dumblaws.com

Om ni vill ha er ett gott skratt skall ni gå in på denna sida. De listar en massa knäppa lagar som finns i USAs delstater. Bara föratt nämna några:

Alabama: Det är olagligt att sälja nötter i Lee County efter solnedgången på Onsdagar.
Alaska: Man får inte binda fast hunden på biltaket. Det är också förbjudet att väcka en vild björn föratt ta fotografier av den. Man får inte titta på älgar från flygplan.
Arizona: Det är olagligt att jaga kamel. Man får inte ha mer än 2 dildon i ett hus. Kvinnor skall inte använda byxor.
Arkansas: En man kan lagligt slå sin fru, men inte mer än en gång i månaden. Det är olagligt att rasta sin ko på Main Street efter kl 13 på Söndagar.
Califorina: Inget fordon utan förare får överskrida 100km/h. Du har inte rätt att använda Cowboy Boots om du inte äger minst 2 kor.
Colorado: Det är olagligt att låna sin dammsugare till sin granne.
Conneticut: Det är olagligt att gå baklängdes efter solnedgång. Det är olagligt för en man att kyssa sin fru på en Söndag. Det är olagligt för en kosmetolog att nynna, sjunga eller vissla medan denne jobbar med en kund.
Floria: Att ha ett sexuellt förhållande med ett vildsvin är olagligt. Det är olagligt att åka skateboard utan "kort". Den enda lagliga sexställningen är Missionären.
Georgia: Man får inte ha en glasstrut i bakfickan på Söndagar. Det är förbjudet att vissla högt efter kl 11 på Måndagar.
Idaho: Det är olaglit för en man att ge en chokladask till sin älskade som väger mindre än 20kg.

Och dessa bara föratt nämna några. Men det är väl så att om befolkningen inte har en lag på att de t.ex inte får binda fast hunden på biltaket, så fattar de inte att man inte kan göra så..?

Aja, nu ska ja packa väskan, sen iväg till hundgården!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0