krypa i säng uppe i mitt gamla flickrum, nattnatt!

Tomt

Det har varit tyst här den senaste tiden, och det beror helt på att ja inte har haft tid. Att ha en 9 timmars lång arbetsdag, badrumsremont och ett fyrbent djur lämnar inte så mycker överloppstid. Men under helgen kan ja kanske slänga in lite bilder t.o.m, just nu är jag så trött och har en hiskelig hedare, så ja orkar inte.

Later.

Godkväll

Efter en lång och energifylld dag på jobbet (måste bestämt börja stiga upp tidigt på moronen!) kom jag hem och lagade lite gott att äta och sen iväg till hundgården med Tykis. Sen hem och kolla på Tv, ut på kvällspiss och sen in och duscha. Kvällspiss gäller för mig nu också, iochmed att vi inte har varken lavoar eller wc-bytta för tillfället så måste vi göra allt detta i husets bastuutrymmen, som tur är välskötta.

Skall bara kolla ett avsnitt av South Park och sen börja gå och lägga mig. Ingen Saloshopping imoron, utan chill hos mamma. Lyckades inte fixa hundvakt till Tykis (kan inte ha honom springandes i fötterna här hemma imoron när det kommer gubisar hit och remppa i badrummet) så ja tar honom med till mamma imoron så får dom jobba ifred här hemma.

Gonatt!


Osminkad och rubbet, sry för dålig kvalité

Gomoron!

Här var det tidig väckning! Men så är det när man har badrumsremppa ;)

Idag normalt jobb och sen hem föratt se hur badrummet ser ut, känner mig totalt efterbliven utan ett badrum, men värre saker har väl hänt. Kommer bli fint bara det blir klart!

Hur känns det att vinna VM?

Jävligt bra kan jag säga :D

Altså gud, ja kolla just på firandet från torget i Hesa, och ja brukar aldrig, aldrig bli känslig med sånthär om man vinner heller förlorar, fosterland blablabla, men nu måst ja nog medge että tuli kyllä tippa linssiin. Och det som gör mig så glad (förutom att vi spöade svennarna) är dessa unga killar som spelade! Alla tängt typ i början av denna sesong att det kommer att skita på sig föratt den största delen av dem är oerfarna osv, och här fick vi nu på käften alla såatt vi teg!

Har bara gått omkring med ett stort leende på läpparna. Hur kan man inte älska dessa gossar? Det blev inte så mkt sömn inatt, först matchen, sen kunde jag inte sova, låg bara i sängen och stirrade i taket och typ ihanaa leijonat ihanaa. Och sen vaknade ju byns alla lätkäfreaks till liv och körde runt-runt-runt och bara skrek. Men det är det värt!

Nu ska ja gå och tvätta mig, så länge vi ennu har vatten (=badrumsremppa på G)

Guld är gott!

Där fick ni era jävlar! Först är man så jävla stor på sig och kallar leijonen för vellihousun och sen när förlusten kommer så gråter man. HAHA, in your face!

VM 2011

Jag får gåshud. Nu fanendå! Granlund- dont let me down!


Att bo med en träskalle

Vad tycker NI att är viktigare ikväll : Mies ja alaston ase eller lätkä VM Finland-Ryssland!?

Och när sträskallen byter tillbaka till SÅ HAR FINNARNA GJORT DE SNYGGASTE MÅLET UNDER HELA VM!!?!?!?

Ja tror ja gömmer kontrollen nu.

Battery

Sitter sombäst på balkongen med en iskall battery och bara njuter. Kan det bli bättre? Snart skall vi iväg på dejt, men före det ska ja uppdatera mig själv om vad det har hänt i världen. Kameran följer med till hundgården så bilder kommer kanske senare!


Onsdag och simsim

Goddag!

Det är ganska kul hur tiden far när man är ute och vädret är fint. Vi skulle bara ut en sväng med Tykis när ja kom hem och den "svängen" resulterade i att vi var ute i 2 timmar. Har och simmade med Tyke, sprang med kompisar på hundgården och var ut på en liten länk efter det. Vi bokade även in en dejt för imoron, med en 5 månader gammal husky så Bykis får leka :)

Arbetsdagen var lugn, så ja har hunnit med mycket. Inventera, förbereda för kampanj m.m.

Annars, så har ja gjort min distanskurs klar! FINALLY! Det är riktit konstit, vad ska ja nu göra på kvällarna ;) gud vilken lyx! Så nu ska ja göra vad jag vill!




22.52

Uäh vad ja e trött. O inga bilder har ja att bjuda på heller. Försökte nog hitta någon klok, men lyckades inte. Men shit happens och ja ska börja gå och lägga mig, blir troligen lång dag imoron med mycket att göra. Gonatt!

Ledig Fredag

Ah, ledigt idag! Skulle ha varit ledig på Onsdag, men det blev lite ändringar i det så jag är ledig idag istället, och har vädret på min sida:)

Som bäst sitter vi på balkongen med Tykis och försöker få lite färg, eller jag försöker få färg, Tyke ligger bara och njuter. Ska ja göra lite mer på min distanskurs och vänta på att R kommer hem från jobbet så skall vi fara in till stan och kolla på kakel!


Just nu på våran balkong!

Slut.

Idag har jag varit på jobb hela dagen, sen direkt hem och bara byta kläder och iväg till hundgården. Där träffade vi en hel massa nya kompisar, 4st föratt vara exakt vilket resulterade i att vi var där i 2½ timme. Och nu är vi helt kaputt. Tykis har just ätit och nu ligger han på soffan. Tror inte att jag kommer att få liv i honom mer ikväll så ja ska ta möjligheten och göra... (tatadadaaa) DISTANSKURSEN! röv..

Blä

Blä för kallt väder. Blä för skit lätkä. Blä för råddig lägenhet. Blä för snorungar som kastar golfbollar på min hund(hur jävla vrickat är inte det!?) Blä för distanskursen som gör mig about lika frustrerad som en sticka i reven. Och framförallt BLÄ för ett tråkigt inlägg.

22.32

De blev ändrade planer för oss idag. M ringde och frågade om vi ville komma dit på en bit mat, lite kortspel och allmänt hängas. Och vi hade ju inga planer alls, förutom att ligga på soffan och glo på Tv hela dagen, så vi samlade vårt pick och pack och körde dit. Hundarna härjade, eller rättare sagt, paita ja peppu härjade. Vi åt mat ; paita ja peppu härjade. Vi spelade kort; paita ja peppu härjade. Vi drack te och åt smörgås; paita ja peppu härjade. Somtur så kan dom vara lösa ute när dom bråkar, så behöver man inte vara rädd att man skall bli under när det kommer ett brun-svart-vitt yrväder farande. Tacksamt är det att de har varandra, både jag och syster är glada och nöjda när vi kommer hem och har varsin hund som bara sover ;)

Men nu ska ja fortsätta fixa lite budgeteringar och sen gå och lägga mig. Nattnatt!

Vappen

Igår "firade" vi vappen. Grillade, drack skumppa och såg på lätkä. Lungt och skönt!


RSS 2.0