19,39

Om man är tillräkligt länge hungrig så vill man ta livet av folk. Och djur. Och möbler. Även Tv figurer, konstaterades nyss. Men snaaart får min mage andra saker att syssla med.

Ajm ded

Note to self: Ska man ha ett badkar, så ska man tvätta det mer än 2 ggr i året.

Men nu fan glänser den, den skiner! Men min rygg mår tyvärr inte riktigt lika fint. Auh!

11.48

Onsdag. Kanske den tråkigaste dagen på hela veckan? Nä, men idag ska ja faktiskt göra saker. Är hemma ennu, ska på jobb kl 14 och efter det hem och städa lite. Sku städa igår, men min älskade man hade andra planer, så vi var hemma först kring 9 igårkväll och sen villa han se på film. Så om ja bara orkar så ska ja storstäda här hemma ikväll. Kanske t.o.m städa bort julen. Eller är det för tidigt? Får se. Kanske ja e helt slut också när ja kommer hem, har ju inte varit på jobb nu på nästan en vecka. Återstår att se. Men nu ska ja väcka Tyke och fara ut, sen duscha och sen börja söka mig på jobb. Hörs ikväll.

Idag

ska ja städa. Väntar bara på att R kommer hem från jobbet, såatt jag slipper låsa in Tyke när ja ska städa. Tro mig, han dödar sopborsten och slaktar skyffeln, golvmoppen ska vi inte ens diskutera. Men före det ska vi fara till hundgården och springa lite, så kanske han klarar av att vara lite stilla med husse sen.

Hade inget annat på hjärta, adjö!

Efter Jultider

Så var den julen över. Man går och väntar på det i ett år, och så är det över på några timmar, otroligt! Julen firades iaf hos mor och far + E&D och 4 dogs. God mat och det bästa av sällskap, kan man önska sig nåt mer? Fina julklappar, vilket nog inte har någon betydelse, samhörigheten och familjen är viktigare för mig! Juldagen gick chill, alla hundarna var ganska slut så det var lungt. Idag har jag bara sovit och varit ett varv till Tallmo på lite kaffe. Imoron ska jag ut och handla med mamma (bl.a mitt köpkort till Bromans!) och annars reahandla lite.

Men nu ska ja och röka, sen duscha och laga mina naglar och sen kallar sängen, "tidig" väckning imoron (steg upp 13.30 idag xD)


Typiskt

Just när ja sku logga in och skriva ett litet inlägg om min dag, så blev jag aldeles dundertrött. På allvar, detta är ingen dålig ursäkt föratt jag inte ska behöva blogga, känner bara att min rygg blev trött när ja satt ner mig i soffan och ja måste ennu laga lite pappersjobb innan ja kan fara och sova. Nu blev mina fötter trötta också. Och mina armar. Kan ja få lite energi såatt ja kan hållas vaken i typ ½ timme ennu? Pliiis?


Nähe.

Nu far ja

Nu iväg och inhandla de sista julklappana!Bjuder på den idag:)


Man kan ju fundera

att vad fan hände med lilla blogg.se igår? Bajs.

Har egentligen inget att säga, vill bara meddela att jag lever och mår bra ;) Imoron blir det julhandel, wiiiii! 1 vecka kvar nu!

Nattinatt

22.27

Hemma! Skitkul hade vi, faktiskt lyckat! Tog en del bilder men med systers kamera, så vi får se dom sen när jag har dom. Men kul att se hur allt går till i direktsändning, hoppas bara att vi inte blev filmade :P Har det på band så måste kolla de någon dag. Men nu e ja ganska slut (sjuka händer och hals av allt klappas och skrikas) så det får vara bra såhär. Hörs kanske imoron!

Nu far vi!

På Kuorosota semifinal direktsändning! Håll utkik ikväll kl. 18 ;)

Inatt får vi besök av tandfén

Idag har det varit fest för T och chillkväll i Tallmo. Flunssan är nästan obefintlig på eftermiddag/kvällen, men på morgonen gör den sig nog påmind igen.

Idag lyckades jag faktist hitta 3 av Tykes tappade tänder, wiho! Han ha tappa nästan alla, men ja ha inte hitta en, så när B kom idag o sa att Tyke tappar tänder sprang ja dit o hitta 3 stycken!


Skitkvalité, men så är det när man har en halpis-kamera.

Så inatt får vi kanske besök av tandfén. Nej, ja ska lägga undan dom på ett säkert ställe såatt ja inte tappar bort dom. Den ena trodde ja först att var en klo, men det är nog en tand. Kollade alla tårna och alla klor fanns kvar :)

Imoron ska jag och Tyke besöka byns hundgård. Har hört att det är ett skitställe (bokstavligen, folk lär ska inte städa efter sig) men vi ska ge det en möjlighet. Vorde kul att springa lite med Tyke i snön och kanske prova lite agility, vem vet, kanske han är en riktig haka på det? ;)

Var annars riktigt jäkla duktig just, vat ute och skottade snö (så ja slipper det imoronbitti) och nu sitter jag här, har just duschat och ska snart börja gå och lägga mig. Tack för idag!


Pepparkakor och punkt 4

Idag har vi ätit en försenad lillajulsmiddag (NAM!) och bakat för tidiga pepparkakor (brukar baka på Självständighetsdagen, men imoron har vi andra planer), sett på Kuorosota, varit nära att få sammanbrott på familjens yngling och chillat. Jag har ätit så mycket pepparkaksdeg att jag nästan mår illa. Bara nästan. Påtal om att äta, här kommer punkt 4, vad jag har ätit idag:

Frukost typ kl 11 : 1 portion gröt + 1 glas appelsinjuice
Middag kl 14 : Julskinka, potatislåda + 1 glas mjölk

------  pepparkaksdeg för en hel armé ------
------ + minst 20L vatten ------

Kvällstugg kl 19.30: Knäckebröd
Och så lite laku här hemma i soffan.
Så blir det säkert ennu den rutinmässiga Bananyoghurten innan läggdags och ett stort glas vatten. Vatten är bra.

Imoron är det fest på Högåsa, och efter det ska det städas här hemma. Helt otroligt, jag städar 1 gång i veckan, och det känns som att det bara blir rörigare för varje vecka här hemma? Nå, sanden slipper man nog nu iaf, tur det.

Tack för idag!


Att må mindre skit än igår

men endå inte bra. Vaknade imorse och kände mig ganska ok, gick till butiken och handlade mat vilket jag inte borde ha gjort. Svetten rann som bara den och handlankorgen vägde typ 100kg. Not good. R skulle iväg på firmajulgrej, så ja skulle bli ensam med Tyke. Tror ni att jag kunde gå ut på lång länk med Tyke när jag just och jämt ens slapp upp för trapporna? Men somtur så fick ja fara till m&p och chilla lite medans pappa for ut med Tyke. Med mamma lagade vi pepparkaksdeg tills imoron och tog det lungt. Så nu är jag hemma, ganska trött. Måste ta en Burana innan ja går och lägger mig såatt ryggen inte börjar visa febersymtom.

Punkt 3. My parents.

Mamma och Pappa, aka M&P här i bloggen. Bättre föräldrar kan man inte önska sig. Med mamma kan man prata om allt sådär mor-dotter, och så är jag nog lite pappas flicka. Det har jag alltid varit, tycker jag själv iaf. Vi har aldrig haft någå problem med varandra, därför har jag så svårt att förstå folk som jämt strider med sina föräldrar för jag har aldrig gjort det. Okej, visst ha vi stridi nån gång, men väldigt sällan. Kanske föratt vi alltid har kompromissat om saker och ting. Jag har alltid kännt mig älskad och värdefull. Jag pratar med min mamma i telefon ca varannan dag, det kanske låter konstingt och barnsligt, men mina föräldrar har alltid varit de första jag berättat allt för (efter R då såklart). Folk kan tala hur mycket skit om mig som de vill, jag bryr mig inte. Men om någon talar skit om min familj, det tar jag som en krigsförklaring. Min familj är det viktigaste här i världen för mig. Utan dem finns inte jag, så enkelt är det.

Härrigud vad känsloladdat detta blev haha! Aja, nu ska ja bara läsa lite mer bloggar, sen ska ja ta en Burana och lägga mig i sängen med Tyke och senaste numret av Cosmon :) R. är fortfarande ute på gulej, han kommer väl hem nåttag på morgontimmarna, men det får han unna sig :)

Gonatt!

Att må skit.

Har haft ont i halsen enda sen Söndan och inatt BANG kom febern. Grejt. Det är sällan jag är sjuk och när jag blir det är det alltid vid det värsta tillfälle man kan tänka sig. Inte föratt det egentligen finns något rätt tillfälle att bli sjuk men.. Hatar iaf att vara sjuk. Kakka. Men Tyke ha vari supersnäll me mig hela dagen, han ha bara luggi med mig i sängen och sovi. Duktiga snuttis.

Här kommer punkt 2 på listan. Min första kärlek:

Alla har ju varit förtjusta hit och dit, men jag skulle säga att den kärlek jag har nu var den första riktiga. Vi träffades sommaren 04, och konstaterade att vi gillade varandras sällskap :) Vi har nu bott tillsammans i snart 1 år i våran kämppä i Pojo och jag har aldrig varit lyckligare!

Jag är ganska slut för tillfället, svettas och fryser var om varandra, orkar inte skriva mer nu. Adjö.

RSS 2.0