Go'kväll!

Ojh va trött ja e. Ha varit hemma en timme nu ungefär efter jobbet. Va så jäkla trött enda från kl 19, så dom sista timmarna var ganska plågsamma, men de gick! Köpte vitamintabletter idag, när ja känner mig så förbannat trött helatiden numera, de e knappt så ja slipper opp från sängen, fast ja har sovmorgon, så kanske att dom hjälper, man förlorar ju inget på att prova dem iallafall!


A,B,C,D och E vitaminer måste ju hjälpa en att bli piggare! Titta nu mamma hur duktig ja ha vari som köper sånthär! Den kosta bara 1,90€ på jobbet:)

Nåja, nu ska ja börja laga min klar för sängen. De tar nog pusten ur en att först vara i skolan hela dagen och sen ennu ett kvällsskift på jobbet till det. Men, man sover gott och blir "rik" iallafall :D

Imoron blir det att fara till M&P ett varv. Har saknat dom, fast ja såg dom på Lördan, men endå ha de kännats som år och dar sen ja såg dom sist. Men imoron ska ja dit:)

Nattinatt på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

...Eller så handlar det om att bara strunta i vad den andra säger fast man vet att den andra har rätt för att den andra verkligen vet va den pratar om ;) haha <3

2010-03-23 @ 23:21:24
Postat av: mamsen

Bussig flicka, angående vitaminerna. O stackars flicka, angående skorna, tycker mamsen.

2010-03-24 @ 14:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0