Gäsp

Håhå, kom hem från jobbet till en helt tom lägenhet, R hade redan fari iväg ti Sibbo. La mig på sängen föratt fundera lite på vad jag vill göra. Måsta göra finns det massor av, tråkigt ju! Nå, sommnade visst i typ 2 timmar! Men de kan ja unna mig själv, steg faktist upp 06.00 imorse och for på jobb så. Liite svårt att siga upp när ja ha haft kväll hela veckan och fått sova till typ 12 och nu mittiallt stiga upp 6 timmar tidigare än vanligt, inte bra! Har varit helt vimssig idag, på 6 timmar plockade ja upp en häck med glassar och en kärra med bykmedel, och däremellan sprang ja ti kassan som en dåre. Alla människor sku tydligen handla i vår butik idag, men kl 11 och 13. Nåja, bra att firman går runt iaf!

Men hörrni, denna lägenhet städar inte sig själv, disken diskar inte sig själv ej heller tvättar byket sig själv. Kanske ja sku lägga på en film i bakggrunden eller någå, de brukar göra det hela en aning roligare. Måste ha allt städat tills imoron, far nämligen till stugan direkt som ja slutar jobbet kl 17.

Nu ska ja klä på mig mitt förkläde, knyta en duk runt huvudet och putsa damm med en liten damvippa. Ajnej

Kakkablä

Hamnade endå på jobb imoron. Suck. Sade till chefen att ja inte vill jobba 6 dagar i veckan, så hon satte ledigt imoron åt mig, men nu blev en på jobbet sjuk, så ja hamnar lappa det håler imoron. Suck. Nåja, de e bara 6 timmar, sen ska ja hem o packa lite, städa och sånt och sen på jobb på Lördan och efter det till stugan och visa bilderna för mor och far.

Kul annars detdär med att vattnet var borta tidigare idag, så ja höll ju mig föratt inte använda vessan här hemma och skulle göra det på jobbet istället, men surprise surprise inget vatten där heller! Fick gå halva dagen och knipa ihop knänä föratt inte pissa på mig innan vattnet kom tibaka igen, o då va de brunt. Najs.

Nu ha de åskat en liten stund o sånt men nu lugna de ut. Bra de så kanske ja får sovit inatt när ja ska på jobb ti 07 imoron -.-

VAFAN!?

Dom ha stängt av vattnet! På allvar, inget vatten! Ja döör! O i ilskona lyckades ja trycka på nån jävla knapp så nu e texten så stor att t.o.m en blind kan se va de står! Grr! har inte tid med detta nu, ska på jobb!


Onsdag.. eller va de Tisdag?

Haha, alla dagar smälter ihop till en enda röra numera. Men snart nalkkas semestern! Gud va skönt. Fr.o.m Söndag så är jag odödlig i 2 veckor! 2 fucking veckor!! Det enda jag har planerat är att nästa helg far vi troligen till Sjundeå igen, men annars är allt öppet! Helgerna spenderar ja troligen med älsklingen och mamma och pappa på stugan. Far dit redan på Lördakväll denna vecka och visar bilderna på lilla Tyke, dom ha inte sett dom ennu, inte konstigt med tanke på att ja inte ha vari ledig ennu sen ja kom hem från Sjundeå. Bläh. Meen, sånt är det, man får inte alltid som man vill.

Det har annars åskat inatt igen. 3dje natten i rad nu som det åskat, och regnat som fan! Åskan stör mig inte, vaknade kring 07 av att det dundrade men var senare tvungen att stänga sovrummsfönstret föratt regnet smattrade så hårt mot fönsterplåten så ja kunde inte sova. Men sen kröp ja ner i sängen och lyssnade lite på åskan och somnade om :)

Min sötaste har annars födelsedag idag! Han fick en jakttidning + öl och tobak av mig igår. Hehe, de e ju tanken som räknas! O va ska man lixom ge åt honom, när han inte själv heller vet vad han vill ha. Men ja ringde till mamma och sa att han säkert skulle uppskatta VN en tid framöver, så nu får vi hem den :) Kiva att ha någonting att läsa när man äter morgonmål, och R har någonting att läsa på skithuset. Han har tragglat igenom mina VR:s säkert 50 ggr.

Men nu ska ja börja laga mig klar för jobbet. Kväll igen. Suck. Nåja, mer pengar kommer det på kvällarna än på morgonturerna. Ja blir rik :P

Update kanske ikväll. Mors!

Tillbaka till vardagen..

Vill inte på jobb. Blä. Vill bara ligga hemma och slöa. Det åskade annars inatt igen, men inte lika mkt som förra natten. Vaknade någottag på morgonnatten och hörde att det dundrade ute, men somnade lika snabbt om igen.

Har en lång vecka framför mig, med endast Söndag ledigt. Tack som fan.. men ja ska prata med chefen idag och säga att ja måst få mina 2 dagar ledigt i veckan som jag har rätt till, annars blir ja galen! Orkar helt enkelt inte. Dessutom är det olagligt. Nåjå, ska nu se vad det blir av den saken. Annars kommer ja att vara helt död på Söndan sen när ja entligen är ledig, najs.

Nåja, men nu ska ja börja laga mig igång föratt om 1 timme typ börja söka mig mot jobbet. Gud va ja längtar efter min semester!

Titanic

Sitter och väntar på att filmen Titanic ska ladda, kollar den online!

Inatt vaknade jag kring 01 av att jag var säker på att någon stod i vårat vardagsrum och sköt med hagelgevär! Det blinkade i hela lägenheten och dett kom den ena smällen efter den andra! Men när ja flög upp från sängen och kastade in mig i vardagsrummet med endast trosor på mitt och håret på ända, så blev jag informerad om att det var en hiskeligt åskväder ute, o fan så de höll på. Blix på blixt och dunder på dunder. Ja var så skraj efter den första smällen (som väkte mig) att jag inte vågade stå på balkongen och kolla på hela showen. Vågade fan inte ens stå vid fönstret. Ja tror att de var den hårdaste åskstormen jag någonsin varit med om, eller så känns det bara så p.g.a den obehagliga väckningen jag fick. Fyfan. Inatt sku de kunna vara likadant väder för då sku ja vara berädd på det och kunna njuta av det! Älskar när det åskar!

Men nu kära vänner så ska ja kolla slut Titanic som ja började se på igårkväll innan ja gick och la mig, men imoron har ja kväll, så då kan ja sitta lite längre uppe :)

<3


9 dagar gammal


Iiik!

Snart bär det av och kolla på det lilla grynet. R ligger i sängen och mår skit, gått åt honom :P
Men ja hinner inte blogga så mkt nu, måste ennu via Shell innan vi far vidare, så ja ska bara laga mitt hår och sen börja åka! Update senare!


Me at the moment

Big day tomorrow

Jepp, imoron åker jag och älsklingen iväg föratt spana in våran lilla bebis i Sjundeå! Börjar bli ganska nervös men på ett bra sätt! Funderar mest på hur uppfödarna är, valpen vet ja att är just sån som jag vill ha honom, men uppfödarna? Nåja, har ju nog pratat med dem i telefon 2 ggr och skickat en massa e-post så hon låter trevlig.

Har iaf idag varit ledig och tagit mig an projektet städa-lägenheten-från-knut-till-knut, och lyckats! Har skrubbat WC byttan, badkaret och lavoaren så nu skiner det nästan lika fint där som det gör i tidningarna. Nästan.

Nåja, men nu ska ja kolla på lite film och sen gå och lägga mig. R är på keikka med sin far och kommer väl hem framåt småtimmarna så honom orkar jag inte bli uppe och vänta på!

Bloggar mer imoron, eventuellt före vi far till Sjundeå, men iaf efter det, så får ni se lite bilder på mitt lilla hjärtegryn<3

19.49

Efter en virrig (?) dag på jobbet så sitter ja nu och bara njuter. Mätt i magen, maten är handlad och en kall Rekorderlig väntar på mig i kylen, ahh kan de bli mkt bättre? R for iväg till stan för en stund sen så ja har hela lägenheten för mig själv några timmar, dubbelahh! Tror ja ska kolla på Aladdin, ble på hälft med den igår p.g.a att svärmor ringde kl. 21.40 och villa ha oss till Knäppen föratt träffa R familjebekant som han inte har sett på typ.. 4 år kanske? Sagt och gjort. Var hemma kring 12, hoppade i duschen och sen och sova baraföratt försova sig imorse. PANIIK! Vaknade förfan 09.05 när ja sku vara 09.00 på jobbet. Ehhe, ups. Nåja, 09.25 kuta ja in på jobbet som ett yrväder med oborstat hår och kläderna typ bak-och-fram. Nåja, det var första gången jag någonsin försovit mig till ett jobb, så de var nu inte så paha. Men hörrni, nu kallar nog Aladdin på mig, måste svara ;)

Later!

Gäsp

Kan ni tänka er, ja FRÖS när ja stod på tobak utanför ABC nu på kvällen. Har blivit så "van" med värmen, så när den sjunker med några grader så börjar man frysa. Snyggt de sen då :P

Iallafall så for vi till Karis åt 18 tiden när jag kommit hem från jobbet, satt och drack en kall Breezer på Evalds, sen till Hese föratt först vänta i år och dar föratt få betjäning, kalla franskisar och en hamburgare som inte smakade ett piss. Tack som fan.  Nåja, har ganska mkt andra saker att göra nu, så ja ska ta itu med dom.

Later!

Early bird

Gomoron. Hoppas att detta skift går snabbt, är ganska trött. Fast morgonskidtena egentligen är ganska bra, slipper endå relativt tidigt hem, idag slutar jag t.ex 5 så.. Skulle jag ha varit på det "riktigta" morgonskiftet 06.45-14.45 så skulle det ju ha funnits mera tid över på eftermiddagen, men ja tror inte att ja orkat upp till den tiden idag. Aja, nu ska ja eta lite mera, sen röka och sen börja knalla iväg mot jobbet!


Infinity

I feel like dancing!.. but work is calling in a few hours.


Uupsii..


Hehe he. For iväg till Timppa igår med den inställningen att jag inte ska göra något mera nu på en tid, men hur kan man motstå frestelsen när man är där, har nyligen fått lön och ser all tortyr-utrustning? Det kunde jag iaf inte. Hehe heBildkvalitén inte den bästa, stjärnorna är inte sådär suddiga IRL.

Söt är den iaf tycker jag, lite krångligt har det varit idag på jobbet, men inget som inte pyttelite Helosan kan lösa. Är iaf nöjd med den, det var då Nr. 3.

Sjukt i kinderna

Har gått omkring och smilat för mig själv hela dagen så nu har ja nästan sjukt i kinderna :) I'm gonna be a mama. Skulle ju vara ledig nu hela helgen, men måste endå till jobbet imoron p.g.a en massa saker, men ska inte vara så länge, typ 4 timmar. Far till 9 och försöker komma hem till 13, såatt ja kan fara o hälsa på mor och far sen. Hade planerat att städa och sånt imoron före jag far, men det fick jag ta itu med när ja kom hem. Så nu är det rent här, 2 maskiner byte hänger på tork, disken är diskad och soporna utförda, men fan nu e ja svettig. I denna temperatur ska man nog itne göra mkt. Men nu är det gjort, behöver jag inte fundera på det :) Imoron ska ja prata med Tykes uppfödare om när vi kan fara dit och titta på honom, blir troligen nästa helg :) Men nu ska ja ta o fara o duscha och sen börja gå och sova såatt ja orkar upp imoron. Ju tidigare ja far, destu tidigare är jag hemma. Kanske man sku fara re 8? Måste fundera på saken.. Aja, gonatt på er!

Inatt

Inatt kl. 05.04 föddes vår lilla Tyke. Han är en av 2 pojkar och 3 flickor. Uppfödaren ringde mig kring 10.30, dock var jag o duschen och kunde inte svara. Såg sen att hon hade lämnat meddelande i svararen om vaplarna, så jag ringde henne typ 10 ggr innan jag fick tag på henne (hon pratade ett annat samtal) Vaplarna mår bra och dom skulle nu iväg till veterinären föratt ta bort den lilla extra klon som brukar krångla hos Beaglarna. Men hon skulle ringa mig imoron på eftermiddagen och då ska vi bestämma när vi ska dit och välja en! Åååhh, ja e så nervös, lycklig och ivrig på samma gång! En bra början på denna dag kan jag säga. Plus att jag fått lön idag så nu kan ja leva ett normalt liv igen :P

Försöker bara få tag på mamma, antar att hon ligger på stranden på stugan och inte har telefonen med sig.. Nåja, ska nu försöka överleva i värmen och sen iväg på jobb, med ett leende på läpparna :)

Gad..

Om inte denna hetta går över snart så smälter jag. Kiva sen att vakna på moronen genomsvettig, kan inte ha fönster eller dörrar öppna för det blir bara värre. Kul att fara på jobb och vara helt genomsvettig, inte hjälper det att duscha heller, 2 min senare är man lika klibbig igen. Suck. Endå har vi det svalt på jobbet med AC och så, men inte vill man ju fara till jobbet typ 3 timmar för tidigt bara föratt det är hett?

Nåja, det ser molnigt ut ute nu och det hade lovats regn, så hoppas att det svalkar lite. Tänker på alla stackare som måste jobba ute i denna hetta, eller alla gamla som ligger inne på vårdhem som temperaturen är kring 30 grader. Önskar att jag hade semseter och kunde ligga i vattnet hela dagarna.. Missuppfatta mig inte, jag älskar sol och värme, men detta börjar gå till överdrift nu!

Fan endå!

Hade gjort ett långt och bra inlägg om min mystiska dag, och så slänger blogg.se ut mig!? Tack som fan sa man bara. Höh. Nu ble ja sur :/

Har jag blivit utslängd?

Nei, bra. Har inte bloggat nu på 4 dagar så. Har varit på jobb och i stugan! Grillat mina lår, väntat på Tyke och allt däremellan. Är ganska trött för tillfället av alla värme, så orkar inte skriva alltför mkt, tror ja ska gå och lägga mig tidigt ikväll, fick ganska sent sömn igår tackvare att en liten pojke stod på parkeringen 23.50 och skrek efter sin mamma. Kl 00.30 slutade har och då fick jag så småningom sömn och så var det bara att stiga upp kring 07 imorse. Men en bild på mina grillade lår kan jag väl bjuda på iaf.


Måste nog gå med shorts resten av sommaren tror jag :p

Sov gott min sötnos, vi möts snart igen på andra sidan <3

Shopping

Idag har jag spenderat dagen med syster och mamsen i Salo, vi startade från stugan mot Plaza kring 09.30 och gick sedan hela dagen där. klockan var väl kring 17.30 innan vi var hemma tror jag. Men en lyckad dag, många fynd har gjorts, även om jag inte riktigt could feel it idag, men kanske lika bra det! Här är lite av mina uppköp :


4 armband för 1€ i H&M och nagellack från Seppälä 1,95€/st


Halsband för 1€, H&M


Bälte för 6,50 Vero Moda


Armband 2€ st, Kappahl


Topp och skjorta från H&M


Byxor från Seppälä 15€ (!!)


Bikini övredel H&M 5€, nedredelen såg förfittig ut så jag tog bara övredelen!


Malavas nagelbandskräm 8€ Anttila. Javet att texten är bakvänd, orkar inte göra något åt saken, men på asken står det iaf någonting i stil med Nagelbandscreme, förskönar nagelbanden.

Och lite annat som sockor, leggings,brills och mjukisar men orkar inte lägga upp bilder på dom. Skall nu gå och umgås med min pojkvän som jag inte sett sedan igårmorse, men imoron blir det först jobb några timmar (eller så länge det finns saker att plocka) och sedan till svärmor på kaffe. Men nu ska ja fara o duscha, är ganska svettig och äcklig!

C ya!

Svett och kontroll

Idag har jag varit supereffektiv! Alla saker på jobbet blev uppplockade och jag rensade hela lagerhyllan med saker som inte rymdats upp från tidigare dagar så nu är det supersnyggt(?)   i lagret, eller hur snyggt det nu sen kan vara i lagret i en matbutik? Men vi har luftkonditionerinsmaskinen där och en massa andra mskiner som pumpar ut het luft 24/7 så der var sökert 40 grader dit, så det var skönare att vi på butikssidan än att vara i lagret, men jag fixade det och är nu ytterst stolt över mig själv, och genomsvettig. När vi skulle ut från jobbet lite över 21, så stod det en bil utanför med en kille som hade ett anteckningsblock med sig. Uuups.. En kontrolant! Men det var lungt, jag hade kvittot på tobaksasken som jag köpt :) Men ganska kul endå, så har man varit med om det också!

Men nu är jag så svettig och äcklig att ja ska fara o duscha och sen eta o sova, ska endå upp redan kring 8 imoron!


12.33

På riktigt, denna värma sku kunna komma när man inte behöver göra någonting. Hurja kiva när man vaknar på och stiger upp och så börjar svetten rinna, mysigt sen de när man ska på jobb och man har så hett att man håller på att storkna, hoppas att mjölkskåpet på jobbet väntar på mig såatt ja kan fara dit o svalka mig lite, känns så onödigt att fara o duscha varje morgon föratt endå bli genomsvettig innan man kommit till jobbet. Endå har vi det ganska bra i våran lägenhet, vi kan ha korsdrag och vi bor inte högst upp, men vad hjälper det att korsdrag när luften är lika het som solskenet? Nåja, dom hade ju lovat regn tills idag och imoron så kanske hettan lättar lite sen, efter det var det tal om att vädret skulle bli tropiskt  = varmt och fuktigt. Hellre det är varmt och torrt. Nåja, men nu ska ja börja söka mig mot jobbet, måste köpa tobak och röka en innan ja börjar. Kanske man sku ta med sig lite tomflaskor också.. tror ja gör det.

Morjens!


Hettan..

Alltså gad, var har all denna värme kommit ifrån? Och varför kan den inte vänta tills 2-15.8 för? Jag lovar, med min tur så kommer hela Augusti att vara skitväder, så är det alltid! Men idag var ja nästan glad över att jag varit på jobb, för när ja steg upp o sku fara på morgontobaken så kännde jag mig som en grillkorv som kastats på grillen, de sved något på mina ben och då satt ja ute vadå, 5 minuter? Nackdelen med våran balkong är att den är så djupt in i väggen, så det blåser ingenting när man sitter där. Blöh. Men vettniva, nu ska ja fara o lägga ugnen på, vi ska laga batonger med R, med skinka o gurka o tomat o grejjer, namnam :)


På balkongen för tillfället :)

23.05

Jag har fått höra att folk har missförstått min mening med de inläggen som jag skrev här tidigare, så vi tar detta från början. Det enda jag ville var att visa att vi bryr oss med R. Folk har sett en negativ innebörd med min text vilket abslout inte var min mening. Jag blev bara överraskad av min ägen reaktion och ville bara att Ni ska veta att jag bara ville visa mitt medlidande för det som har hänt och absolut inte uppröra Er på något vis. Det som jag nu har hört är att jag endå har upprört folk och det ber jag som ursäkt för. Men det som låter stödande i den enes öron kan låta upprörande i andras, så är det bara. Hoppas att vi kan glömma det här nu, det tänker jag iallafall göra. Mina tankar är fortfarande de samma fast jag nu valt att ta bort mina senaste inlägg, hoppas att ni förstår.


Dagens

Vaknade på stugan kring 10 och steg upp och åt frukost. Konstaterade att jag fått mkt sol igår, vilket är bara bra, man vet inte hur många soliga dagar det finns kvar denna sommar.. Satt mig på stranden med mamma en stund och sen iväg hem föratt byta kläder före ett läkarbesök. Ett indre angenämt sådant kan jag säga. Är nog svullen och har lite småont nu efteråt men..

Nåja, efter det (som tog 30 min!) till stan föratt träffa C. Inhandlade följande saker :

M & M


En liten säng åt lilla pojken när han kommer. 9,90€


En boll som man lägger godis i som hunden sen ska försöka få ut därifrån genom att skuffa på bollen. Bra tidsfördriv har jag hört! 6.50€


En liten tuggleksak som inte går sönder i första taget! 2,50€


Kloklippare för små klor. 4,90€


Kakipåsar. Måste ha sådant när man går med hunden i stan! 5,90€


Ett litet peruskoppel som duger bra tills han lär sig att gå i koppel. 6,90€


Ett supersött litet halsband för de första månaderna, satsar på ett snyggare sen när han inte växer mer! 3,90€


Och så fick jag en enorm plastlåda att ha hundmaten i av syster! Vi kommer ju att få all hundmat i säckar från Hill's och sådana är lätta för små busungar att äta sig igenom när dom är små, men en plastlåda kommer han inte igenom! (Ska vi hoppas iaf)

Fick också Bonuskort till M&M :D
Betalade 34,40 för hela kalaset!

Efter det bar det av till Shell på kaffe och sen till Seppälä. Som klubbmedlem så får man info om när dom har rea, så ja fick ett sms imorse att det var -50% rea där så vi drog dit! Kunde ju inte komma hem tomhänt därifrån heller :


En supersöt sommrigtgul skjort/tunika 9,95 19,95 norm.


En tunika med insydd topp för 8,50€. Norm. 16,95

Så köpte jag lite underkläder och något smycke och det var det. Sen hem föratt kolla på lite film och städa lite. Men nu kom R hem så ja ska hålla honom lite sällskap, såg inte honom alls igår när jag for till stugan och han på jobb.


En solbränd men glad tös!

RSS 2.0