Pudding

Måste ennu tillägga att denna pangis gått och gift sig, som ni kanske alla vet redan, men iochmed att han är en bland top10 i min Kändisar som ja SKU lista, så är det viktigt att det uppmärksammas även här ;)


Mina drömmar är krossade, buhuhuu

Heh xD

Myys

Ibland säger de bara klick och alla pusselbitar faller på plats, somom att de sku koma från någon högre kraft (tror dock inte på Gud) men det är väl så att man trots allt blir belönad i detta liv, fast det ibland kan kännas som raka motsatsen. Om det är så att man är sin egen lyckas smed, då ha jag tammitusan smidit (jo det böjs så, kollade upp det i Svenska Akademins Ordbok) mitt bra, för nu känns allt så jävla bra!

You gotta get high before you taste the lows
- Robbie Williams

Pigg!

Är pigg idag! Kanske föratt ja gick me pyjamas ennu kl 16 igår. Hehe :P

Aja, men efter skolan så tror ja att ja ska fara ett varv via Karis o snacka lite viktiga saker med lite människor. Iih, ja e så happy! Allt börjar äntligen gå vägen. Slipper bort från skitet. Kan tyvärr int berätta mera om det nu förtillfället, säger nog sen när allt är bestämt!

Men nu ska ja läsa lite bloggar och försöka följa med på timman.

Imoron blir de storstädning för hela slanten innan grynet kommer hem. Bajjbaj!

21.44

Nåja, så va denna veckas jobb över. Ganska ironiskt med tanke på att det bara e måndag ennu, men för mig så är resten av veckan jobb-ledig så. Men ja kanske far dit imoron och skrapar ihop lite mer pengar, det kommer att behövas i framtiden ;)

Ja men somsagt så far ja kanske dit imoron. Läraren var ju sjuk idag, så om hon e de ennu imoron så ska ja städa här lite på dagen och sen iväg och leka lite duktig arbetare. Måste kolla saken..


Här är annars ringen som ja fick av världens bästaste pojkvän på våran 6-årsdag. Ja ha länge villa ha den ringen och nu köpte han den till mig. Sry för skit kvalité, orka int ta fram digikameran.

Nåja, men nu ska ja läsa lite bloggar, röka och vänta påatt R kommer hem!

Chiao!

13.37

Ikväll kallar jobbet, enda skiftet denna vecka! Jobbade hela helgen föratt få nästa helg ledigt då vår lilla knodd kommer hem.

Men nu ska ja kolla på lite film tror ja och sen fara iväg på jobb kring kl. 18.

Läraren vår är sjuk idag, därför har ja ingen skola, hoppas bara att hon är sjuk imoron också (inget personligt) så då sku ja hinna storstäda innan Tyke kommer hem.

Aja, update kanske ikväll.

Gäsp

Gomoron, haha.

Ja hann int blogga igår, hade fullspäckad dag så ja hann int heller berätta att ja e ledig idag! Fick veta de igår i skolan. Gud va skööönt att få sova. Har ja månne lite sömnbrist, ja for o sova typ kl. 23 igår o vaknade 12.15, uups.

Men iaf, så va vi igår och tittade på vår lilla bebis som kommer hem nästa vecka, han blir bara finare och finare för varje gång vi e dit :)

Sylvassa små tänder hadd han iaf, som man sku tugga på allt med :) vår lilla skrutt<3 Ja lämnade en av hans filtar där igår såatt den sku lukta lite av hans mamma om han får mkt ledsamt när han kommer hit.

Sådär annars så sitter ja nu här och småväntar påatt R ska komma hem från jobbet, så ni kan räkna med att inte höra någonting av mig efter kl 14 idag. För er som inte vet så har vi idag varit 6 år tillsammans så vi ska se vad vi hittar på :)

Bajjbajj

Haha

(mamma, Infinity är en skitbra låt från 2008 som alltid gör mig på partyhumör, lyssnar alltid på den när ja känner mig lite nere)

Orkar inte blogga mer idag, är skittrött efter alltförlite sömn inatt och en relativt aktiv dag. Tänker kolla på lite Tv, dricka lite te och äta creamcrackers (stavningen där?) och sen krypa ner under täcket och försöka att inte tänka på att jag ska vara i skolan från 8.30-16 imoron och ha ett och samma ämne under hela dagen ; Butik och Display! Kan inte ens beskriva hur ivrig jag är över morgondagens skola, not. Men ska iaf till Sjundeå imoron, så lite bättre endå.

Fan va ja känner mig rotiger. Blä.


Har sovit typ 4 timmar inatt -.- mår som man kan tänka sig efter minimal mängd med sömn. Jag är en sån person att jag måste få sova minst 7 timmar/natt föratt överhuvudtaget vara kapabel att göra någonting dagen därpå. Det är jag inte nu. Vill bara hem tillbaka och sova.

Jag mår, ser ut och känner mig som ett sprucket revahål.

Nu behöver ja lite Infinity.

Alltså..

.. drömmer jag? Nejmen på allvar, kan detta vara sant? Är helt paff. Påriktit, kan de bli mycke bättre?

Äääh, kan int R komma hem nuuu! Viktiga saker att diskutera juh!


Om vi lägger min tappade hjärnkapacitet åt sidan lite så va ja från 18-20.45 på jobb idag och plockade tavara såatt svetten rann! 1½ lava fick ja bort, men innan ja hadd vända ryggen till så kom de vadå.. 3 nya? Suck. Nåja, men någå nyttigt gjorde ja av min kväll iaf. Fast de känns tröstlöst att plocka sakerna när dom aldrig tar slut så försöker ja tänka att om ja idag t.ex int sku ha fari o plocka, så sku dom ha 5 lavor me tavara där imoronbitti, medans dom nu kommer att ha bara 3 ½, hähhä!

Nåja, ska nu vänta på att C ringer och sen se om ja kan sova någå inatt, vilket ja inte kommer kunna göra.

Iiik!


Ska börja söka mig

in mot stan! Det är kallt som fan ute, så ha jar juppari och halsduk på mig. Tänker inte bli sjuk! Blir nästan alltid de när skolorna börjar. Aja, men nu ska ja börja söka mig mot stan.

Have a good one!

Ojdå..

Sku ju till skolan till 8.30 föratt sitta där i 1½ och sen få komma hem igen.. Hah! Ja vaknade typ 8.45 och konstaterade att om ja nu stressar iväg som en dåre, så kan ja vara i skolan tidigast 9.30 och sen sluta 10. Va tror ni att ja gjord? De som vilken annan mänsklig varelse sku ha gjort ; svängde om mig och sov till kl 12.

Nu sitter ja iaf med datan i famnen och försöker komma på någå klokt att göra med denna gråa regniga dag?
Hmm..

Just nuSitter i sängen och ska kolla på film, och gotta mig med hälsogodis, vindruvor!

16.14

Ingen update på några dagar nu, i know. Men på Lördan va ja på jobb till 18.15 och efter det for jag och R till knäppen och eta. Sen igår så had ja samma skift o efter att ja komi hem och eti lite så for vi till mamma och pappa och kolla på Austin Powers! Sen kom ja hem o då villa ja bara sova.

Int e de bara 1 timme kvar.. suck. Och endå slipper vi tidigare hem idag, annars sku vi ha sutti här till 17.45. Ja dör på allvar! Vet inte ens va ja ska laga för mat ida.. Men en sak vet ja, när ja kommer hem så ska ja se på Austin Powers 2 och få mig ett gott skratt. Kanske att ja sku ta datan me och lägga mig i sängen, vi ha ju fortfarande inte fått vår nya soffa, int ha de bara tagi 2 månader. Den sku borda komma denna vecka, så vi ska nu si va de blir av de hela, annars få ja fara dit o tala me dom igen då.

På allvar, hur ergonomiskt kan de vara att sitta 3x90 min i sträck framför en dator? 270 min.. de e för fan 4,5 timmar! Inte bra, inte bra.

Nåja, nu ska ja försöka ignorera mina ryggsmärtor och min krypande huvudvärk och försöka göra något vettigt. Never gonna happen.

Duktig is my middlename!

Eller så inte, inte alltid iaf :P

Men idag ha ja faktist vari de! Ja kom hem kring 13, lade mig på soffan (hurja duktit lixom) och kollade på lite film, Efter det tog ja en powernap på 2 timmar (ennu bättre) men efter de ble de liv i luckan vettni! Ja ha städa hela lägenheten, bytt gardiner i alla fönster, diskat bäddat och hållt på så nu e mina fingrar helt sjuka :) Plockade också upp lite av dom grejjena som ja köpt i Ikea igår!

Knubbig lamporna kostade nu 4,95€ styck
Knubbig lamporna kostade nu bara 4,95€ så ja tog två. Har nu alltsomallt 5 st. En stor och 4 små.

Underlag så man kan ha datan i famnen utan att få kramp i benen osv.
Världens bekvämaste uppfinning! Ja har en förkärlek att sitta med datorn i famnen om kvällarna och nu slipper ja den varma luften från fläktarna, inga obekväma kanter som trycker nånstans, och datan mår bättre när den har fria luftvägar! Den va ganska dyr nog tyvärr, 17,95€

En säng åt Tyke när han blir vuxen för 9.95€
En säng åt lilla Tyke som han kan ha när han blir vuxen. Ganska stor är den och kostade bara 9,90€

2 krokar att ha Tykes koppel o sånt på
2 krokar att ha hans koppel och sånt på


Mitt vardagsrum för tillfället. Såå mysigt nu när det börjar bli mörka kvällar igen att ha lite belysning.


Mitt kök blev och se mkt större ut när ja böt gardiner, mysigt!

Nya gardiner
Nya gardiner till sovrummet. Måste ha såna som man kan dra för helt och hållet, annars kan grannarna som bor mittemot se rakt in, vilket ju inte är så kul.

Och så ha ja kasta alla mina blommor som ja hadde på balkongen som nu hade blommat ut, sopade golvet och plockade ihop alla krukor i ett hörn.

Nu kan hösten få komma, utan att ja hår panik!

Men nu tror ja att ja ska fara o duscha, ska på jobb imoron o på sönda :/

bajjbajj

Idag..

.. har ja varit runt världen, känns de som :)
Först i skolan till 11.45, sen iväg till mamma på gröt och sen till Ikea, med mamma, pappa, systeroch farbror! Och nej ja har inte inredningsintresserad pappa eller farbror, dom for till Veho som ligger på andra sidan gatan från Ikea föratt kolla på bilar.

Är ganska trött nu, så ja orkar inte plocka fram allt som ja handla, tängt göra de imoron tilika som ja städar lite och lägger fram höstfärgade saker. Nu ska ja börja laga mig klar föratt gå i säng, är ganska trött efter en lång dag :)

Gonatt!

Jobbet kallar

Nu ska ja börja traska ner till jobbet. Kom hem kring 13, tog en powernap, åt lite o nu ska ja iväg på kvällsskift. Hörs ikväll!

Skolan dåe

Kom just hem. Varit i skolan till 12, sen och äta med flickorna. Efter det in till Karis till M&M och söka lite grejjer till min lilla bebbla, orkar inte ta bilder och sånt, är ganska trött och har lite knoppis. Så ja ska nu bara ligga i soffan och kolla på film. Tror att de får bli The Truman Show.

Hur kan man bli såhär trött av att stiga tidigt upp på morgonen?

En fundering..

.. ja funderar allti myky när ja städar, och denna gång har en sånhär grej kommit upp i mitt huvud ; Varför skall folk vara så elaka?

Dom som detta berör vet det själva, ni andra skall inte ta åt er av detta, det berör inte alla!
Som bekant så är människan avåndsjuk, om man så vill det eller inte, så är det bara. Men vad jag vill veta är varför vissa måste ta det till det stadiet att man rentav mobbar den personen man i grund och botten är avånsjuk på? Jamena, jo ja kan vara avånsjuk på att någon har mycket pengar eller ett superfint hem eller så, men inte går man ju o börjar tala skit om den människan bara föratt den har finare saker eller en bättre livssituation än jag?

Och varför ska de bli ett sånt jävla liv om någon går mot strömmen, och inte gör det "vanliga" som alla andra, utan har helt enkelt en annan syn på sitt liv? och när det i synnerhet inte har något med någon annan att göra, det är varken någon annans pengar eller tid som det handlar om, utan personens äget. Men sen ska man börja kränka ner på denna person p.g.a dennes val i livet, som absolut inte angår någon annan överhuvudtaget?

Ja kan ärligt säga att ja e avånsjuk på många människor av olika orsaker, men det ger mig inte rättigheten att kränka dem, ingenting ger rättigheten att kränka på någon annan i synnerhet när denna person inte har gjort någon något illa! Jag tycker bara att hela köret är så förbannat onödigt och barnsligt. Det kommer alltid att finnas människor som har saker du vill ha, så sluta pirra om det! Ja kan inte förstå att dessa individer som då tydligen har ett så korrekt liv med allt vad det innebär har tid eller ork att fundera på sånt. Personligen sku ja aldri orkka bråka om såna saker.

Kom igen nu flickor, allvarligt sagt, har int ni någå bättre för er än att fundera på hennes liv och hur hon sköter sina saker? Tror ni att om ni trycker ner henne tillräkligt mycket så ändrar hon sin livsstil? Skulle ni ändra er livsstil om någon snackade skit om er? Trodde inte det..

Men det är väl som man får lära sig redan i lågstadiet; Mobbaren mår egentligen själv dåligt och måste därför trycka ner på någon annan föratt få sig själv att se bra ut. Eller har ja helt fel?


Jag älskar mitt hem!

Vetni, när man inte har varit i sitt hem mer är typ 1 timme totalt under 1 veckas tid, så börjar man bli sur. Jag iaf. Det har absolut inte lidit någon nöd på mig den senaste veckan, men såå jävla skönt att få komma hem till sina rutiner igen! Sin ägen data, sin ägen säng, sitt äget hem! Men ja ha alltid vari sån att ja fäster mig jävligt myky där ja bor, fast de ibland kan vara jobbigt att måsta städa osv som just nu t.ex, de ser för fittigt ut här! men endå så e de så jävla skönt att få sätta sig i sin ägen soffa och se på vad man vill i Tv:n. Små saker vettni.

Iaf, så är ja hemma nu. Skolan börjar imoron och ja va in via jobbet tidigare idag och konstaterade att dom ligger i skiten när folk är sjuka osv, så ja sa att ja kan fara dit på Onsdag och jobba kvällsskiftet. Har varit ganska down de senaste dagarna, så ja tror att ja behöver få göra saker, hur skönt det än är att få vara ledig o så, så måste jag endå ha saker att göra. Om ja inte gör något klokt på 2 dagar blir ja galen, så lika bra att fara tillbaka lite tidigare till jobbet. R sa åt mig imorse faktiskt att ja borde fara tillbaka till jobbet snart, såatt ja blir på bättre humör, int föratt ja nu vet på hur mkt bättre humör ja blir av jobbet, men att endå göra saker och inte sitta och fundera så mkt.

Nåja, men nu ska ja laga lite mat åt mig och sen ska ja börja städa. När de ha vari så nu den senaste veckan att man bara ha komi in, satt kassen med smutsbyke i badrummet och fari iväg med en ny kass med byke, så blir de ganska råddigt. Så måste ja fixa mina naglar också, efter Fredagens fisketur ser dom ganska döda ut.

Later!

Hemma

Just nu sitter ja äntligen hemma, men inte länge till. P.g.a a medical emergency så måste jag och R nu infinna oss i Tallmo till Fredagen, kanske även längre. Helst av allt så sku ja villa vara hemma och göra det ja gör på dagarna, men måste man så måste man.

Men lite roligare grejjer kan ja ju iaf bjuda på nu, vår älskade Tyke ha vuxi o e så otroligt söt att ja int vet va ja ska göra :P

Dessa bilder är då från Lördagen, då det lilla grynet var 4 veckor och 2 dagar gammal <3

Men nu ska ja läsa runt på lite bloggar och sånt, och sen ska ja börja söka mig tillbaka till Tallmo. Har ingenting emot att vara där, men ja tycker om mitt hem!


.

Cha! Det blir dålig uppdatering idag kan ja varna på förhand. Skall nu till Sjundeå och kommer hem först imoronkväll, inte från Sjundeå då, utan från stugan. Måste nu kila iväg ner till apoteket känner ja, min mage är sjuk igen men inget som inte lite RELA-tabs kan lösa.

Hörs imoron!

21.46

Så sitter man här igen då. R for iväg till polin för sin bihåleinflammation, han hade så jävla ont, så vi ska si nu hur länge de tar innan han e hemma. Han for typ 19.50 så nu ha de gått 2 timmar.

Lovade ju tidigare att ja sku visa mina skor som kom så här har ni


7€ va väl kanske inte så farligt :P

Så var vi ju till M&P och fixa lite på min bil. Ja tycker att sånt e skitkul, är gärna med fast man kanske inte kan göra så mkt föratt hjälpa så kan man lära sig mycket! Aja fixade iaf tändstiften i min bil så nu löper allt fint igen!

Kanske man sku bli bilmekaniker? Eller sen int, bröt 2 naglar och ble skitförbannad!

Nåja, nu ska ja reparera mina 2 skadade naglar. Eller kanske ja borde packa först, ska till stugan imoron efter att vi kommer hem från Sjundeå och Tallmo.

Moi

Fredag va de visst

Cha! Fint väder ute idag! Har suttit en stund på balkongen, men de blev lite väl varmt. Som ja ha sagt tidigare så e våran balkong så djupt inne i husväggen så de blåser typ ingenting där så man klarar int av att sitta där såvärst länge.

Dagens planer är att städa, byka, diska och sen fixa lite på bilen, måste nämligen byta tändstift i den konstaterade jag här för någon dag sen så vi ska göra de lite senare ikväll bara R kommer hem o ja ha städa klart osv! Älskar att pilla på bilar :)

Så ja ska nu snart börja ta mig i nackan och börja städa sen måst ja också tömma digikameran såatt ja har ledigt minne på den imoron, vi ska ju ti Sjundeå igen så <3 efter de blir de kaffe hos J som far till Åland nästa vecka föratt studera :'( min lilla J. Neinei, han e ju förfan stor nu redan, men ja kommer ihåg när han ennu gick i lågis då ja börja hänga i Tallmo. Men iaf, så efter de ska vi bara hem via och söka lite saker och sen iväg ner ti stugan, troligen, om int de blir alltför sent i Tallmo. Dom hadd ju endå lova sånthär väder hela helgen, så nog måste man utnyttja de lite! Färgen ha börja försvinna från mig nu den me, så ja måst nog sola lite imoron.

Uppdaterar kanske någå ennu ikväll, får se!

.

Goddag!

Har sovit över hos C, och nu ska vi börja göra oss klara föratt sedan köra iväg mot stan. Puss på er!

Så jävla förbannad

så jävla respektlöst. Här ha man sliti som en DÅRE o när man äntligen får belöning för de, så rycks de från handen på en. Kanske att man helt enkelt borde ha haft telefonen avstängd i 2 veckor.

Ja e så satans förbannad nu för tillfälle att ja int ens vet va ja ska säga. Så jävla respektlöst.

Sry..

men ja orkar verkligen inte lägga upp någå bilder just nu! Kom hem för några timmar sen, men är ganska trött så ja ska nog bara chilla. Men grejjena som ja hadd beställt va iaf jättebra! Men de ble ganska sent i Tallmo endå, vi kollade film med pojkana, trevligt! Var till Pörssi med svärmor, körde J till träningarna och sånt.

Mina ögon är sjuka.. hoppas att inte R ha smitta mig för då fan.. Men ja känner mig inte febriger eller så så ja hoppas att de e av att solen ha lyst så mkt idag att ja typ ha.. spännt mina ögon.. eller någå!

Imoron tror ja att ja ska fara o hälsa på mamma på hennes sista semesterdag :/ synd att vi int hadd semester tillika, sku man ha kuna umgås lite mer.

Men nu ska ja si på lite TV o sen fara o sova. Skönt att R e hemma, han ska vara ennu imoron. Stackars lilla är sjuk, sååå synd om honom ;)

Nu ska ja..

..börja laga mig i ordning! Vi ska till svärmor men före de ska ja söka ut mitt paket från posten, handla lite mat och sånt. Kanske tittar in ett varv till någon butik eller så, måste se om ja orkar :) Visar bilder ikväll på vad mitt paket innehöll! Men nu börjar R få spader med mig när ja sitter här i pyjamas ennu och inte gjort mig klar ennu :P


Solbränd och syster-senario (?)

Stavningen kanske inte var helt korrekt där, men skit i det!

Har iallafall kommit hem nu! Storstädade lägenheten på Fredan, jobbade Lördag och sen iväg till stugan. Testade även navigatorn och hon hittade t.o.m till stugan, hyvä! Gjorde inte så mkt igår, chillade och metade lite från bryggan och så. Vaknade imorse kring 09 och var ganska pigg så ja steg upp och åt frukost. Sen iväg och meta i det blåsiga men soliga vädret. Tängte inte på att man kanske borde ha smörjat ansiktet lite innan vi for ut, så nu ser ja ut som en tomat :PLite fisk fick vi till en början, jag metade med mask och syster med löjjor. Hon fick napp och skulle börja dra upp, men det okända under vattnet ville inte som vi, så vi hamnade ta håven till hjälp. Det hela gick ungefär till på följande sätt :

Syster - Härrigud va e de, va e de!? Ta hååååven!
Jag - Dra dra dra! Va fan e de!?!

Jag - EN GÄDDA!!?!
Syster - Fyfan uii, va fan ska vi göra!? Fyfan va ful de e!!
Jag & Syster - MAMMAAA!! Hjääälp, hu ska vi döda den??!
Syster - Den stirrar på mig härrigud, hu ska vi få ut kroken?
Jag -  MAMMAAAA, vi far hem NU!

Så upp med ankaret i en helvetes fart och snabbt iväg hem. Det är otroligt hurdan kraft en såndär har, fast den endå var "bara" typ 2 kg. hehe, ganska roligt när man tänker på det nu i efterhand. Tänk om någon sku ha sitt oss? Hauskimmat kotivideot material tror ja :P


Arma gäddan

Så de va de veckoslutet i ett nötskal! Och vet ni vad.. nu har ja semster 2 veckor! Gud va skönt, behöver inte fundera på någå fan, kan sova hela dagana om ja så vill! Förutom nästa veckas Lörda, då ska vi ti Sjundeå igen <3


Men nu ska ja ta o fixa mina naglar och vänta på att R kommer hem, har inte sett honom sen Torsdan.

RSS 2.0