Packleader

Igår var vi och tittade på Packleadern him self, och hade superkul! Förutom att han har massor mer erfarenhet så är har rolig också :)

Såklart så var jag ju tvungen att shoppa lite (eller vad man nu ska kalla det)Plus att det var superkul att göra något med syster på tumis igen, allt för sällan man gör sådan numera.
Men nu ska ja kolla lite bloggar och sen ut föratt tacka ogräset, hajdo!


Boy do I have news!

Ja vet att många har väntat på detta, så nu kommer det. Till Midsommarhelgen flyttar denna lilla kille in hos oss;  Skruttig som få, men han är alltså en renrasig Dobermann.

Så nu har ja ladda upp här hemma allt som behövs;

Har en hel del att skaffa ennu, men somtur så har vi ju en del grejjer från att Tykis var valp! Ni sku bara veta hur glada vi e! Så ska vi bara hoppas att Tykis är snäll med lillen, men det borde inte vara nåt problem, han har kommit överens med alla hundar hittills :D

Nu ska ja städa upp lite här hemma, och sen gå och slänga mig i solen lite, laga mat och börja söka mig mot syster och därifrån bär det av till Hartwall föratt se Cesar! Weiii!!!
Alltså..

Jag har helt enkelt inte haft lust att blogga för fem penni. Och delvis inte haft tid heller! Men jo, har planterat blommor, fixat gå gården, laga pappas födispresent, tittat på hockey och andra roligheter som ni får veta mera om senare. Jo, och så ha ja jobbat.


Köpte dessa två för 7,90€/st


Spraymålade dem vita och planterade lite blommor. Var en sväng till mamma och grävde upp lite mer blommor att lägga lite här och var.

Lite stenväxter och jordgubbar

Fråga inte vad blommorna heter, för ja har ingen aning :P bara dom är fina så. På Lördag ska ja söka det nya utemöblerna och hoppas på att vädret är fint att man kan lägga fram dem :)

Nu ska ja betala lite räkningar och sen ut på kvällspromenad. Hörs igen.


Huoh..

Ikväll börjar de..


RSS 2.0