En fundering..

.. ja funderar allti myky när ja städar, och denna gång har en sånhär grej kommit upp i mitt huvud ; Varför skall folk vara så elaka?

Dom som detta berör vet det själva, ni andra skall inte ta åt er av detta, det berör inte alla!
Som bekant så är människan avåndsjuk, om man så vill det eller inte, så är det bara. Men vad jag vill veta är varför vissa måste ta det till det stadiet att man rentav mobbar den personen man i grund och botten är avånsjuk på? Jamena, jo ja kan vara avånsjuk på att någon har mycket pengar eller ett superfint hem eller så, men inte går man ju o börjar tala skit om den människan bara föratt den har finare saker eller en bättre livssituation än jag?

Och varför ska de bli ett sånt jävla liv om någon går mot strömmen, och inte gör det "vanliga" som alla andra, utan har helt enkelt en annan syn på sitt liv? och när det i synnerhet inte har något med någon annan att göra, det är varken någon annans pengar eller tid som det handlar om, utan personens äget. Men sen ska man börja kränka ner på denna person p.g.a dennes val i livet, som absolut inte angår någon annan överhuvudtaget?

Ja kan ärligt säga att ja e avånsjuk på många människor av olika orsaker, men det ger mig inte rättigheten att kränka dem, ingenting ger rättigheten att kränka på någon annan i synnerhet när denna person inte har gjort någon något illa! Jag tycker bara att hela köret är så förbannat onödigt och barnsligt. Det kommer alltid att finnas människor som har saker du vill ha, så sluta pirra om det! Ja kan inte förstå att dessa individer som då tydligen har ett så korrekt liv med allt vad det innebär har tid eller ork att fundera på sånt. Personligen sku ja aldri orkka bråka om såna saker.

Kom igen nu flickor, allvarligt sagt, har int ni någå bättre för er än att fundera på hennes liv och hur hon sköter sina saker? Tror ni att om ni trycker ner henne tillräkligt mycket så ändrar hon sin livsstil? Skulle ni ändra er livsstil om någon snackade skit om er? Trodde inte det..

Men det är väl som man får lära sig redan i lågstadiet; Mobbaren mår egentligen själv dåligt och måste därför trycka ner på någon annan föratt få sig själv att se bra ut. Eller har ja helt fel?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0