Det blir bara bättre och bättre

Okej, efter detta inlägg ska ja sluta gnälla. Men om de inte sku vara bara några veckor kvar nu, så sku ja haistattaa vitut åt skolan.

Ja ska dra en lång historia kort. Vi har hållit på med ett jäkligt stort och ansträngande projekt enda sen februari och nästa vecka ska vi slutföra detta projekt. Så skulle en sammanfattning av detta projekt in till skolans högst uppsatta kokko för godkännande idag. Vad tror ni att svaret blev? Jo, hon ansåg att detta projekt inte kan utföras om man inte blandar in lite mer människor i det såatt alla ska få sin röst hörd (p.g.a hennes personliga åsikter). Så vad betyder nu detta? Jo, arbetet är inte godkännt och föratt det skall bli det måste vi ha o.t.m 2 utomståendes åsikter med. Vilket betyder att vår jäkligt tajta tidsplan kommer att fara helt åt reven, vi kommer inte att bli klara till deadlinen (vi ha måsta lägga in jäkligt mycket av våran fritid föratt tillsammans kunna genomföra detta i tid). Med detta riskerar vi då alltså att alla i gruppen blir underkända i kursen. Och detta betyder då för mig att jag inte blir klar i år om vi inte får detta fixat. Och nu är det då alltså endast denna höga kokko som är emot detta.

Dethär blev nu ganska råddigt, med ja väljer att lämna ute benämningar föratt inte göra situationen värre.

Behöver jag ens beskriva mitt sinnestillstånd? Eller hela gruppens? Vi har jobbat enda sen Februari föratt få denna ena del av projektet klart föratt allt skall gå igenom, och nu 3 dagar före vi skall börja med det slutspurtten kommer detta.

Vad kommer härnäst? Att man inte får gå en utbildning på 2 år kanske?

Kommentarer
Postat av: C

Men alltså detdär e ju helt horribelt :O de blir ju bara värre o värre hela tiden! :O

2011-03-18 @ 21:20:49
URL: http://svansarochskor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0