Skattekort och naglar

Sådärja, naglarna fixade och annat kul med. Städade upp här hemma. Slängde allt skit från byrålådorna och gick igenom gamla papper. Nu ska ja fixa ett nytt skattekort och sen börja söka mig iväg på kvällspromenad med medhjälparn, som har varit den slöaste av de slöa idag, bara luggit och degat :D


Naglarna denna gång!


Söndag

Hurrttigpruttarna här hej! Vi steg upp tidigt, gick på en lång ( och kall!! ) morgånlänk, och nu sörplar jag i mig sista skvätten med te innan jag ska iväg på nagelfix kl 11. Efter det ska ja iväg och söka halva släkten och iväg på lite skojj. Ni vet inte hur mycket jag sku vilja skriva vad som är på gång, men neej, ska hålla mig till nästa vecka. Nu ska ja börja pysa, slänger upp en pyys bild sålänge. Hörs sena!Tyke gillar den nya bäddmadrassen :)

28.1

Moimoi. Alltså vi har så jävla mycket på gång, så jävla roliga grejjer! Så dom stunderna som jag inte har något att göra, så bara planerar och funderar jag. I Februari/Mars händer der saker, men mer om det nästa vecka, när jag ha hunni berätta åt alla viktiga, så sen tar vi det här på bloggen.

Annars då? Inget nytt, ledig helg! Idag har jag faktiskt inga planer, kanske jag tar mig i nacken och gör något nyttigt. Imoron blir det nagelfix och roligheter på eftermiddagen. Men nu ska ja gå och röka och sen se vad man skulle göra med denna dag.

En massa på gång

Tack vare internet som varit tillgängligt lite till och från, så har ju såklart bloggen fått lida för det. Men nu har vi fixat ntt modem, så nu har jag inget att skylla på mer :P

Helgen kom och gick, är ledig ennu idag. På Lördagmorgon var vi och sökte våra nya madrasser och på Söndag var det loppis i Tanhuhovi som gällde. Fyndade Beck filmer för 2€/st, och lite annat smått och gott. Idag ska ja städa upp lite här hemma och sen iväg till mamma föratt sy lite lakan. Nu ska ja njuta lite av det fungerande internetet och sen börja städa!

Den kräsnaste av de kräsnaVi har ben i mängder här hemma, men det enda som duger så är nötstrupe. I mängder, allt med strupe är bra, och så pihvitikkun. Men såhär ser det ut när jag försöker bjuda vanliga tuggben åt herremannen; han glor på mig somom jag vore knäpp.


Suck

Igårkväll började det rinna var från min piercing.. Tog ut den och satte in en ny med längre stav, men det kom var från den ennu imorse. Så jag tog bort den, tar inte risker med att få en massa infektioner osv, så den fick resa. Synd nog, tyckte om den, men vad gör man. Sådär annars har jag inte något nytt att berätta, måste köpa en ny spegel till tamburen, jag och Tyke råkade ha sönder den :P Så nu ska ja kolla vad det finns i Jysk och sen börja söka mig ut med hunden. Hörs!

Kaunis nainen täällä

Igår var jag och piecrade mig och idag ser jag ut som Sylvester Stallone. Men bara svullnaden går ner blir det nog bra! Bilder får ni sen först när jag inte ser ut som att jag skulle ha lagt botox i halva läppen.. :P

Har inte varit på internet på nästan en vecka, vårat modem är paj, men vi fick nettitikkun installerad igår, så nu surfar vi på den tillsvidare.

Nu ska ja läsa igenom allt som jag har missat den senaste veckan! 

Termotäcke och Fortum

Det är superskönt att ha ett 2 personers termotäcke som är tjockt och fluffight och varmt, men fan om man ska tvätta det! Det går inte in i min svärmors maskin, inte i min mors, inte i min systers, ej heller i min 7kg:s maskin. Nåja, så ja packade in det i en sopsäck (gick med nöd och näppe) och förde det till tvättfirma. Så igårnatt har vi sovit med våra gästtäcken, tunna som filttar. Och när man är van att sova med ett enormt 2 personers täcke, så måste man ligga som en jävla käpp i ett en-persons föratt inte frysa tårna av sig. Och så har vi ju ett fyrbent djur som alltid sover under täcket med mig, och han om någon har haft angst inatt! Han har bökat, bäddat, flyttat plats sisådär 500 gånger. Varje gång han vill under täcket puffar han på min kind med nosen föratt jag ska lyfta täcket åt honom, och om jag inte råkar vakna de två första gångerna krafsar han på mig. Så inatt har jag fått ca 500 krafsningar. Känns kanske lite bortskämt, men att sova under täcket med mig unnar jag honom, vi har endå ganska strikta regler här hemma så. + att det är ju supermysigt att ha en mjuk och varm hund under täcket med sig :)Så till det love/hate företaget Fortum. Annars har jag inte mycket att klaga på, vi behövde inte vara så värst länge utan ström under stormen. Men för en tid sedan fick vi ett brev om att vi har betalat för mer ström än vi användt, så vi skulle meddela kontonummer och få pengar tillbaka. tacktack, men så enkelt var det ju inte. Tror att R kämpade nästan i en timme här ikväll föratt kunna registrera sig, hitta rätt sidor och få godkännande för att få pengarna på kontot. Konstigt detdär att det är jävligt enkelt att se till att folk betalar sina räkningar, men skall man betala tillbaka något tar det från A till Ö.

Aja, nu ska ja börja gå och lägga mig, har påkänn att det kommer att bli en stressig dag imoron :)

Helgen

Har haft massor att göra denna helg, därav den sega uppdateringen. Fredagen bakade jag och grejjade p lite här hemma, Lördan var det jobb + mat ute + kaffe och idag har vi städat.

Känns som att jag håller på att bli sjuk, men tempen visar undertemp så man vet ju inte. Hoppas som fan att jag klarar av att vara på jobb hela veckan, har massor att göra på jobbet. Som vanligt så har man ju aldrig egentligen tid att bli sjuk, inte jag iallafall. Nu ska ja mysa med Tykis lite innan vi far ut en sväng!


Suck

Hade just en Beagle valp på 10 veckor på besök. Behöver jag ens säga hur sugen jag blev?

Det finns en plats

Har inte bloggat på en tid, har inte haft lust. Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg och egentligen vill jag inte skriva det, men om jag inte gör det kommer jag aldrig att vänja mig med tanken.

Fredagen 30.12 somnade vår älskade Dexter in. Efter 14 år tillsammans tog vår gemensamma väg slut. Han var gammal och så, vi hade pratat om att hans tid börjar vara inne, men endå var ingen av oss beredd. Man kan inte vara beredd på sånt. Han somnade in lungt hemma på köksgolvet, veterinären kom på hembesök.

Försöker att inte tänka så mycket på det hela, bara lära mig leva med det. Livet går vidare!

Detta är inget snyft inlägg, ville bara få det undanstökat. Annars tänker jag på det varje gång jag skriver ett inlägg. Nu ska ja grejja lite, hörs igen!

RSS 2.0